Gość: BBB IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 15:11 Hej! Szukam towarzysza na noc. Jestem facetem i mam ochtę na faceta. Najlepiej takiego co wchodzi i oddzaje honorowo mocze we wszystko co można. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moczopedny Re: szukam IP: *.236.63.185.Dial1.NewYork1.Level3.net 05.05.04, 15:45 Teraz wiem dlaczego sie tak jakasz, baranie, jak ci prawdziwa mezczyzna leje we wszystko w co sie da. Jedz wiecej pietruszki to staniesz sie niedlugo samowystarczalny i nie bedziesz szukal lejacych mezczyzn.moczopedny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Kto Cię olewa? IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 05.05.04, 16:53 Gość portalu: BBB napisał(a): > Hej! > Szukam towarzysza na noc. Jestem facetem i mam ochtę na faceta. > Najlepiej takiego co wchodzi i oddzaje honorowo mocze we wszystko co można. > Pozdrawiam Gość: w IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl, obecnie podający się za BBB napisał w innym wątku: „W sumie to nie wiem co napisać ale jak czytam wypowiedzi jakiegos tam BBB to mi sie niedobrze robi. Panie BBB a Pan oddałeś dzisiaj mocz? ;-) honorowo oczywiście? Jasne, zawsze potrzebna jest opinia krytyczna, ale konstruktywnie! Pamiętaj że rewolucja zjada własne dzieci, żeby przezyc trzeba mieć program budowy a nie rozpierdalania wszystkiego w około. A teraz odnośnie unii, skoro z was tacy patrioci to czemu przez te ostatnie 15 lat ani razu nie powiesiliście biało czerwonej flagi w oknie 3 maja lub 11 listopada? czemu na obchodach świat państwowych było raptem kilkudziesięciu mieszkańców kielc? Gdzie te "tysiace" patriotów, miłosników ojczyzny - o gdzie byliście? Siedzielisie w domu na miekiej kanapie i albo drapaliście sie po jajach albo piliście piwo marki "kiepskie"”. Odpowiedziałem Mu na to: „Po prostu nie czytaj. Nie będziesz miał dylematu. Owszem, mocz oddałem. Czy masz chrapkę na mój mocz? Ja posiadam program budowy. Nie jest to nic odkrywczego. Taki program posiada każdy względnie inteligentny człowiek, nie dysponujący prymitywnym łbem. Ja wywieszałem. Na uroczystościach nie jestem zawsze. Nie przeczę, czasem podrapię się po jajach. A czy dzisiaj należy wywiesić flagę?! Odpowiedz proszę Światły! Pozdrawiam i biegnę podrapać się po jajach :)))”. Pan lub Pani W, podszywający się pod BBB ma chyba problem z moczem. Nie wiem, przez jakiego Geniusza jest olewany. Może przez Pana Prezydenta, lub Pana Wojewodę, a może Pana Marszałka lub jakąś inną partyjną lub urzędniczą miernotę. Z SDI nie piszę już dawno. Tym niemniej Szanowny spod SDI pisz dalej! Może jakaś miernota będzie Cię olewała mniej lub bardziej. Po prostu wedle Twego i miernoty uznania Odpowiedz Link Zgłoś