Dodaj do ulubionych

Chopin przed północą

06.11.10, 09:36
Jaki Chopin, jaki teatr tańca , jakie to dla telewizji medialne wydarzenie ?
Była Górniak , albo Doda , nie ?
Był jakiś miękki celebryta o podstawowym wykształceniu, ale obsługujący w łóżku pół miasta , nie?
Był jakiś siłacz, któremu tekst do powiedzenia , trzeba napisać drukowanymi literami , i to miesiąc przed wypowiedzią , nie ?
Był jakiś złotousty wieczny polityk, co sprzeda wszystko i wszystkich , byle być na ekranie , nie ?
To do kosza!
Na co liczyliście ?

-----
Zamiast z polskimi mediami, trzeba było zainteresować np. Mezzo czy też inną ukierunkowaną telewizję.
W Polsce ( można też to napisać w Polsacie ):)) , nie stawia się na żadną sztukę.
To co teraz jest modne , to ciut lepsze disco z pola , oraz publiczne niedopowiedzenia związane z seksem warsiawskiego podwórka!
Obserwuj wątek
    • Gość: to kielce cała prawda prosto w oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 11:47
      Moja koleżanka z pracy kocha się w Grzegorzu Pańtaku, mnie się podoba Pani Aneta Czaban.
    • cabotyn Chopin przed północą 06.11.10, 15:31
      Znowu kupa forsy wywalona w błoto. Jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o promocji to powinien zając się wyłącznie tańcem. Zupełnie nie rozumiem tego dlaczego Kowalczyk za mniejsza kasę może zorganizować imprezę, która przyciągnie przed telewizory miliony osób, a miasto tego nie potrafi.
      • Gość: :( Re: Chopin przed północą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 15:37
        A czego się spodziewać, jeśli program został wyemitowany w niedzielę o godzinie 23...
        • Gość: pogromek Re: Chopin z Kielc przed północą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 19:03
          To moja wina :(
      • Gość: Igor Re: Chopin przed północą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.10, 15:53
        Tak się szasta pieniędzmi podatnika.Wielkie ilości płyt z muzyką Chopina zabrano do Chin.
        Też promocja niesłychana.Sponsoruje się pseudo artystów i innych projektantów witaczy itp. A co z tego ma mieszkaniec Kielc? Jak można było wyłożyć duże pieniądze za niby promocję miasta.
        Jaka to promocja przed północą? Jak można było zgodzić się na taką porę emisji i podpisać
        umowę? I znowu nie ma winnych. A wszyscy wiedzą kto, a nie wiadomo KTO?
        • Gość: new Re: Chopin przed północą IP: *.kielce.hypnet.pl 06.11.10, 17:40
          zajebista misja telewizji publicznej w roku Chopinowskim - nie ma co.
          Dobrze że byłem na tym widowisku i ogloądałem je na żywo, choć miałem ochotę z czystej ciekawości zobaczyć jak wygląda w TV. (Na żywo super, to pewnie w TV jeszcze lepiej wyszło).
          Lepiej puścić Ojca Mateusza, albo MegaHit który w stacjach komercyjnych lata na wizji od roku niż coś sensowengo. Szkoda że Ministerstwo kultury nie ma wpływu na takie akcje.
          Cieszę się że nie płącę abonamentu.
          • Gość: ! Re: Chopin przed północą IP: *.chello.pl 06.11.10, 19:45
            Ludzie! Czym wy się przejmujecie? Kto liczył tych oglądaczy?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka