Dodaj do ulubionych

Szef MSWiA: W ciągu doby w Sandomierzu woda spa...

23.05.10, 14:24
Nie ma czegoś takiego jak Koćmierz redaktorze.
Obserwuj wątek
    • Gość: mari Re: Szef MSWiA: W ciągu doby w Sandomierzu woda s IP: *.multi-play.net.pl 24.05.10, 17:23
      Właśnie!Piszą,a nie wiedzą o czym.Dla niezorientowanych:KOĆMIERZÓW
    • Gość: kielczanin Re: Szef MSWiA: W ciągu doby w Sandomierzu woda s IP: *.kielce.vectranet.pl 24.05.10, 19:57
      abrazo, wale jeden, czep sie moze sam siebie "miszczu", korekta nie moze sie
      pomylic?? wiesz jak bylo zaje...fajnie jak przez weekend nie widzialem twoich
      marnych wypocin, co nie stac na necik w domku, korzystamy w pracy, czy byles w
      swoich regionach (to wielkie miasto z ktorego ponoc pochodzisz i tam netu nie ma
      :):)) - www.zal.pl to twoj adres <rotfl> nastepny jaki rezerwuje dla ciebie to
      www.zenada.pl
    • Gość: kielczanin do abrazo IP: *.kielce.vectranet.pl 25.05.10, 20:12
      cioto, czy mozesz sie zdobyc na spotkanie, nie lubie palantow, ktorzy sczekaja a
      nie potrfia spojrzec w oczy jak szczekaja, jestes dla mnie smieciem, spotkaj
      sie, pokaz jakim jestes "miszczem", jestes ponizej zera, szamba i jakiejkolwiek
      partyjnej krytyki, jestes grzej niz bezpanska ujadajaca suka, ktora by chciala
      dac ale nie wie komu i co i dlaczego, jesli masz jaja to sie odezwij, ja
      osobiscie mam juz dosyc twoich ypocin i zasmiecania forum, napislaem ci
      kretynie, ze jak sie ktos ni loguje to moze pisac jak chce i kiedy chce /do
      sprawdzenia na serwezre dopiero/ a ty cwoku dopier...alasz sie do kazdego kto ma
      nick "kielczanin" uwierz cioto wsiowa jedna , ze oprocz mnie - minimum 8 osob na
      tym forum sie tak podpisuje, wiem ze jestes za glupi na to zeby to pojac ale
      odnosze sie do zjawisk nadprzyrodzonych- moze, moze zabierzecie abrazo i jego
      glupote z tego forum, kadza ciote, ktara bedzie wypisywac takie bzdury jak ten
      idiota- ktory moze ma 10lat i nie wie co czyni- wybaczam synu, idz do matki swej
      niechaj cie zamknie w czelusciach stodoly ktora posiada i trzyma przez
      najblizsze 100lat, moze wtedy partia ludzi tak glupich jak ty dojdzie do wladzy
      na ksiezycu i wtedy bedziesz "miszczem"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka