Dodaj do ulubionych

Konrad Łęcki tanczy na rurze

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 08:41
Jadąc ulicą Batalionów Chłopskich i skręcając w kierunku "Makro" na całej
długości rury ciepłowniczej rozlepione są plakaty naszego kochanego
chłoptysia Konradka z PO.Może by tam jeszcze zatańczył na tej rurze nasz
ukochany Konstanty M nabytek z Karkówka?
Obserwuj wątek
    • Gość: bogdan Re: Konrad Łęcki tanczy na rurze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 13:01
      Czy tego siuśmajtka nikt jeszcze nie ścignął za zaśmiecanie miasta? Na co czeka
      Straż Miejska? Boicie się jego bejsbola, czy raczej tego co sie z Wami stanie,
      jak ubermensz Konrad wygra wybory?
      • Gość: K.Ł. Re: Konrad Łęcki tanczy na rurze IP: 213.77.1.* 16.04.04, 13:13
        A ja mam was gdzie gleboko. Jestescie niczym. Nawet nie wiecie z kim
        zadzieracie.
        • Gość: rowiesnik Re: Konrad Łęcki tanczy na rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 22:49
          wiemy wiemy, z gosciem który bedac malolatem byl nadzeja osiedlowych
          zlodziejaszkow, pamietasz ten sklep?
        • Gość: nzs K Ł napisal ze A ja mam was gdzie gleboko. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:56
          nie ladnie tak do swoich potencjalnych wyborców.. Jesteście niczym?? a jaka jest miara wartości czlowieka wedlug ciebie? kto potrafi komuś glebiej wejsc? niedobrze mi jak na ciebie patrze... wiec prosze nie narazaj NAS mieszkanców tego miasta na ogladanie twojej falszywej mordy...
        • Gość: xyz Re: Z kim zadzieramy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:28
          Bardzo jestem ciekawy z kim??? odpisz i opowiedz kogo widzisz w lustrze i czy
          naprawde spokojnie w nie patrzysz?
    • Gość: muniek Re: Konrad Łęcki tanczy na rurze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 12:08
      Dlaczego Twarz chłopca na posyłki z PO musi szpecić całe Kielce. Wolno to tak
      wieszac plakaty w całym mieście? Gdzie jest STRAaaaZ MIEJSKA?
      PO= Plakatownie Ogólne.

Ps.Łęcki posprzątaj po sobie. Nie szpeć wiecej naszego miasta takim chłamem.
      • Gość: kielczanka Re: Konrad Łęcki tanczy na rurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:24
        W pelni sie zgadzam z powyższym! POSPRZĄTAJ!!!
        Jak bardzo trzeba byc w sobie zadufanym, żeby wyklejac swoją nieciekawą twarzą
        całe Kielce. Myślisz, że ktoś na ciebie poleci????
        BUUUAAAA HA HA HA HAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Krzysio Re: Konrad Łęcki tanczy na rurze IP: 213.206.5.* 19.04.04, 01:01
      Z oburzenia ogółu wnoszę, że tańczy jednak nie w takt. A wydawałoby się, że
      taniec na rurze bywa bardzo inspirujący dla tańczącego i ogółu.

Hej.
      • Gość: zorientowany rere kumkum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 02:12
        ej szambobrona! czemu sie podszywacie pod KŁ ? Przeciez go tu nie ma na tym
        forum,

jaki by nie był ten KŁ, nie robcie takich rzeczy, jak bedziecie stosowac metody
        goebbelsa, to spodoba sie to wylacznie Jedrkowi L., ale ludzie was za to
        rozlicza
    • Gość: Piotrek Czym on sie wslawil i kto to jest??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:07
      sorki..nie jestem z Kielc ..kto to jest ten gosc i czym sie wslawil?
      • Gość: Muniek Re: Czym on sie wslawil i kto to jest??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:59
        Piotrze KŁ jest to młody działacz PO w Kielcach.
        Wszedzie porozwieszał swoje plakaty,nawet w miejscach niedozwolonych a przeciez
        prawnik to powinnien byc prawy a on tu LEWIZNEE koles uprawia.
        • Gość: jinx Re: Czym on sie wslawil i kto to jest??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 11:27
          Gówno on jest a nie prawnik - PRAWIENIKT . Watpie czy zawodówę skończył. Co do
          lewizny - skurwiel jest tak fałszywy, żę nawet po jego wypowiedzi dla gazet że
          przeprasza i w ogóle widziałem jego bambusów rozlepiających jego plakaty. Co
          ciekawe - nie było na nich napisane, gdzie można się z nim spotkać. Ale nic -
          promocja sama w sobie. Jedna rzecz mnie tylko ciekawi - dla czego NIKT do tej
          pory nie zareagował - ani Straż Miejska, ani Miejski Zarząd Dróg ani radni
          PiSu. Taka jest właśnie prawicowa władza w Kielczech
          • Gość: Krzysio A gdzie IP: *.interpacket.net 20.04.04, 16:46
            szacunek dla przyszłego posła zjednoczonej unii ? Zawodówka to bardzo dobra
            szkoła życia. Różne osobistości mogą zaświadczyć: od wicepremiera Janusza
            Tomaszewskiego na parlamentarzystach kończąc.

Hej.
            • Gość: fussy Re: A gdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:00
              ..jak by nie było skończył VILO im Słowackiego, ale nigdy nie zapomnę tego
              wrednego ryja jak włóczył się jako przywódca bandy złodziei i skinhedów i
              napierdalal bogu ducha winnych ludzi. Zwykła gnida na którą mozna splunąć
              tylko. Pieprzony karierowicz denerwuje ludzi swoją fałszywa gębą rozwieszona po
              całym mieście. Kij ci w oko pajacu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka