Dodaj do ulubionych

Lisowski od lipca w Koronie

IP: *.skarzysko.vectranet.pl 26.01.11, 13:56
Buahahaha, nareszcie odszedł .... Widzewowi niepotrzebny, wystawiony na listę transferową... a frajerzy sie cieszą, ze pozyskali drewno hehehe. Tylko WIDZEW - Skarżysko-Kamienna = 100 WIDZEW!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Lisowski od lipca w Koronie IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 14:49
      w skarzysku to sie ciesza jak ktos z miasta im da w czapke 2 zl
      • Gość: widz Re: Lisowski od lipca w Koronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 15:36
        Czy dziennikarze nie moga napisac co ten zawodnik dotychczas zrobił, ile bramek zdobył, ile minut w meczcah występował na boiisku ? Czy to takie trudne ?
        Chcemy wiedziec kogo klubowi szefowie kupili ? Bo Korona nic nie pisze.
        • Gość: wąsy Lubawskiego Re: Lisowski od lipca w Koronie IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 15:53
          pajac z 1 postu ma rację,
          znowu kupiliśmy nikogo, ale przynajmniej wzbogacił się pośrednik
        • Gość: uolelele Re: Lisowski od lipca w Koronie IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 15:54
          Ja ci mogę to napisać.

57 występów w ekstraklasie - 2 gole, 3 asysty, 13 razy wchodził, 14 schodził
          42 występy w 1 lidze - 4 gole, 4 asysty, 4 razy wchodził, 7 schodził

W tym sezonie zaliczył 11 spotkań, tylko DWA razy 90 minut, 4 razy wchodził, 6 schodził

Także ogólnie ze statystyk bryndza, tym bardziej że często grywał jako lewy pomocnik.
          • Gość: uolelelele Re: Lisowski od lipca w Koronie IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 15:56
            Aha, a te 57 występów to przez 3,5 sezonu, więc marnie to wygąda.
          • Gość: kibol Ku...wa to jest wzmocnienie na mistrza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 21:48
            Z tym zawodnikiem Korona ma walczyć o czołowe lokaty ? Śmiech na sali ... "PS" przed nowym sezonem w 2010 wycenił go na 500 TYS. Za co ?
    • Gość: pimpek ck Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 16:15
      Toż to osłabienie a nie wzmocnienie!!!
      Chyba,że zbroimy się na pierwszą ligę.
      Kal też jest lewonożny i dużo szybszy a poza tym ma świetne dośrodkowania.
      Niebudek kończ Waść wstydu oszczędż!!!
    • Gość: KIJ Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 17:58
      Zgadzam się z poprzednikiem Kal jest lepszy od Lisowskiego. Jest szybszy jak gra ma parcie do przodu , kiwkę, ma przygotowanie lekkoatletyczne ( umie biegać ) też reprezentant Polski i nadzieja w wielu rankingach gazet. Jeden mankament jest wychowankiem Korony i ostatnim w składzie z drużyny która zdobyła mistrzostwo Polski juniorów. Pan Sasal woli pseudo gwiazdy i graczy, którzy mu się nie postawią. Liczyłem na powrót kilku zawodników z wypożyczenia jak Rabenda, Starościak, Jamróz, Kiercz, Michałek widać dla naszego trenera to zawodnicy pokroju Korzyma, Markiewicza i jeszcze kilku trzydziestolatków to podstawa do składu. Swoją drogą kto rozliczy zarząd za szkolenie i wydawanie pieniędzy. To co jest robione to marnotrawstwo i działanie na szkodę spółki.
      • Gość: www Re: Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 20:18
        I Kal bierze 4000 miesięcznie a taki Lisowski minimum 15000
    • Gość: Koronne_TSK Re: Lisowski od lipca w Koronie IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 20:06
      Widać wybrał klub z europejskimi aspiracjami a nie badziewny żydze.wski klubik który będzie bronił się przed spadkiem.
    • Gość: joool Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 07:27
      Kal nie 4.000 a 15.000
      • Gość: 12345 Re: Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 13:50
        skąd to wiesz, bardzo wątpię w to, Kal to daleki rezerwowy, nie zagrał nawet 90 minut w rundzie jesiennej, 15000 to byłby skandal, słyszałem od gościa, który go zna że bierze 4000
    • Gość: as Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 07:28
      Za co Kalowi ktoś dał tyle kasy przecież on więcej przebywa w sklepach i na dyskotekach oparty o bar niż na boisku
      • Gość: wąsy Lubawskiego Re: Lisowski w Koronie. Już od wiosny? IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 11:06
        ale nawet taki skacowany Kal jest lepszy od Lisowskiego!!!
        Ktoś mądrze napisał co z naszymi młodymi chłopkami??!!!
        Ano nic!!! Rabenda w Suchedniowie nastrzelał bramek (wiem, że dziadowska liga) ale Sasal nawet nie chce chłopaka spróbować w 1 zespole. No pewnie, Tataj jest na pewno lepszy :-)))))
        Cały ten klub to jedna wielka pomyłka, szkoda tylko, że poświęciłem Mu większość swojego życia (na meczach od 1988 roku).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka