Dodaj do ulubionych

ŚP Pan Targoński i następni...

23.12.10, 20:21
W tym "najlepszym z możliwych światów"
lansuje się za pieniądze pracodawców / osobników o aktualnie dużej zasobności konta - a raczej rynkowej wartości firmy/
"biznesmenów", którzy nie istnieją mentalnie w naszej społeczności.

I jej nie znają.

Dlatego umierają tacy ludzie jak Pan Targoński.

Wystarczyło mu po ludzku pomóc.

"Żeby móc - trzeba chcieć, żeby chcieć - trzeba czuć "

ONI mogą, ale nie chcą - a przedewszystkim nie czują.
Obserwuj wątek
    • Gość: anita Re: ŚP Pan Targoński i następni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 07:28
      czego ty oczekujesz od wszystkich dookoła jesli moją wypowiedź w tym wątku nawet redakcja skasowała

jakby coś to pisz na maila tajemniczy_ogrod1982@wp.pl
      • Gość: ee Re: ŚP Pan Targoński i następni... IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.10, 16:12
        tacy głosuja na PO
        • Gość: anita Re: ŚP Pan Targoński i następni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 10:33
          PIS sie pod tym względem niczym nie rózni od PO
          • sygitoyo Re: ŚP Pan Targoński i następni... 31.12.10, 15:35
            Przyszło zza oceanu -

Oto przepis na Nowy Rok :
            Bierzemy 12 miesięcy,
            oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowosci i lęku
            po czym rozkrajamy każdy miesiac na 30 lub 31 cześci,
            tak aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok.
            Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy
            i dwóch kawałkow zdrowia i pogody.
            Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu,
            łyżeczkę tolerancji i humoru,
            ziarenko ironii i odrobinę taktu.
            Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości.
            Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości
            i podajemy codziennie z radością .
            Podsyłam Wam ten przepis
            z uszanowaniem i serdecznymi pozdrowieniami

Najlepszego w Nowym Roku
    • sygitoyo Re: ŚP Pan Targoński i następni... 30.12.10, 21:10
      Są następni potrzebujący.
      Co na to setka najbogatszych lansowanych w gazetach?

Może redaktorzy podejmą temat.
      • Gość: wazelinka przede wszystkim twoj mail sogitoyo nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 21:30
        przede wszystkim twoj mail sogitoyo nie działa

a redaktozy to wazelina - oni raczej podlizuja sie 100 najbogatszym

nie podejma zadnego tematu

ja podejme ale za mna nikt nie stanie
        • sygitoyo Re: przede wszystkim twoj mail sogitoyo nie dział 31.12.10, 14:49
          no problem,

podejmijmy temat

najwyżej wykasują
          • Gość: podsumowanie Re: przede wszystkim twoj mail sogitoyo nie dział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 18:05
            problem polega na tym, że na forum każdy jest mocny i wygadany a jak trzeba cos w realu załatwić to każdy ma pełne gacie i boi sie na maila odpisać

jest źle bo wszyscy tak jak ty sie zachowują
            • sygitoyo Re: przede wszystkim twoj mail sogitoyo nie dział 31.12.10, 18:29
              w realu mali ludzie zorganizowali się i robili co mogli np. zbierali datki, nakrętki, żeby ratować życie człowieka
              "duzi" ludzie tego nie zrobili - a mogli.
              Mogli dużo więcej.
              Mogli uratować życie człowieka.
              Pamiętajmy o tym.
              • Gość: xyz głupoty człowieku piszesz, głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 19:14
                nie mam ochoty deliberowac tutaj o tym z kims takim jak ty czyli tchórzliwym i anonimowym

głupoty człowieku piszesz, głupoty
                • sygitoyo Re: głupoty człowieku piszesz, głupoty 02.01.11, 10:38
                  a jednak to robisz /deliberujesz/, - dlaczego?

Zdrowia i długiego życia dla Pana "xyz" / odważnego i nie anonimowego/ i setki.

Najlepszego w Nowym Roku.
                  I dobrego samopoczucia.
                  Szczerze.

Tchórz i Anonim.
                • sygitoyo Re: głupoty człowieku piszesz, głupoty 02.01.11, 11:24
                  Gość portalu: xyz napisał(a):

> nie mam ochoty deliberowac tutaj o tym z kims takim jak ty czyli tchórzliwym i
                  > anonimowym
                  >
                  > głupoty człowieku piszesz, głupoty

Deliberuj np z nią:

superplastus.blogspot.com/2010/09/renata-banasik-zostaa-zakwalifikowana.html

odważnie i nie anonimowo.
                  • Gość: analiza sygitoyo - głupoty piszesz, głupoty IP: *.de 03.01.11, 15:26
                    sygitoyo - głupoty piszesz, głupoty
                    • sygitoyo Re: sygitoyo - głupoty piszesz, głupoty 05.01.11, 18:51
                      dalej zbieram nakrętki.
                      Cześć.
                      • Gość: ania sygitoyo - zamilcz IP: *.srv.az.pl 05.01.11, 21:55
                        sygitoyo - zamilcz
                        • sygitoyo Re: sygitoyo - zamilcz 05.01.11, 22:05
                          zgodnie z Twoim życzeniem .
                • Gość: sygi Re: głupoty człowieku piszesz, głupoty IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.11, 13:45
                  mieszkasz na Trzciankach?
    • Gość: nie Re: ŚP Pan Targoński i następni... IP: 74.117.233.* 06.01.11, 23:52
      mnie to niesamowicie wkurza jak ktoś tak jak "sygitoyo" udaje na forum niesamowitego chojraka i mądrale a w realu czy jak przychodzi do działania to kolesia wogóle nie ma, nawet sie boi maila podać
      • Gość: jasio Re: ŚP Pan Targoński i następni... IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 16:18
        miałem milczeć

BARDZO PRZEPRASZAM Aniu
        nie chcę nikomu sprawiać bólu.

ale niech nie klikają takich słów,
        nie jestem chojrakiem,
        nie je stem tchórzem
        jestem przeciętnym człowiekim

starym

moja Matka dalej zbiera te nakrętki, bo chce Komuś pomóc
        I ja jej w tym pomagam mając świadomość, że to niczego nie zmieni

Uważam tylko, że np. kilku Facetów z setki "najbogatszych" w naszym regionie stać było finansowo uratować życie człowieka.

Ale oczym mówię ,
        nie stać było np. przyjechac na pogrzeb własnego Ojca.
        • Gość: brzoza.56@wp.pl --- forum anonimowych wybitnych fachowców --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:31
          Bo to jest niesamowite, że na forum znajduje się wielu anonimowych wybitnych specjalistów, którzy mają opracowany do perfekcji każdy temat i są w stanie każdego uzdrowić samą siłą wiary - "internetowi napinacze" - w rzeczywistości to co piszecie ma wartość ZERO

Dokładnie ZERO, przecinek, ZERO. Połowa z Was boi się podpisać swoim prawdziwym imieniem na forum czy na maila odpisać, o spotkaniu i jakimś "realnym" działaniu w "realu" nie ma mowy.
          • Gość: podsumowanie --- forum anonimowych wybitnych fachowców --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:34
            Kiedy potrzebujemy bezinteresownej pomocy drugiej osoby świat staje się bezludną wyspą.

----

Uczynność ludzka też ma swoje granice.
            Kończy się najczęściej... gdy o coś poprosimy.
          • Gość: jac Re: --- forum anonimowych wybitnych fachowców --- IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.11, 14:50

trzeba być kretynem żeby dać Ci dane osobowe / co jest ustawowo chronione/

masz problem z nadmiarem energii - uratuj życie kolejnego człowieka, który nie jest w stanie żyć bez Twojego zaangażowania.

Uświadom Ludziom z tzw setki najbogatszych w Naszym Regionie/ - ich lista np. na łamach lokalnych pism/ , że mogą uratować życie innych ludzi - "ziomali" , którzy są częścią tego samego społeczeństwa - oczywiście, jeżeli mają na to ochotę i czują taką potrzebę.

Nie muszą przepłacać kasy na torebki i ciuchu od ...
            albo szurać w rajdach na nowoczesnych "furmankach"
            i udawać, że nie ma ludzi , którym mogą pomóc.

Wiem , że się nie zmienią, bo są tym czym są.

Ale nie róbmy z nich idoli.

• Gość: konkluzja Re: --- forum anonimowych wybitnych fachowców --- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 21:08
              kolejny mądrala, który nic nie zrobił dla drugiego człowieka ? a na forum teoretyzuje - w praktyce zero ? i jeszcze nie potrafisz poprawnie przeczytać tekstu poniżej...
              • Gość: skarżysko Re: --- forum anonimowych wybitnych fachowców --- IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 11:56
                np. Pan W ze Skarżyska zrobił/ wtórpol /

zamiast płacić zgodnie z prawem wynagrodzenie dla swoich pracowników oraz należne podatki , stwierdza że i tak stosunkowo dużo płaci na "cele charytatywne".

Mieszkańcy mojego osiedla do kontenerów podstawianych przez jego firmę i firmowawnych przez nalepki Caritasu wkładali odzież wyczyszczoną, wypraną , wyprasowaną - bo to dla biednych,
                tymczasem odzież jest kierowana do obrotu handlowego i przeróbki na tzw przemysłowe czyściwo.

i pan W i Caritas uważają , że wszystko jest w porządku.

Już nie wkładamy odzieży do jego kontenerów.

Facet skompromitował się i lansujące go nalepki Caritasu również.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka