Dodaj do ulubionych

Gdzie na rodzinny obiad?

29.06.11, 13:36
Nie mieszkam w Kielcach, natomiast będę tam prawdopodobnie organizowac niewielki rodzinny obiad. Czy może mi ktoś polecić jakąś restaurację w okolicach albo osiedla na stoku albo rezerwatu wietrznia - bardziej wschodnia część miasta. Chodzi mi o kuchnię tradycyjną - żeby można było zjeść zupę i jakieś drugie danie. ciasta mnie nie interesują, wiec ich jakość czy wybór nie jest kryterium. no i żeby ceny były przyzwoite, tj max 50 zł za osobę za zestaw obiadowy. Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: m.n. Re: Gdzie na rodzinny obiad? IP: 213.77.117.* 30.06.11, 19:03
      Stara restauracja Winnica przy ul. Źródłowej, np Kieleckiego Centrum Kultury, hotel Kameralny przy ul. Tarnowskiej 7, przy przedłużeniu ul. Prostej.
      • Gość: polecam Re: Gdzie na rodzinny obiad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 20:17
        Jesli interesuje Cie dobre jedzenie to la cucina italiana przy Sciegiennego, ale smialo mozna zorganizowac w restauracji Gildia na Rynku - maja dwie fajne sale, ktore mozna odseparowac od reszty lokalu, do tego piekny wystroj, tylko trzeba trafic na dobry dzien kucharza ;)
        • Gość: sdf Re: Gdzie na rodzinny obiad? IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.11, 23:03
          W tej na Siegiennego zawsze szychy jedza wiec raczej dobra :)
          • Gość: elke78 Re: Gdzie na rodzinny obiad? IP: *.aster.pl 01.07.11, 07:10
            dziękuję za podpowiedzi - na pewno sprawdzę wcześniej,a jezeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to prosze pisać - z góry dzięuję
            • Gość: kielczanin Re: Gdzie na rodzinny obiad? IP: *.itech.pl 01.07.11, 09:44
              restauracja w hotelu na stadionie- u tych wlascicieli juz robilem kilka imprez i zawsze bylo extra - z cena sie dogadasz napewno -Marcin
              • Gość: Obiad w Kielcach Re: Gdzie na rodzinny obiad? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.13, 17:18
                Polecam Sprint na ul. Złotej. Bardzo duży wybór dań , smacznie, jest taras i bezpłatny parking.
                Ja wolę sprint niż restauracje w Kielcach. Tu link do nich sprintkielce.pl/ sprawdź sobie żeby nie płacić za takie samo jedzenie 3y razy więcej w innym miejscu.
                • Gość: ala minęły lata IP: *.kielce.vectranet.pl 19.06.13, 17:34
                  Tak właśnie myślałam, że znowu się pojawisz ze swoją nachalną reklamą...
                  Jesteście trochę drodzy - na przykład w porównaniu North Fish czy Olimpem...
                  • Gość: JagaK Re: minęły lata IP: 213.77.117.* 20.06.13, 06:37
                    Restauracja Monte Carlo, obiady i domowe i wykwintne i wegetariańskie, ceny przyzwoite, smak domowy i atmosfera też.
                    • Gość: polecam Re: minęły lata IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.13, 08:02
                      "Cztery strony świata" w Rynku. Lubię też jedzonko w "Winnicy".
                      • Gość: kielczanin Re: minęły lata IP: *.kielce.net.pl 21.06.13, 12:17
                        Tylko "Nie Daj Boże" nie do jadłodajni "Kurnik" przy ul. Wesołej - w dawnym budynku "Nidy". Wydawało mi się, że to "całkiem przyzwoita" jadłodajnia - wyjatkowo tania i dająca "dobrze zjeść". Tak było do dzisiaj - kiedy to zaprzestano odbierać telefony (na nr 413477022) poprzestając na włączonej "answermachine". Serdeczne gratulacje za takie OLEWANIE konsumentów. Ciekawe kiedy taki sam ZWYCZAJ zostanie przyjęty przez osoby pracujące w tej jadłodajni - na Targach Kielce gdzie mają catering?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka