abrazo 02.09.11, 09:04 No rzeczywiscie bardzo mocny! Pectus jakis.. w sam raz na miare Kielc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 124 znow halas IP: *.kielce.vectranet.pl 02.09.11, 11:25 Od koncertów są stadiony, Kadzielnia itp. Szczególnie rockowych. W mieście dobrym zwyczajem jest dać coś cichszego, np. muzykę poważną. A nie łomot. Inna sprawa - od 22.00 jest cisza nocna, czy znów koncert odbędzie się kosztem mieszkańców, ostatnio potworne łomoty trwały na Rynku prawie do północy. Na pytanie do Straży Miejskiej, czemu nie interweniują, aby ściszono głosniki w nocy, SM odpowiedzieli, że pilnuja koncertu, więc nie mogą interweniować. A koncert trzeba pzeczekać. To tak, jakby władza powiedziała, ze np. bójkę, której nie przerywają, też należy przeczekać. Całe to miasto stoi na głowie. Anarchia zamiast kierowania Kielcami. Kiedy kropla przeleję czarę? Może sprawa Kubusie jest taką kroplą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filus jestem za..muzyka powazna na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 15:45 Koniecznie jeszcze tej jesieni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: jestem za..muzyka powazna na Rynku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.11, 17:28 Czy zagra I kataryniarz RP z Płocka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: znow halas IP: *.unknown.vectranet.pl 02.09.11, 20:31 Na plakatach bylo do 22,00. Wtedy ponoc skierownao sprawe do sadu,bo bylo sporo skarg. Nasza straz miejska to totalna porazka, a jak chcesz interweniowac to policja zamiast interweniowac najpierw chce spisywac z toba notatke. Zeby nie mieli pustego wezwania. Do mnie sie ostatnio w nocy chcieli wybrac, bo smialam zglaszac , ze babska dra mi ryja pod oknem... jakze mogla. Przyjechali po 1,5 godzinie, a onedarly sie do rana. Naprawde nie wiem po co namKadzielnia, Muszla w parku. Ech, mamy uroki mieszkania w centrum i wielkie wsparcie od wladz porzadkowych. Odpowiedz Link Zgłoś