Gość: szuedat IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.06.04, 21:32 Pani Olendzka nie jest jedynym kandydatem na liscie PiS z województwa swietokrzyskiego. Są jeszcze dwaj młodzi ludzie pam Tomasik z Cmielowa i pan czajkowski ze Skarżyska-Kamiennej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gonzo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 22:41 Olendzka i loża masońska. Czy ktoś coś o tym słyszał i czy jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 00:44 Oczywiście! U nas w Kielcach masonów jak mrówków! Nie należą do Loży jeszcze tylko Jego Ekscelencja Ksiądz Biskup i Pan Prezydent Lubawski (dlatego tak ze sobą trzymają). A Genowefa Pigwa to w dodatku Żydówka jest! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_po Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach 07.06.04, 17:49 W Kielcach jeśli już w ogóle to można mowić o Rotary Club jako filii założonej przez bodaj najlepszego wojewodę Płoskonkę przy Centum Exbudu. Grupa ta skupia osoby włączające się w działalność charytatywną, wspierającą rozwój miasta. W jej skład wchodzą lekarze, prawnicy i naukowcy. Dzięki nim Kielce wiele zyskały. Jeśli Pani Olendzka otrzymała ich rekomendacje to świadczy o dużym wyróżnieniu. Pozdrawiam Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuedat Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.06.04, 20:29 cytuje " W Kielcach jeśli już w ogóle to można mowić o Rotary Club jako filii założonej przez bodaj najlepszego wojewodę Płoskonkę przy Centum Exbudu. Grupa ta skupia osoby włączające się w działalność charytatywną, wspierającą rozwój miasta. W jej skład wchodzą lekarze, prawnicy i naukowcy. Dzięki nim Kielce wiele zyskały. Jeśli Pani Olendzka otrzymała ich rekomendacje to świadczy o dużym wyróżnieniu." Dla mnie rekomendacja Rotary Club dyskwalifikuje ta pania Odpowiedz Link Zgłoś
bylu.bylu Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach 13.06.04, 15:00 Dlaczego? Znasz czlonkow? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala HOMOFOB PAN KACZOR 07.06.04, 07:41 To ten co gejów nie lubi ??? nietolerancyjny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARKS BANDA IDIOTÓW IP: *.wichrowe.net.pl 07.06.04, 13:21 JASNE- WYCHWALAJMY POD NIEBIOSA BANDĘ KOMUNISTÓW, SAMOOBRONĘ I BUCA GINEKOLOGA Z PLATFORMY. ZAMIAST SIĘ CIESZYĆ, ŻE WRESZCIE POJAWIŁA SIĘ FAJNA KANDYDATKA ZAJMUJEMY SIE KRYTYKĄ. PANI DOKTOR H.OLENDZKA JEST OSOBĄ, KTÓRA GODNIE BĘDZIE REPREZENTOWAĆ NASZ REGION W PARLAMENCIE EUROPEJSKIM - CZY TO SIĘ KOMUŚ PODOBA CZY NIE. TO JEST OSTATNIA OSOBA, KTÓRĄ MOZNA SKORUMPOWAĆ W PRZECIWIEŃSTWIE DO 98 % POLITYKÓW. SZACUNEK DLA PANI HALINY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: BANDA PiSiorów IP: 213.241.75.* 07.06.04, 13:57 Banda PiSiorów chyba uczciwi ?? a co z FOZEm co ?? Dlaczgo Kaczor w zeznaniu majatkowym sciemnia ze nie ma domu mieszka z matka wogole oszczednosci nie ma , biedny człowiek. A swoich zatrudnia w wawie. Prawdziwe Prawo i Sprawiedzliwość a sam z bratem ukradł ksiezyc Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: BANDA ? PANI OLENDZKA JEST BEZ HONORU 07.06.04, 19:50 Powiedziala nieprawde w sprawie swoich kwalifikacji jako dyr. WOTUW popierajac sie opinia profesora Melibrudy, który zaprzeczyl slowom tej "prawej" pano. Na pytanie czy poda sie do dymisji -odpowiedziala, ze sie zastanowi, a teraz jest na urlopie. prawo i honor inaczej= Olendzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkS Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 80.51.251.* 07.06.04, 17:18 Ja jestem ciekaw, gdzie p. Jarosław dopadł panią Olendzką, bo w telewizji widziałem, jak ją szukali na 10 etatach i nigdzie jej nie było w pracy. Powiedziała w końcu, że nie sztuka byc tam gdzie trzeba i że lepsze wyniki osiąga się bywając w różnych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I sekretarz To są towarzysze Kielce! IP: 212.244.182.* 07.06.04, 19:30 Ko że Kaczyński ośmielił się tu przyjechać, świadczyć może o słabości naszego aktywu z towarzyszami Jaskiernią i Długoszem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Unia Wolności ! TAK ! 07.06.04, 20:49 Jutro będę przechodził TARGOWĄ i wstąpię do siedziby Unii Wolności ! zobaczę kogo wystawili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do WD Re: Unia Wolności ! TAK ! IP: *.kielce.net.pl 09.06.04, 10:04 To na Targowej UW ma siedzibę? Gdzie dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala >>> U.W. <<< 10.06.04, 11:38 (1) Zawsze chodzę do centrum ulicą Targową. (2) Na Targowej jest Biblioteka Wojewódzka gdzie wypożyczam książki. (4) Kilkanaście metrów od Biblioteki Wojewódzkiej jest 14piętrowiec z Echem Dnia na piątym piętrze. (5) Na przeciwko 14piętrowca po drugiej stronie parkingu jest piętrowy budyneczek. (6) Dokładny adres pocztowy siedziby Unii Wolności: 25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: >>> U.W. <<< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:53 Unia Wolności mieści się na ul. Nowy Świat, a nie Targowej... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala 25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8 12.06.04, 20:15 Nie czytasz tego co piszę ! Napisałem wyraźnie w poprzedniej wypowiedzi: 25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8 25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8 25-005 Kielce, Nowy Świat 48/8 A Echo Dnia... ciesze się, że się mieści na 8 piętrze ;-))) a na 5 co jest wobec tego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: >>> U.W. <<< IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:54 a Echo Dnia mieści się na ósmym piętrze, a nie piątym... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: Unia Wolności ! TAK ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:56 Unia Wolności nie wystwiała nikogo z Kielc, za to liderem ich listy jest Minister Janusz Onyszkiewicz... - lista nr 12 poz. 1 - polecam dla niezdecydowanych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^^ PiS ^^ 13.06.04, 21:45 Unia Wolności nikogo z Kielc nie wystawiła... nie potrafię tego skomentować... Jak mam głosowac na kogoś kogo na oczy nie widzę a partia taka jak Unia Wolności ma zamknięte biuro na cztery spusty ??? Zagłosowałem na PiS - na Panią z Kielc. Może Kielce pozostaną miastem przez 100 lat... bo gdyby Onyszkiewicz dostał się do Brukseli to miastem pozostałby z pewnością Kraków a Kielce prowincją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Kandydatka PiS do PE pozwała Polsat do sądu IP: 212.244.182.* 07.06.04, 20:50 info.onet.pl/932970,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.t-s.pl 09.06.04, 08:47 Brawo pablo, powiedz nam gdzie, i za ile kupiłeś maturę z j. polskiego, bo pod względem ortografii, to cieniutko u ciebie, oj cieniutko. No cóż, nie można się dziwić. Jeśli komuś nienawiść zalewa zawartość głowy (u niektórych jest tam mózg-u Pablo chyba niestety nie), to trudno wymagać myślenia na minimalnym chociaż poziomie. Na szczęście Pablo może realizować się w obronie pederastów. Kto z kim przestaje takim się staje. Nie pozdrawiam cie Pablo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 213.241.75.* 09.06.04, 10:30 widzisz kolego niektorzy mają juz tak ze robią błedy ortoograficzne i nie zmienia tego. po 1 nie jestetem jakim spederasta po 2 nie jestem człowiekiem zawsistnym. Tylko widzisz nie którym niestety nigdy nie dojdzie to co robią jego polityczni idole. Najlepiej skazać z góry kogoś bez sądu nisczyć fałszywymi hasłami pełnymi obłudy i kłamstwa. Mózg mam ale lasuje mi sie jak widze co te PiSiory Twoi idole wyczyniają , jak gonią za kasą z UE nie patrząc na to co sie dzieje w Polsce.( przeciez byli przeciw wstapieniu do UE). Bardzo Cie prosze nie obrażaj mnie, wychodzi na to ze jednak Ty nie masz mózgu a na oczach masz szowinistyczne klapki zapchane ślepym zapatzreniem na cudowną i zawsze świętą prawice która nigdy nie kradła a zawsze działała tak że w Poslce był dobrobyt nie nie bylo bezrobocia. oj malutki człowieczku pomyśl zanim cos napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: Pablo - byly zomowiec? IP: 193.59.173.* 09.06.04, 11:02 Sądzac po ortografii i bełkotliwości wypowiedzi - chyba tak. A może synem kaprala z w/w formacji? A moze po prostu komuszkiem-wydmuszkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Pablo - byly zomowiec? IP: 213.241.75.* 09.06.04, 11:27 A Ty jestes prawicowym osłem ktory donosil na kolegow z pracy. Bełkot to Cie zrobił z SB ekiem tylko zapomneli klatki zamknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: Pablo - byly zomowiec? IP: 193.59.173.* 09.06.04, 15:21 Lepiej byc osłem niżludzką glistą czyli zomowcem i komunistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rym Re: Pablo - byly zomowiec? IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.06.04, 23:26 Dobre! Zatkało tego niewydzrzonego pabla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiu-bździu Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.06.04, 23:35 Niedobrze, gdy państwo kształci półinteligentów. Doswiadczyła tego Rosja. Wydanie świadectwa maturalnego Ulianowowi, Trockiemu, Dzierżyńskiemu skończyło sie zamordowaniem 100 mln ludzi. W Polsce mamy przyklady podobnego zjawid\ska. POłinteligentni zwolennicy peerlelu, girka, długosza sa tego dowodem. OPrecz z kształceniem na koszt podatników odmóżdżonych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 22:16 a po co ten czlowiek przyjechal on mnie nie interesuje bo barany szykuja se koryta a biede klepac trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 213.241.75.* 14.06.04, 09:29 Jestem i czuje sie bardzo dobrze. I dalej uważam ze PiSiory to ludzie którzy sa zawistni wredni i tylko o kase im chodzi. gdzie byłes PIA i elektorat PiSiorów jak byłu wybory do PE ?? Nawet fanatycy katolicy Was wyprzedzili!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pabloo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.t-s.pl 14.06.04, 11:29 oj pablo, pablo. tak cie obrazają, mówią, ze byłeś zomowcem. a to przecież niemożliwe!!!! Tak to prawda, że twoj poziom intelektualny miesci się zapewnie w dolnej granicy przyjęć do zomo, to prawda. Ale tam przyjmowali mimo wszystko facetow z jajami, nie homo niewiadomo i cienki głosik. Wstydzcie się koledzy. TO NIEPRAWDA PABLO NIE BYŁ W ZOMO. NIE PRZYJELI GO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: 213.241.75.* 14.06.04, 12:10 oj cienki człowieczku do zomo mnie nie przujeli bo jestem za młody. A co Cie tak interesuje ?? Co boisz sie ze dostałbys pała przez plery PiSuarze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PabloserceLMillera Re: Jarosław Kaczyński w Kielcach IP: *.t-s.pl 14.06.04, 14:40 za młody mimo tak znakomitych warunkow, umiejętności i rekomendacji rodzinnych? toż to skandal i nie dziwota, że komuna w końcu padła. Bez pabloooo ZOMO-le nie dali rady. PABLO - BIJACE SERCE LESZKA MILLERA Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala BIJACE SERCE LESZKA MILLERA 14.06.04, 18:39 Przykro mi, że są ludzie, którzy wierzą, że ludzie pokroju Leszka Millera mogą coś zrobić dla Polski. Głos na SLD głosem zmarnowanym... Odpowiedz Link Zgłoś