Dodaj do ulubionych

Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach

16.03.10, 07:50
SBM Pionier planuje rozbudować dawny budynek telekomunikacji na Barwinku (okolice Biedronki,ul.Starowapiennikowa).Będzie to budynek mieszkalno-usługowy z mieszkaniami:30m2(kawalerki),60m2(dwupoziomowe)i 75m2.Cena 4450zł/m2.Miejsce parkingowe na parkingu podziemnym w cenie 22tys.Podana cena jest orientacyjna,gdyż istnieje prawdopodobieństwo,że cena parkingu zostanie wliczona w cenę m2 mieszkania.O tym czy inwestycja dojdzie do skutku zdecydują wyniki ekspertyz oraz zainteresowanie nabywców.Szczegóły w SBM Pionier.
Obserwuj wątek
    • abrazo Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach 16.03.10, 08:18
      nie ma to jak "profesjonalne" podejscie do klientow...
      to co juz nie przenosicie tam calej administracji łącznie z klubem na Barwinku?
      • Gość: Lisa Administracja za to" stara" IP: 77.223.216.* 16.03.10, 10:15
        i słynie z wysokich kosztów utrzymania, generowanych dla członków spółdzielni, a
        jakże. Poza tym o ile pamiętam są to stanowiska - przechowalnie dla
        nomenklatury, która w całej Polsce znalazła sobie niszę w spółdzielniach
        mieszkaniowych i tam się szarogęsi. I wspiera się wzajemnie.
      • oczko426 Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach 16.03.10, 10:30
        Nie jestem pracownikiem tej spółdzielni,więc nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie.Informację otrzymałam od znajomego i przekazuję dalej,ponieważ uważam,że oferta jest atrakcyjna cenowo i pod względem lokalizacji.
        Tak jak napisałam-będzie to budynek mieszkalno-usługowy,więc bardzo możliwe,że swoją siedzibę przeniesie tam administracja.
    • oczko426 Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach 16.03.10, 10:19
      Aktualizacja informacji o nowych mieszkaniach na Barwinku:budynek znajduje się
      na Wapiennikowej (a nie Starowapiennikowej-za pomyłkę przepraszam),po stronie
      osiedla Kochanowskiego.Cena garażu podziemnego 25tys.Inwestycja ma ruszyć
      wiosną.Szczegółowych informacji udziela w SBM Pionier Pan Sobczyk.
      • Gość: niestety Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:01
        Jeśli te mieszkania mają powstać przy Wapiennikowej to lokalizacja jest fatalna
        - tam ma przebiegać obwodnica, a już teraz ruch jest tam okropny!
        • abrazo Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach 17.03.10, 11:22
          obwodnice to ty masz we lbie..
          • Gość: niestety Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 14:49
            abrazo napisał:

> obwodnice to ty masz we lbie..

Czyżby ignorant na forum? I do tego chamski?
            Do twojej znikomej wiadomości: sprawa tej obwodnicy była dyskutowana tu na forum
            i w gazecie, poszukaj sobie, pusty "łbie".
    • Gość: jesli dobrze wiewiórki mi doniosły IP: 81.219.208.* 16.03.10, 14:38
      to prędzej na tym terenie wybuduje coś HSD Chałupka a nie SBM Pionier
      • oczko426 Re: wiewiórki mi doniosły 16.03.10, 14:44
        Błysk inteligencji...
        Oczywiście,że Pan prezes nie podwinie rękawów.Dla każdego inteligentnego
        człowieka jest oczywiste,że spółdzielnie zlecają wykonanie inwestycji
        deweloperom.Niemniej mieszkania nie są deweloperskie tylko spółdzielcze-w tym
        wypadku deweloper wykona plan pioniera.
        • Gość: browar Re: wiewiórki mi doniosły IP: *.chello.pl 17.03.10, 00:49
          ...bedą nowe krowy dojne dla prezesów spółdzielni z nowych lokatorów...
          najlepiej mieszkać we wspolnocie mieszkaniowej,
          a pan oczko jest pewnie jakimś przydupasem Pana Prezesa!
          od którego dostał prikaz rozreklamowania inwestycji gdzie sie da...
        • Gość: miś Re: wiewiórki mi doniosły IP: *.kielce.vectranet.pl 21.03.10, 04:20
          Błysk inteligencji...
          Oczywiście,że Pan prezes nie podwinie rękawów.Dla każdego
          inteligentnego
          człowieka jest oczywiste,że spółdzielnie zlecają wykonanie
          inwestycji
          deweloperom.Niemniej mieszkania nie są deweloperskie tylko
          spółdzielcze-w tym
          wypadku deweloper wykona plan pioniera.

pierwsze slysze, zeby spoldzielnie zlecaly realizacje budynkow
          deweloperom. to juz nie ma firm budowlanych w kielcach?
    • Gość: Sebek Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach IP: 81.219.188.* 19.03.10, 12:26
      A to nie nowość.Już dawno o tym pisali.Większość mieszkań była sprzedana już w lutym.
      www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=53636319
      • Gość: Budowlaniec Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach IP: *.kielce.vectranet.pl 19.03.10, 14:58
        4500 zł za metr2 to dla naiwnych, rzeczywista cena deweloperska w Kielcach bez
        gruntu to 2300 zł za m2
        • Gość: Droga Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 08:08
          Tekst
          linka

niestety ,od południa balkony będą wychodzić na ulicę i zlokalizowany
          przystanek MPK,a więc lokalizacja nieszczególna,podobna do lokalizacji budynku
          róg Wojska polskiego/Tarnowska/
          • Gość: droga Re: Nowe,tanie mieszkania na Barwinku w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 08:14
            Zapomniałam,polecić analizę hałasu dla projektowanego rozwiązania ulicy
            wapiennikowej, praktycznie cały budynek będzie znajdować się w strefie znacznego
            hałasu komunikacyjnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka