19.09.10, 19:22
Ciekawy artykuł:
wyborcza.pl/1,75248,8396720,Pruszcz_Gd__walczy_z_psimi_kupami__Obrzydliwie_mocno.html
I prowokacyjny, mocny ale prawdziwy plakat:
bi.gazeta.pl/im/3/8395/z8395743X,Plakat-rozwieszany-w-Pruszczu-Gdanskim--dziewczynka.jpg
Obserwuj wątek
    • apfu Re: psie kupy 19.09.10, 19:30
      tu plakat z angielskiego Torbay:
      bi.gazeta.pl/im/9/7628/z7628039X.jpg
      • Gość: duszek Re: psie kupy IP: *.chello.pl 19.09.10, 19:48
        Ha, ha, ha - zabójcze dla oka i smaku, ale niezłe.
        Przypominam sobie historię rysownika Marka Raczkowskiego:
        aulaitt.files.wordpress.com/2008/08/raczkowski-kupa.jpg
        a tu zdjęcie rzeźby kupy ze Szwajcarii:
        aulaitt.files.wordpress.com/2008/08/paulmccarthy_complexshit.jpg
        rysunek:
        nnk.art.pl/au666/kasztan.jpg
        • Gość: kot Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.kielce.vectranet.pl 19.09.10, 20:45
          Ja też mam dość "zasranych" Kielc!
          • Gość: PIX Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.kielce.vectranet.pl 19.09.10, 21:34
            Powinno się zacząć karać właścicieli puszczających bezpańsko psy ze smyczy. Nie puszczają oni psa by się jedynie wybiegał, chodzi o to by sobie pobiegł i wysrał w dowolnym miejscu, a oni oczywiście są od tego daleko i nic nie widzą. Często jest to plac zabaw lub piaskownica. Jest to metoda nagminnie stosowana na Bocianku. Ja chodzę ze swoim psem od 7 lat na smyczy i chciał nie chciał jestem bliskim świadkiem tych czynności a więc sprzątam bo mi głupio udawać że nie widzę. W technice udawania przoduje kilka znanych osiedlowych paniuś z pieskami niemałych gabarytów. Wlepiając mandaty za ich niekontrolowane bieganie wymusimy odpowiedzialność za sprzątanie kup oraz zapobiegnie straszeniu ludzi i prowadzonych na smyczy innych czworonogów.
            • Gość: 1odessa zapytaj lubawskiego co zrobil z pieniędzmi z podat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:56
              z podatku od psów.Szacuję,że Przez jego 8 letnią kadencję kadencję od 30000 psów zebrano 12 000 000 Pln. Gdzie są te pieniądze? Zbudowano sracze dla psów ?wybiegi? tory do algidy? Słyszeliście o Horrorze w schronisku? Czy ktoś je po prostyu nam za...lił nie dająć nic w zamian. W tym roku wyrejestrowuję psa po 40 latach pacenia podatku i nie będę placił. Jesli mój pies będzie miał wybieg sracz i będę widział na co idą moje pieniądze możę bedę placił.Zróbcie to samo a lubawskiemu pocztą w zamian wysałajcie psie gó...!!!
              • Gość: PIX Re: zapytaj lubawskiego co zrobil z pieniędzmi z IP: *.kielce.vectranet.pl 19.09.10, 22:12
                Gratuluje 40-letniego psa. Sracz dla psów akurat wybudowano na Bocianku ale jakoś nie ma w nim ruchu
                • Gość: 1odessa może jeden sracz za 12 000 000 to mało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 23:47
                  Powinniśmy dymać z czarnowa na bocianek? Jaki ty masz lotnu umysł ,,40 letni pies,, Z Magistratu jesteś?
                • Gość: wkurzon Re: zapytaj lubawskiego co zrobil z pieniędzmi z IP: 77.223.220.* 20.09.10, 08:19
                  Trzeba być skończonym głupkiem aby wpuścić na małą ogrodzoną powierzchnię, której nikt nie nadzoruje pod względem sanitanym pupila prosto z kanapy. Więcej wyobrażni i inteligencji ogólnej a nie technicznej ! przydałoby się tym co trwonią publiczny grosz na dyrdymały co się nawet psiej kupy nie trzymają.
              • Gość: fa Re: zapytaj lubawskiego co zrobil z pieniędzmi z IP: *.chello.pl 19.09.10, 23:00
                W Kielcach zarejestrowanych jest ok. 1 tys. psów - więc nie kłam.
                Opłata z psa wynosi 45 zł i jest to opłata za identyfikator.
                • Gość: 1odessa napisałem ,,sacuję,, iże w kielcach jest 30 tyś ps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 23:51
                  a nie że jest zarejestrowanych 30 tyś psów to różnica. Nie kłamię od 10.01.2011 będzie zarejestrowanych już 999 psów , do sracza na bocianku jednak mi za daleko
              • Gość: ja Re: zapytaj lubawskiego co zrobil z pieniędzmi z IP: *.217.146.194.generacja.pl 22.09.10, 17:23
                dobiczek, to na bank ty, wróciłeś:D:D:D
          • Gość: aaa Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:38
            a gdzie kosze na kupy?niech srają u nas wszystko jest odwrornie
            • Gość: PIX Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.kielce.vectranet.pl 19.09.10, 22:14
              Najpierw trzeba zbierać a potem szukać kosza. Na górkach Bocianka są co 50 m ale jakoś nikt nie wrzuca. Każda wymówka jest dobra. Albo zamykanie oczu.
              • Gość: niech srają Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 22:23
                sranie w banie,dwóch strazników miejskich pilnuje szyb na parkingu to reszta moze chodzic po bocianku i gówna zbierac ,puki niema przekupek na Rynku do ganiania i pilnowania auta prezydenta przed Urzedem to mogą zając sie tą zasraną sprawą
                • Gość: fa Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.chello.pl 19.09.10, 23:01
                  "Mam psa to może sr... tak jak i ja" - oto myśl prawdziwego Polaka.
                  • Gość: 1odessa Ta nagonka na srające psy to preluddium mające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 23:55
                    poprzedzić emisję programu interwencyjnego w ogólnopolskiej TV o miejskim schronisku dla zwierząd,PUK i lubawskim?
                    • Gość: kielczanin Re: Ta nagonka na srające psy to preluddium mając IP: 77.223.220.* 20.09.10, 08:11
                      Najwyższy czas aby to Europejskie Miejsce Udręczenia Zwierząt za olbrzymie pieniądze publiczne pokazać Europie.
                      • Gość: 1odessa na www.dogomania ludzie piszą co myślą o urzedasac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 07:37
                        1odessa
            • Gość: praworządny Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 16:15
              Gość portalu: aaa napisał(a):

> a gdzie kosze na kupy?niech srają u nas wszystko jest odwrornie

Problem w tym, że zgodnie z prawem NIE WOLNO wyrzucać odchodów do zwykłych koszy na śmieci. W całym mieście nie ma ani jednego śmietnika przeznaczonego na te sprawy, więc najpierw zacznijcie wymagać od urzędasów, a potem od ludzi.
              • Gość: gabrycha Re: Może w Kielcach takie plakaty? IP: *.chello.pl 20.09.10, 16:22
                "Problem w tym, że zgodnie z prawem NIE WOLNO wyrzucać odchodów do zwykłych koszy na śmieci. W całym mieście nie ma ani jednego śmietnika przeznaczonego na te sprawy, więc najpierw zacznijcie wymagać od urzędasów, a potem od ludzi. "

czyli teraz tylko patrzysz jak Twój pies sra i nic nie robisz? a pozwalasz mu srac w Twoim domu? a jak narobi już w Twoim domu to też nie sprzątasz, bo nie masz odpowiedniego kosza?
    • Gość: kot Precz z ... IP: *.kielce.vectranet.pl 20.09.10, 08:21
      - zasranymi trawnikami, chodnikami, placami zabaw,
      - wyprowadzaniem psów bez smyczy i kagańca,
      - ze szczekającymi-wyjącymi psami w czasie ciszy nocnej,
      - z psami przywiązanymi na 10-cio metrowej smyczy przed wejściem do sklepu,
      i debilami z tekstem "ON NIE GRYZIE - JESZCZE NIKOGO NIE UGRYZŁ!!!"
      DOŚĆ terroryzmu ze strony miłośników piesków.
      ZAKAZ POSIADANI-TRZYMANIA PSÓW W BLOKACH MIESZKALNYCH!!!
      • Gość: Adorn Re: Precz z ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 13:44
        Powinien obowiązywać zakaz trzymania psów w blokach !To jest meczarnia dla czworonoga i dla
        dwunogich mieszkańców bloków !
        • Gość: Lenka Re: Precz z ... IP: *.kielce.vectranet.pl 20.09.10, 18:12
          Co ma piernik do wiatraka, mój pies nie rysuje po ścianach klatki schodowej, nie wyrywa włączników prądu, leje w piwnicy, pije winka i kiepi fajki na schodach. A taka hołota mieszka w moim bloku i jakoś nie ma zakazu. Zobaczcie klatki w wieżowcach, to nie dzieło psów.
    • Gość: fa witamy w katolandii IP: *.chello.pl 20.09.10, 23:38
      kieleckie myślenie polaków-katolików-psiarzy:

"jeśli mówisz, że człowiek jest ważniejszy niż pies - to jesteś barbarzyńcą (i do piachu z tobą)...
      jeśli mój pies sra na trawniku - to jest twój problem - nie właściciela pieska...
      jeśli spacerujesz, a nie daj boże biegasz - to nie miej pretensji, że mój pies cię pogryzł lub tylko obszczekał...
      jeśli pies na ciebie szczeka - to znaczy ze poznał złego człowieka...
      jeśli ujada na małe dziecko - to znaczy ze to dziecko ubeka...
      jeśli idę z psem to może biegać bez kagańca lub smyczy (jestem specem od zwierzęcego instynktu...
      jeśli schodzisz z chodnika, bo naprzeciwko widzisz psa. za któwym daleko wlecze się jego "pan" - to twój problem nie mój...
      • Gość: do PIX Re: witamy w katolandii IP: *.kielce.vectranet.pl 21.09.10, 06:42
        Na Bocianku to są poważniejsze problemy niż srające psy. Nie psy wypalają cichcem krzaki na górkach razem z jeżami i zającami tylko nowobogacki z Pajero. Nie psy zasrały krzaki na wysokości ul. Wyspiańskiego tylko tenisiści TKKF Bocianek. Nie psy rozjeździły trawniki i dwa boiska tylko budowniczowie ścieżki rowerowej. Nie psy odpowiadają za jesienny remont sieci c.o. i brak aktualnie ogrzewania bloków tylko kulawa administracja.
        • Gość: pan pieska Re: witamy w katolandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 17:48
          dokladnie jak piszesz,koncentrujemy sie na malych sprawach a na boku robią nas w lolo,jak w parku pies sie wysra w trawie a po trawie nie wolno chodzic co komu przeszkadza?no chyba ze na alejke wtedy trzeba posprzątac kupke....logiczne Trole?
          • Gość: fa Re: witamy w katolandii IP: *.chello.pl 21.09.10, 18:12
            to nie można chodzić po trawie - twierdzisz? a twój pies może? Znaczy psy maja większe prawa niz ludzie, a tobie i tak nie chce się posprzątać? Sraj sobie w domu!
            • Gość: kot do fa IP: *.kielce.vectranet.pl 21.09.10, 18:26
              Nie chciałbym generalizować, ale w większości przypadków
              właściciele psów to niereformowalni debile!.
              W moim bloków jest kilka psów.
              Wielokrotnie zwracałem uwagę właścicielom, że ich "pieski"
              srają na trawniki i do piaskownicy, biegają bez smyczy i kagańców!
              Niestety, jak krew w piach!
              To nie wina psów - to tylko motłoch nie dorósł do tego, aby "mieć psa".
              PIES w bloku to nieporozumienie.
              • Gość: polak Re: do fa IP: *.chello.pl 21.09.10, 19:23
                A ja zaczne załatwiać się na trawkę, ciekaw jestem ,czy będzie to komu przeszkadzać?A może tak wszyscy i zaoszczędzimy na wodzie?Co wy na to?
                • Gość: pan psa do Troli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 19:31
                  szanuj zielen boś nie jelen,nie szanujesz zieleni buhaha wchodzisz w kupe mego psa
                  • Gość: POjeb Re: pańćów piesków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:03
                    Ekoterroryści planują utylizację psich odchodów razem z właścicielami srających pociech.
                    Postęp dla postępaków!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka