Dodaj do ulubionych

Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjant

12.10.11, 16:12
aha, czyli to że siedział pijany "za kółkiem" a auto było w rowie to nie jest równoznaczne z tym że prowadził po pijanemu i wpadł do rowu?! to co auto samo wjechało a on wsiadł na miejsce kierowcy jak już auto stało w rowie?! kto tu z kogo robi durnia???
Obserwuj wątek
    • jaro7474 Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjant 12.10.11, 16:16
      zawieszenie ?? postępowanie dyscyplinarne ??
      A GDZIE SĄD , KARA BEZWZGLĘDNEGO WIĘZIENIA NA KILKA LAT i ZAKAZ KIEROWANIA POJAZDAMI !!!!!
      "wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze"
      • Gość: kielczanin Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: 213.77.117.* 12.10.11, 17:45
        to mogła być prowokacja pewnie głosował na PiS
        • Gość: jon Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 18:26
          Poprzedniej zimy dwóch bohaterów z grupy wsparcia KWP w granatowej skodzie octavii dało mi mandat za parkowanie na zapieprzonym śniegiem trawniku..który nawet z pod śniegu ledwo wystawał.Zapewniam was że włos z głowy temu faunkcjonariuszowi nie spadnie..pewnie się okaże że on tylko pomagał wypchnąć auto z zaspy.
          • Gość: asd Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 18:45
            ale bdzury tu sami znawcy tematu wypisujecie ze smiech mnie ogarnia.
            • Gość: jedzejów Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 18:54
              łapowniki szantarzysci i alkocholicy ot cala nasza policja,szczególne pozdrowienia dla policjanta z KIA oznakowanego co bajki o telefonach opowiada
              • matuzalem.1 Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan 12.10.11, 19:19
                Jeszcze jakbyś się poprawnie pisać nauczył/a.
                • Gość: ałł Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 20:22
                  NIE NA TEMAT,nie zasmiecaj
                  • Gość: ja wam pokaze Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 21:22
                    qrwa qu...e łba nie urwie
                    • Gość: tusk Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.11, 21:26
                      Skoro miał 2,3 promila alkoholu, to dlaczego przełożeni formują swoje decyzje w trybie przypuszczajacym? Wg mnie wszystko jest jasne. Wydaje mi się, że opijał sukces wyborczy platformy ? Przecież jest młody, wykształcony, z duzego miasta, i do tego na elitarnym stanowisku.
              • Gość: qwert Re: Pijany, w rowie, za kierownicą. Kto? Policjan IP: *.kielce.vectranet.pl 13.10.11, 18:15
                alkoholicy pisze się przez samo h a nie ch
    • velon11 To wszystko jest... 12.10.11, 22:01
      ...układane - informuje T.

...układane - informuje T.

• Gość: tomtom No przecież... IP: 81.6.191.* 13.10.11, 07:30
      policjant mógł zostać podrzucony :)
    • kapralzbrujev Auto w rowie. W nim pijany policjant z grupy do... 13.10.11, 12:23
      Po pierwsze: Alkoholizm, jak wiadomo, to choroba zawodowa policjantów. Tak, jak pylica u górników. Zatem należy gościa leczyć, a nie karać.
      Po drugie: Pies nie był pijany, tylko chwilowo w stanie "pomroczności jasnej".
      Po trzecie: Nawet gdyby, to i tak pozostanie bezkarny, bo IM wszystko wolno !
    • anders76 Auto w rowie. W nim pijany policjant z grupy do... 13.10.11, 12:49
      Po prostu chcial dokladniej przestudiowac zagadnienie nad ktorym od dawna pracowal.
    • Gość: kierowca PISowski komendant Waldemar Wódkowski do zdymsji IP: 84.10.199.* 13.10.11, 15:11
      bo na dymisję nie zasługuje
      • Gość: a prosze o usunięcie powyższego wpisu IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 16:39
        zgłoszenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka