Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński w Kielcach

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.06.04, 21:32
Pani Olendzka nie jest jedynym kandydatem na liscie PiS z województwa
swietokrzyskiego. Są jeszcze dwaj młodzi ludzie pam Tomasik z Cmielowa i pan
czajkowski ze Skarżyska-Kamiennej
Obserwuj wątek
    • Gość: Gonzo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 22:41
      Olendzka i loża masońska. Czy ktoś coś o tym słyszał i czy jest prawda?
      • Gość: Czujny Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 00:44
        Oczywiście! U nas w Kielcach masonów jak mrówków! Nie należą do Loży jeszcze
        tylko Jego Ekscelencja Ksiądz Biskup i Pan Prezydent Lubawski (dlatego tak ze
        sobą trzymają). A Genowefa Pigwa to w dodatku Żydówka jest!
      • milo_po Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach 07.06.04, 17:49
        W Kielcach jeśli już w ogóle to można mowić o Rotary Club jako filii założonej
        przez bodaj najlepszego wojewodę Płoskonkę przy Centum Exbudu. Grupa ta skupia
        osoby włączające się w działalność charytatywną, wspierającą rozwój miasta. W
        jej skład wchodzą lekarze, prawnicy i naukowcy. Dzięki nim Kielce wiele
        zyskały. Jeśli Pani Olendzka otrzymała ich rekomendacje to świadczy o dużym
        wyróżnieniu.
        Pozdrawiam
        Kazimierz
        • Gość: szuedat Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.04, 20:29
          cytuje " W Kielcach jeśli już w ogóle to można mowić o Rotary Club jako filii
          założonej
          przez bodaj najlepszego wojewodę Płoskonkę przy Centum Exbudu. Grupa ta skupia
          osoby włączające się w działalność charytatywną, wspierającą rozwój miasta. W
          jej skład wchodzą lekarze, prawnicy i naukowcy. Dzięki nim Kielce wiele
          zyskały. Jeśli Pani Olendzka otrzymała ich rekomendacje to świadczy o dużym
          wyróżnieniu."

Dla mnie rekomendacja Rotary Club dyskwalifikuje ta pania
          • bylu.bylu Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach 13.06.04, 15:00
            Dlaczego? Znasz czlonkow?
    • wojciech.domagala HOMOFOB PAN KACZOR 07.06.04, 07:41
      To ten co gejów nie lubi ??? nietolerancyjny ???
    • Gość: DARKS BANDA IDIOTÓW IP: *.wichrowe.net.pl 07.06.04, 13:21
      JASNE- WYCHWALAJMY POD NIEBIOSA BANDĘ KOMUNISTÓW, SAMOOBRONĘ I BUCA GINEKOLOGA
      Z PLATFORMY. ZAMIAST SIĘ CIESZYĆ, ŻE WRESZCIE POJAWIŁA SIĘ FAJNA KANDYDATKA
      ZAJMUJEMY SIE KRYTYKĄ. PANI DOKTOR H.OLENDZKA JEST OSOBĄ, KTÓRA GODNIE BĘDZIE
      REPREZENTOWAĆ NASZ REGION W PARLAMENCIE EUROPEJSKIM - CZY TO SIĘ KOMUŚ PODOBA
      CZY NIE. TO JEST OSTATNIA OSOBA, KTÓRĄ MOZNA SKORUMPOWAĆ W PRZECIWIEŃSTWIE DO
      98 % POLITYKÓW.
      SZACUNEK DLA PANI HALINY
      • Gość: pablo Re: BANDA PiSiorów IP: 213.241.75.* 07.06.04, 13:57
        Banda PiSiorów chyba uczciwi ?? a co z FOZEm co ?? Dlaczgo Kaczor w zeznaniu
        majatkowym sciemnia ze nie ma domu mieszka z matka wogole oszczednosci nie ma ,
        biedny człowiek. A swoich zatrudnia w wawie. Prawdziwe Prawo i Sprawiedzliwość
        a sam z bratem ukradł ksiezyc
      • dijey Re: BANDA ? PANI OLENDZKA JEST BEZ HONORU 07.06.04, 19:50
        Powiedziala nieprawde w sprawie swoich kwalifikacji jako dyr. WOTUW popierajac
        sie opinia profesora Melibrudy, który zaprzeczyl slowom tej "prawej" pano.
        Na pytanie czy poda sie do dymisji -odpowiedziala, ze sie zastanowi, a teraz
        jest na urlopie.
        prawo i honor inaczej= Olendzka
    • Gość: MarkS Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 80.51.251.* 07.06.04, 17:18
      Ja jestem ciekaw, gdzie p. Jarosław dopadł panią Olendzką, bo w telewizji
      widziałem, jak ją szukali na 10 etatach i nigdzie jej nie było w pracy.
      Powiedziała w końcu, że nie sztuka byc tam gdzie trzeba i że lepsze wyniki
      osiąga się bywając w różnych miejscach
      • Gość: I sekretarz To są towarzysze Kielce! IP: 212.244.182.* 07.06.04, 19:30
        Ko że Kaczyński ośmielił się tu przyjechać, świadczyć może o słabości naszego
        aktywu z towarzyszami Jaskiernią i Długoszem na czele.
        • wojciech.domagala Unia Wolności ! TAK ! 07.06.04, 20:49
          Jutro będę przechodził TARGOWĄ i wstąpię do siedziby Unii Wolności ! zobaczę
          kogo wystawili...
          • Gość: do WD Re: Unia Wolności ! TAK ! IP: *.kielce.net.pl 09.06.04, 10:04
            To na Targowej UW ma siedzibę? Gdzie dokładnie?
            • wojciech.domagala >>> U.W. <<< 10.06.04, 11:38
              (1) Zawsze chodzę do centrum ulicą Targową.

(2) Na Targowej jest Biblioteka Wojewódzka gdzie wypożyczam książki.

(4) Kilkanaście metrów od Biblioteki Wojewódzkiej jest 14piętrowiec z Echem
              Dnia na piątym piętrze.

(5) Na przeciwko 14piętrowca po drugiej stronie parkingu jest piętrowy
              budyneczek.

(6) Dokładny adres pocztowy siedziby Unii Wolności:

25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8

• Gość: ;))) Re: >>> U.W. <<< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:53
                Unia Wolności mieści się na ul. Nowy Świat, a nie Targowej... ;)))
                • wojciech.domagala 25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8 12.06.04, 20:15
                  Nie czytasz tego co piszę !

Napisałem wyraźnie w poprzedniej wypowiedzi:

A Echo Dnia... ciesze się, że się mieści na 8 piętrze ;-))) a na 5 co jest
                  wobec tego ???
              • Gość: ;))) Re: >>> U.W. <<< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:54
                a Echo Dnia mieści się na ósmym piętrze, a nie piątym... ;)))
          • Gość: ;))) Re: Unia Wolności ! TAK ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:56
            Unia Wolności nie wystwiała nikogo z Kielc, za to liderem ich listy jest
            Minister Janusz Onyszkiewicz... - lista nr 12 poz. 1 - polecam dla
            niezdecydowanych ;)))
            • wojciech.domagala ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^ 13.06.04, 21:45
              Unia Wolności nikogo z Kielc nie wystawiła... nie potrafię tego skomentować...
              Jak mam głosowac na kogoś kogo na oczy nie widzę a partia taka jak Unia
              Wolności ma zamknięte biuro na cztery spusty ???

Zagłosowałem na PiS - na Panią z Kielc. Może Kielce pozostaną miastem przez 100
              lat... bo gdyby Onyszkiewicz dostał się do Brukseli to miastem pozostałby z
              pewnością Kraków a Kielce prowincją...
        • Gość: x Kandydatka PiS do PE pozwała Polsat do sądu IP: 212.244.182.* 07.06.04, 20:50
          info.onet.pl/932970,11,item.html
    • Gość: do pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.t-s.pl 09.06.04, 08:47
      Brawo pablo, powiedz nam gdzie, i za ile kupiłeś maturę z j. polskiego, bo pod
      względem ortografii, to cieniutko u ciebie, oj cieniutko. No cóż, nie można się
      dziwić. Jeśli komuś nienawiść zalewa zawartość głowy (u niektórych jest tam
      mózg-u Pablo chyba niestety nie), to trudno wymagać myślenia na minimalnym
      chociaż poziomie. Na szczęście Pablo może realizować się w obronie pederastów.
      Kto z kim przestaje takim się staje. Nie pozdrawiam cie Pablo.

• Gość: pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 213.241.75.* 09.06.04, 10:30
        widzisz kolego niektorzy mają juz tak ze robią błedy ortoograficzne i nie
        zmienia tego. po 1 nie jestetem jakim spederasta po 2 nie jestem człowiekiem
        zawsistnym. Tylko widzisz nie którym niestety nigdy nie dojdzie to co robią
        jego polityczni idole. Najlepiej skazać z góry kogoś bez sądu nisczyć
        fałszywymi hasłami pełnymi obłudy i kłamstwa. Mózg mam ale lasuje mi sie jak
        widze co te PiSiory Twoi idole wyczyniają , jak gonią za kasą z UE nie patrząc
        na to co sie dzieje w Polsce.( przeciez byli przeciw wstapieniu do UE). Bardzo
        Cie prosze nie obrażaj mnie, wychodzi na to ze jednak Ty nie masz mózgu a na
        oczach masz szowinistyczne klapki zapchane ślepym zapatzreniem na cudowną i
        zawsze świętą prawice która nigdy nie kradła a zawsze działała tak że w Poslce
        był dobrobyt nie nie bylo bezrobocia.
        oj malutki człowieczku pomyśl zanim cos napiszesz.
        • Gość: Pia Re: Pablo - byly zomowiec? IP: 193.59.173.* 09.06.04, 11:02
          Sądzac po ortografii i bełkotliwości wypowiedzi - chyba tak. A może synem
          kaprala z w/w formacji? A moze po prostu komuszkiem-wydmuszkiem?
          • Gość: pablo Re: Pablo - byly zomowiec? IP: 213.241.75.* 09.06.04, 11:27
            A Ty jestes prawicowym osłem ktory donosil na kolegow z pracy. Bełkot to Cie
            zrobił z SB ekiem tylko zapomneli klatki zamknąć
            • Gość: Pia Re: Pablo - byly zomowiec? IP: 193.59.173.* 09.06.04, 15:21
              Lepiej byc osłem
              niżludzką glistą
              czyli zomowcem i komunistą

• Gość: Rym Re: Pablo - byly zomowiec? IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.06.04, 23:26
                Dobre! Zatkało tego niewydzrzonego pabla!
    • Gość: Fiu-bździu Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.06.04, 23:35
      Niedobrze, gdy państwo kształci półinteligentów.
      Doswiadczyła tego Rosja.
      Wydanie świadectwa maturalnego Ulianowowi, Trockiemu, Dzierżyńskiemu skończyło
      sie zamordowaniem 100 mln ludzi.
      W Polsce mamy przyklady podobnego zjawid\ska. POłinteligentni zwolennicy
      peerlelu, girka, długosza sa tego dowodem.
      OPrecz z kształceniem na koszt podatników odmóżdżonych !!!
    • Gość: bezrobotna Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 22:16
      a po co ten czlowiek przyjechal on mnie nie interesuje bo barany szykuja se
      koryta a biede klepac trzeba
      • Gość: pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 213.241.75.* 14.06.04, 09:29
        Jestem i czuje sie bardzo dobrze. I dalej uważam ze PiSiory to ludzie którzy sa
        zawistni wredni i tylko o kase im chodzi. gdzie byłes PIA i elektorat PiSiorów
        jak byłu wybory do PE ?? Nawet fanatycy katolicy Was wyprzedzili!!
        • Gość: do pabloo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.t-s.pl 14.06.04, 11:29
          oj pablo, pablo. tak cie obrazają, mówią, ze byłeś zomowcem. a to przecież
          niemożliwe!!!! Tak to prawda, że twoj poziom intelektualny miesci się zapewnie
          w dolnej granicy przyjęć do zomo, to prawda. Ale tam przyjmowali mimo wszystko
          facetow z jajami, nie homo niewiadomo i cienki głosik. Wstydzcie się koledzy.
          TO NIEPRAWDA PABLO NIE BYŁ W ZOMO. NIE PRZYJELI GO!!!!
          • Gość: pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 213.241.75.* 14.06.04, 12:10
            oj cienki człowieczku do zomo mnie nie przujeli bo jestem za młody. A co Cie
            tak interesuje ?? Co boisz sie ze dostałbys pała przez plery PiSuarze ??
            • Gość: PabloserceLMillera Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.t-s.pl 14.06.04, 14:40
              za młody mimo tak znakomitych warunkow, umiejętności i rekomendacji rodzinnych?
              toż to skandal i nie dziwota, że komuna w końcu padła. Bez pabloooo ZOMO-le nie
              dali rady. PABLO - BIJACE SERCE LESZKA MILLERA
              • wojciech.domagala BIJACE SERCE LESZKA MILLERA 14.06.04, 18:39
                Przykro mi, że są ludzie, którzy wierzą, że ludzie pokroju Leszka Millera mogą
                coś zrobić dla Polski. Głos na SLD głosem zmarnowanym...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka