wybiorczy 05.07.11, 23:21 Czołem Nie orientuje się ktoś może, które firmy w Kielcach współfinansują pracownikom karty Multisport oferowane przez Benefit Systems? Byłbym zainteresowany zakupem karty dodatkowej do karty pracowniczej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pko Re: Karta Benefit Multisport IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.11, 23:09 na pewno maja w pko, ale w kielcach nie jest to chyba zbyt popularne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: Karta Benefit Multisport IP: *.173.15.82.tesatnet.pl 18.07.11, 20:47 hej, moge zalatwic multiporta karte za 150zł-kwota jaka narzuca pracodawca plus 50zł prowizji, jesli jestes zainteresowany prosze o kontakt:)love_skye@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Karta Benefit Multisport IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.11, 19:43 z ciekawosci zapytam: karta kosztuje 150zl na miesiac? a ta prowizja to tez miesiecznie czy jednorazowo czy jeszcze jakos inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Karta Benefit Multisport IP: *.180.160.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.07.12, 19:21 Co do karty Multikarnet to ceny masz tutaj dokładnie pokazane, co i za ile www.oksystem.pl/multikarnet a sam wybierasz sobie na jaką aktywność chcesz chodzić i za to płacisz, oczywiscie jesli wykupujesz to jako osoba indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Karta Benefit Multisport IP: *.180.243.69.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.12, 13:14 To dosyc drogo, ja zapłaciłem w oksystem o wiele mniej i jeszcze do tego miałam do wyboru wiecej aktywności fizycznych, takich które ja tylko mogę wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remeseme Re: Karta Benefit Multisport IP: *.173.15.82.tesatnet.pl 03.08.11, 02:05 mam mozliwosc zalatwienia karty,prosze o kontakt love_skye@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adam76a Re: Karta Benefit Multisport 14.03.12, 14:43 Popytaj wśród ludzi z korporacji - oni zazwyczaj mają karty i możliwość załatwienia drugiej Może przy okazji ktoś wie jak załatwić kartę Business Travel Cards? Koleżanka dostała firmową i ma 40% rabatu na hotele w całej Polsce. Będę wdzięczny za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Karta Benefit Multisport IP: *.icpnet.pl 10.05.12, 09:50 BTC mozesz bezpośrednio zamówić na ich stronie www.kartabtc.pl płacisz 79 zł i masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Karta Benefit Multisport IP: *.itfutura.com 30.11.11, 23:09 cały inditex ma czyli kazdy kto pracuje w zara pullandbear bersha stradivarius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Karta Benefit Multisport IP: *.31.50.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 19:06 My u siebie w firmie już od jakiegoś czasu mamy takie karnety. I rzeczywiście sprawdziły się one bardziej od poprzednich, gdzie tutaj mamy taką dowolność wyboru aktywności sportowej, dopasowanej do naszych zainteresowań. Nikt nikomu niczego nie narzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Karta Benefit Multisport IP: *.204.90.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.12, 19:15 Multikarnetok to jest troszkę coś innego www.oksystem.pl/ znacznie bardziej bogatszego w oferty aktywności sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ninakow Re: Karta Benefit Multisport 05.01.18, 15:37 Nie wiem jak w Kielcach ale w Warszawie świetnie działają karty Biznes Benefit, dzięki którym masz aż do 50% zniżki na różne usługi od restauracji po okulistę. Takie karty możesz też pożyczać znajomym lub rodzinie bo nie są imienne i każdy może korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś