wodnik03 06.05.10, 17:40 Witam! Poszukuję dobrego psychoterapeuty dziecięcego. Może być z Kielc, Sandomierza, Buska, Staszowa lub okolic tych miast. Czy ktoś by mógł mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oczko426 Re: Psychoterapia dla dzieci 07.05.10, 15:46 Ja bym polecała konsultację u Krzysztofa Gąsiora-bardzo doświadczony,sympatyczny człowiek.On jest psychoterapeutą na pewno,ale z reguły pracuje z dorosłymi.Jeśli nawet nie podejmie się pracy z dzieckiem,to poleci kogoś fachowego ze swojego wszechstronnego ośrodka psychoterapii,którego jest dyrektorem (Świętokrzyskie Centrum Profilaktyki i Edukacji).Spośród innych terapeutów,którzy na pewno pracują z dziećmi mogę polecić p.Annę Karlińską z tego właśnie ośrodka. Jeśli w recepcji powiesz czego dotyczy konkretnie problem,to panie recepcjonistki również kogoś Ci polecą. Pomoc jest tam bezpłatna.Rejestracja w dni robocze w g.8-20.te.41 331 53 13. www.profilaktyka.com/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik03 Re: Psychoterapia dla dzieci 08.05.10, 11:41 Dziękuje bardzo. Chyba właśnie dokładnie o to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś