Dodaj do ulubionych

Karta Benefit Multisport

05.07.11, 23:21
Czołem
Nie orientuje się ktoś może, które firmy w Kielcach współfinansują pracownikom karty Multisport oferowane przez Benefit Systems?

Byłbym zainteresowany zakupem karty dodatkowej do karty pracowniczej...
Obserwuj wątek
    • Gość: pko Re: Karta Benefit Multisport IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 23:09
      na pewno maja w pko, ale w kielcach nie jest to chyba zbyt popularne?
    • Gość: J. Re: Karta Benefit Multisport IP: *.173.15.82.tesatnet.pl 18.07.11, 20:47
      hej, moge zalatwic multiporta karte za 150zł-kwota jaka narzuca pracodawca plus 50zł prowizji, jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt:)love_skye@wp.pl
      • Gość: pływak Re: Karta Benefit Multisport IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 19:43
        z ciekawosci zapytam: karta kosztuje 150zl na miesiac? a ta prowizja to tez miesiecznie czy jednorazowo czy jeszcze jakos inaczej?
        • Gość: oliwia Re: Karta Benefit Multisport IP: *.180.160.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.12, 19:21
          Co do karty Multikarnet to ceny masz tutaj dokładnie pokazane, co i za ile www.oksystem.pl/multikarnet a sam wybierasz sobie na jaką aktywność chcesz chodzić i za to płacisz, oczywiscie jesli wykupujesz to jako osoba indywidualna.
      • Gość: paweł Re: Karta Benefit Multisport IP: *.180.243.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.12, 13:14
        To dosyc drogo, ja zapłaciłem w oksystem o wiele mniej i jeszcze do tego miałam do wyboru wiecej aktywności fizycznych, takich które ja tylko mogę wybrać.
    • Gość: remeseme Re: Karta Benefit Multisport IP: *.173.15.82.tesatnet.pl 03.08.11, 02:05
      mam mozliwosc zalatwienia karty,prosze o kontakt love_skye@wp.pl
      • adam76a Re: Karta Benefit Multisport 14.03.12, 14:43
        Popytaj wśród ludzi z korporacji - oni zazwyczaj mają karty i możliwość załatwienia drugiej

Może przy okazji ktoś wie jak załatwić kartę Business Travel Cards? Koleżanka dostała firmową i ma 40% rabatu na hotele w całej Polsce. Będę wdzięczny za odpowiedź.
        • Gość: Ania Re: Karta Benefit Multisport IP: *.icpnet.pl 10.05.12, 09:50
          BTC mozesz bezpośrednio zamówić na ich stronie

www.kartabtc.pl

płacisz 79 zł i masz:)
    • Gość: gosc Re: Karta Benefit Multisport IP: *.itfutura.com 30.11.11, 23:09
      cały inditex ma czyli kazdy kto pracuje w zara pullandbear bersha stradivarius
    • Gość: kriss Re: Karta Benefit Multisport IP: *.31.50.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 19:06
      My u siebie w firmie już od jakiegoś czasu mamy takie karnety. I rzeczywiście sprawdziły się one bardziej od poprzednich, gdzie tutaj mamy taką dowolność wyboru aktywności sportowej, dopasowanej do naszych zainteresowań. Nikt nikomu niczego nie narzuca.
    • Gość: kamil Re: Karta Benefit Multisport IP: *.204.90.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 19:15
      Multikarnetok to jest troszkę coś innego www.oksystem.pl/
      znacznie bardziej bogatszego w oferty aktywności sportowych.
    • ninakow Re: Karta Benefit Multisport 05.01.18, 15:37
      Nie wiem jak w Kielcach ale w Warszawie świetnie działają karty Biznes Benefit, dzięki którym masz aż do 50% zniżki na różne usługi od restauracji po okulistę. Takie karty możesz też pożyczać znajomym lub rodzinie bo nie są imienne i każdy może korzystać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka