Dodaj do ulubionych

komisy samochodowe

07.04.10, 21:58
Elo.Jakie polecacie komisy samochodowe w kielcach?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 10:10
      zalezy jakiego samochodu szukasz ,ja polecam jak sie jedzie na
      Morawice po prawej stronie ,dwa stoją koło siebie
      w Kielcach to chyba zadnego nie ma ,albo ja o zadnym nie wiem :)
      • Gość: adorn Re: komisy samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.10, 11:23
        A folwark to co ?
    • Gość: Ania Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:28
      Hej. Ja kupiłam samochód tutaj, komis sprawdzony i pewny, a do tego mają rewelacyjne samochody... polecam moje autko już pare tysięcy zrobiło i super się sprawuje
      • Gość: Tomasz Re: komisy samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 01:00
        Ja postawiłem na profesjonalną obsługę, kupiłem kiedyś u nich ciągnik, i wiedząc że mają także samochody też tam się udałem. sprawdźcie sami ofertę tego komisu tutaj
    • Gość: kamil Re: komisy samochodowe IP: *.kielce.vectranet.pl 09.08.13, 10:51
      Rok temu jak szukałem auta zjeździłem wszystkie w okolicy. Zdecydowana większość powypadkowce. Co najlepsze nie ma znaczenia czy zwykły komis czy przysalonowy. Generalnie omijaj komisy i wszelkich handlarzy szerokim łukiem. Jedyna szansa jak trafisz na pierwszego właściciela, który osobiście wyjechał samochodem z salonu. A to co piszą wszyscy inni to zwykła reklama i naganianie naiwnych klientów. Szczęścia życzę - będzie potrzebne.
      • Gość: gosc Re: komisy samochodowe IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 18.10.13, 18:30
        AUTO KOMIS PARTNER KIELCE ZBIGNIEW OŁOWNIA
        Szczerze nie polecam tego komisu!Jeśli planujecie kupić samochód to radze unikać tego miejsca!oszukują !!!!!Samochody posiadają ukryte wady o których rzekomo właściciel nic nie wiedział!!!Jest więcej problemów z tym komisem niż radości z zakupionego samochodu!!Właściciel nie należy do osób miłych...mówiąc w delikatny sposób...w momencie kiedy wychodzą ukryte wady samochodu po prostu nie odbiera telefonu i bagatelizuje sprawę!Najgorszy komis w Kielcach!
    • Gość: 2x3x4 omijaj szeerokim łukiem IP: *.opera-mini.net 09.08.13, 14:31
      naiwni i tak kupują w komisach, poza tym omijaj handlarzy w szczególności z Brzechowa ! Szukaj prywatnie od 1 właściciela który kupił auto w salonie z pełną dokumentacją, albo auto poflotowe ale to Warszawa.
      • Gość: Gosc Re: omijaj szeerokim łukiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.13, 14:12
        Nie polecam autoratusz w Warszawie na Puławskiej ..! Lepiej kupić auto używane w salonie.
        • Gość: as nie polecam komisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 17:50
          smutne ale prawdziwe
    • adamck-1976 Re: komisy samochodowe 12.07.16, 02:14
      Polecam komis Pani Doroty Kurkiewicz. Moja rodzina kupiła już w tym komisie kilka aut i nigdy z żadnym nie było jakiegokolwiek problemu, pozdrawiam
    • beatagontarczyk.abc Re: komisy samochodowe 26.09.18, 14:12
      KATASTROFA - JEDEN SPROWADZA WRAKI I KLEPIE, DRUGI WIELKI PRZEDSIĘBIORCA SPRZEDAJE / najgorzej MARINES/
      • beatagontarczyk.abc Re: komisy samochodowe 26.09.18, 14:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka