Dodaj do ulubionych

Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0

IP: *.compromis.pl / *.compromis.pl 14.03.04, 21:10
Jakie około 4000 widzów?! Już wiem, że jakiś debil oficjalnie podał taki
komunikat, ale chyba pokręciła mu się liczba sprzedanych biletów z liczbą
widzów! Zapomniano dodać 2000 tysiace ludzi, którzy mają karnety!
Obserwuj wątek
    • Gość: jac KSZO KSZO OSTROWIEC!!!!! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 14.03.04, 21:17
      Mecz faktycznie nie porwał kibiców. Ale najważniejszy jest wynik
      oraz 3 bezcenne punkty.
      KSZO nie grał wielkiej piłki , ale był zdecydowanie lepszym zespołem
      od drużyny z Gliwic.
      Marcin Kaczmarek wkręcał w glebę obrońców Piasta aż miło.
      Myśle ,że będzie dobrze!!!

I jeszcze jedno.
      Na stadionie nie było 4000 ludzi. Nie wiem ile sprzedano biletów.
      Ale na pewno było 5,5 - 6 tysięcy kibiców.
      Inauguracja ligi wypadła w sumie okazale. Kibice KSZO pokazali ,że
      zaakceptowali nowy zespół .
      Tak więc złośliwe głosy ,że w Ostrowcu gra Ceramika czy jeszcze
      ktoś inny , po tym meczu nie mają prawa bytu.
      A jak ktoś uważa inaczej to jego sprawa!

My w Ostrowcu kochamy nasz nowy zespół KSZO. I to jest najważniejsze.

Reszta może sobie szczekać : hau hau hau hau !!!!!!!!!
    • Gość: jac Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 14.03.04, 21:23
      Mecz nie był porywającym widowiskiem. Najważniejszy jest jednak
      wynik i 3 punkty!
      A jeszcze ważniejsze jest to ,że nowy zespół wpełni zaakceptowali
      kibice z Ostrowca!!!
      Tak więc złośliwcy którzy twierdzili że nie ma już KSZO mogą się
      pienić wkurzać wściekać , ale to nie ma już żadnego znaczenia!

KSZO było jest i będzie!!! A co na ten temat mają do powiedzenia
      wrogowie naszego klubu my Ostrowiacy mamy w " głębokim poważaniu"

Brawa dla chłopaków z KSZO!!!!
      Zobaczycie ,że jeszcze będzie lepiej.
      Pozdro
    • Gość: neutralny kszo kszo koorwisko IP: *.globit / 217.98.57.* 14.03.04, 22:24
    • Gość: tece Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: *.fly.pl 14.03.04, 22:40
      no to ceramika dobrze zagrała w nowym mieście skoro wygrała... wkońcu -Cesia
      Stasia musi wygrywać :)
    • Gość: pawel.MKS Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: 213.199.225.* 14.03.04, 23:42
      A jak wypadł pan Stasiak w roli napastnika:)))))))))))))
      Długo sobie nie pograł:))))))))))))))
      To ilu was pojedzie do Krakowa?
    • Gość: Gienek Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: 212.160.138.* 15.03.04, 09:17
      Gratulacje dla Stasiaka Ostrowiec - nazwa podana za telegazetą odbieraną w
      całej Polsce.
    • Gość: van K odwagi salva IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.03.04, 10:11
      Czyli 1/3 stadionu? jest mi zupełnie obojętne ile było ale na pewno zajęte było
      grubo ponad pół stadionu. TYLKO dlaczego nie pokazałeś sie nam w przerwie
      PALANCIE? ODWAGIIIII !!!!!!
    • Gość: tece Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: *.fly.pl 15.03.04, 10:35
      no właśnie...jak tam pan Stasiak wypadł w Stasiaku Ostrowiec ??? :)
    • Gość: kibic Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 19:31
      Nie umiecie liczyć, ale sam Stasiak powiedział, że 4 tys. kibiców to bardzo
      dużo. Jak na razie opoczyński klub nieźle wystartował, aby tak dalej. A kibice
      w Ostrowcu dzieki Stasiakowi mogą oglądać jego drużynę w zamian za KSZO, które
      przeszło do historii. Ciekawe, czy od nowego sezonu bedzie wreszcie klub z
      Ostrowca, czy jak teraz Ostrowiec udzielał tylko gościny dla Stasiaka z Opoczna.
      • Gość: jac JAK TO MIŁO ŻE NAM ZAZDROSZCZĄ! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.03.04, 20:46
        Uwielbiam po prostu kocham jak kieleckie młoty pienią się na tym
        forum.
        Zazdroszczą KSZO super drużyny bi ich cieniasy z Kolportera wkrótce
        będą dostawać omłoty i 2 liga pójdzie się kochać!!!!!
        Dlatego tak piszecie łby zakute ,że w Ostrowcu gra Ceramika .

Ale my kibice KSZO śmiejemy się z takich głupot,.
        Bo My wiemy ,że mamy wspaniały KLUB KSZO OSTROWIEC!!!!!!
        • Gość: pawel.MKS Re: JAK TO MIŁO ŻE NAM ZAZDROSZCZĄ! IP: 213.199.225.* 16.03.04, 00:14
          ha ha ha ha :)))))))))))))))))))))))
          Wmawiajcie sobie że miasto zazdrości czegoś prowincji-czytaj łostrowiec.
          Jakbyś tak wieśniaczku poczytał troche stron na necie to byś zobaczył czy tylko
          My w CK tak o was mówimy.
          Przyznam sie że zazdroszczę wam jednego - ekipy wyjazdowej. Napisz ilu was
          wiernych kibiców pojedzie do Krakowa.
          • Gość: plush Re: JAK TO MIŁO ŻE NAM ZAZDROSZCZĄ! IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 16.03.04, 00:59
            Cos sie chyba pomyliles. W calej Polsce to Kielce utożsamiane są z
            prowincjonym syfem - szkieletczyzna. Przeczytaj sobie jak wypadly ostatnie
            miedzynarodowe targi w Kielcach. Wstyd na caly swiat i wiochaaaaaaaaaaaaaa!!!
    • Gość: Ziutek Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: 212.160.138.* 16.03.04, 07:55
      W Kielcach przynajmniej są targi bo wy możecie o nich tylko pomarzyć. A tak
      swoją drogą to jak bardzo podrożało wam ogrzewanie na węglu od Stasiaka?
    • Gość: radomiak Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 09:04
      Po przeczytaniu wypowiedzi widzę, że nic się nie liczy tylko jak dokopać tym z
      Ostrowca lub Kielc. Patrząc z boku stwierdzam, że Ostrowiec będzie miał nowy
      klub z członem KSZO. Może taki być, ile mamy klubów np. Wisła. Ale to jest nowy
      klub, a dawne KSZO przeszło do historii (chociaż istnieje jeszcze piłka wodna).
      To samo tyczy się Korony, dawny klub nie istnieje od momentu połączenia z
      Błękitnymi. Wracając do Stasiaka KSZO to jak na razie nie jest to klub z
      Ostrowca. Na dzień dzisiejszy jego siedziba jest w Opocznie i należy do
      Łódzkiego ZPN. Dopiero są starania o przeniesienie do Ostrowca i
      zarejestrowanie w Świętokrzyskim ZPN.
      • Gość: pawel.MKS Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: 213.199.225.* 16.03.04, 12:23
        Nie zgodze sie z Tobą że Korona przestała istnieć po połączeniu z Błękitnymi.
        Poczytaj sobie troche historie klubów piłkarskich w Polsce i zobaczysz ile
        klubów sie łączyło i jakoś nikt nie pisze że przestawały istnieć po połączeniu.
        A Radomiak istnieje od 1910 roku? Jakoś czytałem historie klubu i kilka razy
        się łączył. Drużyne piłkarską kszo rozwiązali a Korone nie - połączyli ją z
        Błękitnymi dla lepszego rozwoju piłki w Kielcach. Jak Klicki wszedł to spłacił
        długi Korony.
    • Gość: radomiak Re: Stasiak KSZO Celsa - Piast Gliwice 2:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:53
      Korona jest nowym klubem od chwili połączenia z Błękitnymi, odsyłam do świetnej
      książki, którą udało mi się kupić "75 lat świętokrzyskiej piłki nożnej".
      Chciałbym aby takie wydanie ukazało się w Radomiu. Ta książka to bestseller na
      rynku wydawniczym, znajdziesz tam wszystko o piłce, ja miałem o radomskiej do
      czasu, kiedy graliśmy w jednym, okręgu. Odsyłam do lektury-rewelacyjna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka