Dodaj do ulubionych

Nowa stronka Radia Kielce

26.04.04, 14:27
Dobrze,że zmienili,ale obecnie zupełny brak info o samej stacji radiowej,o
redakcjach,telefonach,adresach majlowych ,o zasiegu,czestotliwościach.Mam
nadzieję,że to chwilowe niedociągnięcia.Troszke zerżnęli z TAKa.
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Nowa stronka Radia Kielce IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 26.04.04, 15:38
      szczerze pisząc stronka Radia Kielce jest żenująca, tak się robiło strony chyba
      z 7 lata temu, do strony Radia Tak jej bardzo daleko... Nie mówiąc juz o
      stronie Radia Plus, która moim zdaniem jest najlepsza. Prównaj sobie -
      www.plus.kielce.pl
      • drs Re: Nowa stronka Radia Kielce 26.04.04, 15:45
        Bez wątpienia masz rację,ale poprzednia była jeszcze bardziej żenująca/myslę,że
        obecna jest jeszcze w fazie rozbudowy/.Oczywiście,że widziałem stronę Radia
        Plus,jest niezła.
        Osobiście to dziwię się,że tak bogata instytucja jaką jest Radio Kielce,potrafi
        wydawać duże sumy pieniędzy na prezesów i ich samochody,a nie potrafi zrobić
        porzadnej,profesjonalnej strony internetowej.A wystarczyłoby troszkę podpatrzeć
        jak inni to robią.
        • Gość: alex Re: Nowa stronka Radia Kielce IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 26.04.04, 15:51
          zgadzam się z Toba w 100%. radio Kielce powinno miec najlepsza strone w
          Kielcach, bo z tego co mi wiadomo, jest chyba najbogatszą rozgłośnią. Niestety
          jak to zwykle bywa w państwowych firmach - proces zmian idzie najwolniej.
          Dlatego póki co zostaje mam dowiadywać się o tym co dzieje się w Kielcach ze
          stron Gazety i Plusa, czasami Echa ...
          • drs Re: Nowa stronka Radia Kielce 30.04.04, 13:54
            Mają bardzo aktualne informacje sprzed tygodnia.Oby tak dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka