kubus2003 18.04.11, 13:08 Proszę o opinie o ginekologu W.Kowalskim czy warto się u niego operować. na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamabaka Re: Ginekolog W.Kowalski 18.04.11, 15:02 ja chodziłam do niego z ciążą ale jest to lekarz ,który dba o swoje pacjentki w szpitalu zresztą ginekolodzy na Kościuszki są raczej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkapo2007 Re: Ginekolog W.Kowalski 19.04.11, 07:35 Zgadzam się z poprzedniczką,rodziłam tam drugiego syna i opieka była super.CZego nie można powiedzieć o szpitalu na czarnowie. Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Ginekolog W.Kowalski 19.05.11, 19:41 ciekawe gdzie najwiecej jest poródow z wadami?? Akurat pracuje w miejscu gdzie pan jest bardzo duzo w ciazy tym bardziej i nie słyszałam ani jednej pozytywnej opinii o kosciuszki. A teraz tak prywatnie - mojej kolezanki corcia ma zerwany nerw w raczce- ciaze prowadzil dr kowalski, polozenie posladkowe, kolezanka rozerwana łacznie z całą pupa Odpowiedz Link Zgłoś
guz_ek Re: Ginekolog W.Kowalski 09.06.11, 09:14 Straszne bzdury piszesz hanuś... Odpowiedz Link Zgłoś
mamainez Re: Ginekolog W.Kowalski 02.06.11, 12:00 co pacjentka to opinia, dr prowadzil moją ciąże i jestem z niego zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
monikcool Re: Ginekolog W.Kowalski 22.03.12, 23:04 prowadził moje ciąże i byłam zadowolona ale co do porodu wogóle się nie zainteresował dobrze, że miałam opłaconą położną bo on nawet nie przyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa_m Re: Ginekolog W.Kowalski 27.03.12, 17:01 Nie słyszałam nigdy, że lekarz ma obowiązek być przy porodzie naturalnym, jeśli przebiegał prawidłowo to po co miał się interesować? Dwa razy rodziłam na Kościuszki, nie miałam opłaconej położnej. O dr Kowalskim słyszałam same dobre opinie. Moje ciąże prowadził inny lekarz, też z Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownikkb2007 Re: Ginekolog W.Kowalski 13.10.12, 23:52 generalnie ktos pytał o operowanie u dr kowalskiego ...podobno dobry specjalista ale jako lekarz prowadzacy ciaze to ja jsstem bardzo niezadowolona i przynajmniej dwie inne kolezanki tez nie osobiscie nie polecam ...najlepiej zaprzyjaznc sie z polozna Odpowiedz Link Zgłoś
edytanoculak Re: Ginekolog W.Kowalski 14.10.12, 19:20 Ja miałam mieć usuwaną macice i jajniki z powodu mięśniaka 7 cm i endometrium 2 cm.byliśmy z mężem u ginekologa bo zawsze jest przy mnie nie za parawanem był też przy porodach lepsze jest podejście lekarza a mamy prawo do obecności nawet podczas zabiegów w szpitalach.Mąż właśnie spytał o nie operacyjne leczenie bo ja byłam w szoku po diagnozie dlatego powinno mieć sie osobę bliską przy całym badaniu,bo jak można się wstydzić męża.Polecił leczeni O.Bonifratrzy i to było wspaniale po dwóch latach mam mniejszego mięśniaka i skończyły się krwotoczne okresy nie będzie operacji.Nie powinno się za często chodzić do ginekologa raz na dwa lata i do gabinetu prywatnego z partnerem i gdzie nie ma przepływu wielkiego pacjentek mniejsze ryzyko złapania brodawczaka,bakterii i innych wirusów zaraz przy badaniu pobiera cytologię.Wiem że ginekolodzy to skrytykują bo osoba bliska to niewygodny świadek i chodzić każą częściej bo to kasa dla nich!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś