fushigi_hato 19.03.11, 12:16 Piasek jesteś jak wino....marki wino :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Re: Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" IP: *.kielce.hypnet.pl 19.03.11, 12:23 jutro się okaże o 18ej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proktolog znaczy sie ma kakaowe oko jak denko od jabcoka IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 15:05 po co te metafory; nie mozna napisac wprost ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" IP: *.acn.waw.pl 19.03.11, 13:02 Piasek, jestes jak tanie wino. Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 19.03.11, 13:32 Im dalej tym gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Piasek:Jestem jak jabol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.11, 13:38 Spiewasz chlopaku,spiewasz.Ale przeboje to nie sa.Tysiace mamy takich zapiewajlow.Kazdemu sie wydaje,ze jest the best.Jak bedziesz mial 70 lat i bedziesz spiewal,jak Fogg,Ray Charles czy Aznavour to wtedy bedziesz mogl powiedziec,ze jestes jak wino,czyli im starszy tym lepszy.Ty,niestety,im starszy jestes slabszy,wyraznie gorszy.Twoich utworow nikt nie zna,nie puszcza ich radio,nie ma cie w telewizji.Te pare koncertow w miasteczkach to za malo,zeby miec o sobie taka opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Piasek:Jestem jak jabol IP: 58.137.79.* 19.03.11, 14:44 czlowieku, widac jakie masz niskie loty, jesli myslisz ze bycie w tv i czytanie pudelka oznacza bycie gwiazda:) zawisc i nieudolnosc przez twoj komentarz przelecialo jak ten wspomniany jabol, w ktorym sie zasmakowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zeno_1 przyznaj się lepiej do swojej orientacji 19.03.11, 13:44 piosenkami to nie masz za bardzo się pochwalić, kiepsko śpiewasz, kiepski masz repertuar no i przez to krycie się z partnerami jesteś po prostu żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: przyznaj się lepiej do swojej orientacji 19.03.11, 14:46 Marzysz beznadziejnie , żeby pokrył ciebie i stąd ta frustracja, plotuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Piasek IP: *.master.pl 19.03.11, 14:11 Nie wiem, skąd w ludziach tyle nienawiści... Facetowi się udało i bardzo fajnie! Gratuluję jubileuszu i życzę sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-dziadoslaw Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 19.03.11, 14:18 Przylaczam sie do ogolnej opinii, ze jestes po prostu kiepski. Nie masz stylu o charakterze nie wspomne. Kiedys nasmiewalem sie z Jerzego Polomskiego ale dzisiaj wyrazniej widze roznice miedzy talentem a "chcialbym miec" talentem. Wypadasz bardzo blado i moze zaczynasz kwasniec a tylko gatunkowo dobre wina dozywaja starych lat. Taaaak, raczej zaliczylbym cie do zwietrzalego octu no i mowy nie ma abym sluchal twoich wypocin...z powazaniem winoznawca amator. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahubcia13 Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 19.03.11, 15:48 Zieje jadem z tych komentarzy. Typowe polaczkowe rasistowskie zawistne myślenie. Biedne szare ludziki o malutkim wrednym rozumku. A ja życzę powodzenia Piaskowi i oby wszystkie jego piosenki były tak dobre jak ostatnia. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wonderdummy Wino nie beczy jak koza. 19.03.11, 16:22 Nawet stare wino nie beczy jak koza. Piasek beczy i zawsze beczał. Odpowiedz Link Zgłoś
wedry Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 19.03.11, 17:17 Ja bym mu dal gora 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubiparib noc sie kiedys skonczy czyli plastik fantastik IP: *.181.201.250.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.03.11, 17:39 krzysztof krawczyk doczekal sie godnego nastepcy. Piasek i jego muzyka jest nijaka, slowa plytkie nic nie znaczace, ot typowa masowa rozrywka bez jakiejkolwiek wartosci.mozna go postawic w jednym szeregu z Paulą czy innymi malo ambitnymi solistami. ale na swietym krzyzu jego koncerty sie sprawdzają. buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
momixq Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 19.03.11, 17:48 Znowu dostane Piaskiem po.. uszach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 18:31 Najserdeczniejsze życzenia! Zdrówka i pomyślności! Poziom niektórych komentarzy mnie obezwładnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka dobrej muzyk Re: Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 21:39 Panie Andrzeju, jest Pan utalentowanym wokalistą o sporych możliwościach. Dlaczego nagrywa Pan tak kiepskie piosenki, skoro ma Pan warunki i umiejętności, by robić naprawdę dobrą muzykę? Mam nadzieję, że usłyszę kiedyś Pana w wartościowych wykonaniach. Życzę pomyślności i dalszego rozwoju w dobrym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 22:48 Ot i cała szkieletczyzna w części komentarzy. Brawo panie Andrzeju ,dalej tworzyć na własne konto. Odpowiedz Link Zgłoś
annalara Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 20.03.11, 10:01 Porownanie do wina uwazam za bardzo trafne. Zaluje bardzo, ze nie bede mogla byc na dzisiejszym kieleckim koncercie... :-( Od czasow Mafii jestem wierna fanka. Teraz, chociaz z daleka, w dalszym ciagu sledze losy, rozwoj Pana tworczosci, a Pana muzyka towarzyszy mi w zyciu codziennym :-) Bardzo mi przykro czytajac te ignoranckie wpisy. Niestety spoleczenstwo polskie jest na tyle powierzchowne, ze nie jest w stanie zrozumiec przekazu i glebokich emocji w Pana utworach. Zapewne niewiele z osob piszacych tak obrazliwe wrecz rzeczy, ma pojecie o zwyklej kulturze, wiec nie ma co oczekiwac, ze beda sie znaly na muzyce. Moja 8-miesieczna corka bardzo sie zasuchuje i pogodnieje, kiedy wlaczam Pana plyte. Pisze to oczywiscie jako komplemnt, bo nie kazdy rodzaj " muzyki" ja wycisza. Moge nawet powiedziec, ze rosnie kolejne pokolenie fanow, ktorzy i za dwadziescia lat beda sluchac Pana muzyki i uzerac sie na forum ze sfustrowanymi wlasnym zyciem laikami, nie majacymi zielonego pojecia o czym pisza. Zycze kolejnych tak udanych lat i czekamy z niecierpliwoscia na nowy album :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamowo malo ambitna muzyka IP: *.158.216.250.pat.umts.dynamic.eranet.pl 20.03.11, 11:52 ,,albo chodz przytul mnie ...,, wszystko i nic rachunek za 15 dni czy to sa ambitne slowa piosenek. dziecko ,matko 8 miesiecznej córki twoje dziecko ma pecha ze jego matka to bezguscie. wiesz co to jest normalna ambitna muza ? to ta ktorej nie uslyszysz w rmf czy radio zet. jest jakas nowa kategroria polakow niby nie patologia ale w dresach, niby nie kradna ale pracuja fizycznie , nie czytaja ksiazek, nie chodza do teatru , galerii, muzeow ale uwazaja sie za normalnych a to gó... prawda z kulturą u was na bakier bo dzis bycie kulturalnym juz nie nobilituje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: malo ambitna muzyka IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 12:36 Widac ze jacys "zyczliwi" prowadza marny zmasowany atak. nigdy tych NICKOW nie bylo wczesniej na forum kieleckim wiec na bank nie komentuja tego ludzie ze swietokrzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny Re: malo ambitna muzyka IP: *.pool.mediaWays.net 20.03.11, 12:39 @chamowo: Pana/Pani wpis nie ma nic wspolnego z kultura. Obraza Pan/Pani osoby nie majac odrobiny pojecia o tym, kim sa i co robia. Wnioskuje z tego, ze jest Pan/ Pani wlasnie taka osoba, ktora pracuje fizycznie, chodzi na codzien w dresie i o filharmoni, albo teatrze nie ma zielonego pojecia. Andrzej Piaseczny nie tworzy muzyki komercyjnej i chce dotrzec do wybranej grupy osob, ktore go cenia i szanuja za jego prace. W Pana/Pani przypadku o szacunku do drugiego czlowieka nie ma absolutnie mowy. Gust jest rzecza wzgledna, a kulturalne osoby toleruja upodobania innych i pisza pozytywne rzeczy na forach o artystach, ktorych lubia, a nie zajmuja sie negowaniem wszystkiego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
ida1005 Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" 20.03.11, 15:05 Ludzie skończcie z tymi plotami to była akcja promocyjna ...Piasek sam się przyznał że te wiadomości są fabrykowane pod publike plotka najlepszym nośnikiem informacji. Piachu pozdrawiam z Poznania zawsze możesz tu wpaść na rogala ;) i dobrą herbatkę pozdro Buziaczki w twoją agrestową brudkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Jubileusz Piaska-100 lat ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.11, 19:36 Piaskowi życzę pomyślności i pomysłów muzycznych, a przede wszystkim utrzymania imagu sympatycznego kiedyś chłopaka, teraz bezpretensjonalnego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: Jubileusz Piaska-100 lat ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 21:51 Czy piasek ma żonę bądź stałą partnerkę życiową? Zawsze widzę go samotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jubileusz Piaska. "Podobno jestem jak wino" IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.11, 09:08 Jak wino. Tylko tutaj ktoś wywiercil w korku dziure i skwaśniało... Odpowiedz Link Zgłoś