drs 26.04.04, 14:27 Dobrze,że zmienili,ale obecnie zupełny brak info o samej stacji radiowej,o redakcjach,telefonach,adresach majlowych ,o zasiegu,czestotliwościach.Mam nadzieję,że to chwilowe niedociągnięcia.Troszke zerżnęli z TAKa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alex Re: Nowa stronka Radia Kielce IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 26.04.04, 15:38 szczerze pisząc stronka Radia Kielce jest żenująca, tak się robiło strony chyba z 7 lata temu, do strony Radia Tak jej bardzo daleko... Nie mówiąc juz o stronie Radia Plus, która moim zdaniem jest najlepsza. Prównaj sobie - www.plus.kielce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Nowa stronka Radia Kielce 26.04.04, 15:45 Bez wątpienia masz rację,ale poprzednia była jeszcze bardziej żenująca/myslę,że obecna jest jeszcze w fazie rozbudowy/.Oczywiście,że widziałem stronę Radia Plus,jest niezła. Osobiście to dziwię się,że tak bogata instytucja jaką jest Radio Kielce,potrafi wydawać duże sumy pieniędzy na prezesów i ich samochody,a nie potrafi zrobić porzadnej,profesjonalnej strony internetowej.A wystarczyłoby troszkę podpatrzeć jak inni to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Nowa stronka Radia Kielce IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 26.04.04, 15:51 zgadzam się z Toba w 100%. radio Kielce powinno miec najlepsza strone w Kielcach, bo z tego co mi wiadomo, jest chyba najbogatszą rozgłośnią. Niestety jak to zwykle bywa w państwowych firmach - proces zmian idzie najwolniej. Dlatego póki co zostaje mam dowiadywać się o tym co dzieje się w Kielcach ze stron Gazety i Plusa, czasami Echa ... Odpowiedz Link Zgłoś
drs Re: Nowa stronka Radia Kielce 30.04.04, 13:54 Mają bardzo aktualne informacje sprzed tygodnia.Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś