Dodaj do ulubionych

PO pod sąd

16.03.12, 12:03
Za tyle niejasności...

Nie wiem dlaczego, ale nawet cała Afera Hazardowa, czy nawet śmierć Generała Papały w mojej ocenie są mniej istotne dla Polski niż właśnie „samobójstwo” G. Michniewicza, którego dokonał we własnym domu używając do tego kabla elektrycznego zwykłego odkurzacza (sic!).
Mam takie niejasne przeczucie, że stało się naprawdę COŚ ZŁEGO dla Polski. Tego rodzaju charakterystyczny niepokój połączony z niewytłumaczalną wewnętrzną pewnością ogromnej ISTOTNOŚCI określonego zdarzenia pojawiał się w moim życiu kilkakrotnie: wtedy kiedy zamordowano ks. J. Popiełuszkę; gdy zobaczyłem zdjęcie z Magdalenki, na którym Wałęsa, Kiszczak, Jaruzelski, Michnik i inni chlali razem wódę śmiejąc się i wznosząc toasty; podczas Nocnej Zmiany; gdy zamordowano Generała Papałę; kiedy zniszczono Romana Kluskę – twórcę OPTIMUSA; po słowach G. Czempińskiego przyznającego się, iż to On był Twórcą Platformy Obywatelskiej…

blogi.newsweek.pl/Tekst/polityka-polska/613222,seryjny-samobojca.html
HOME - www.baltow.com
Obserwuj wątek
    • Gość: z niepokoje wieksze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 13:30
      obudzilem sie a tu prezydentem byl brat premiera - pozniejszego premiera ...
      hmm ... kilka lat pozniej uslyszalem ze dokwaterowano Marszalkowi lokatorow - zatkalo mnie ... poczulem ze cos niedobrego sie dzieje ...
      • Gość: Filip Re: niepokoje wieksze IP: *.dsl.bell.ca 16.03.12, 18:11

...no tak tluste generaly nie pruznuja.....pasozytow spolecznych cala armia...a niech no sie ktory ze stadnych interesow wylamie to poszedl na zbity pysk czyli na dostatnia emeryture.
        Ich nie interesuje pozycja kraju, prestiz narodowy, estetyka polskich miast, problemy gospodarcze, poziom bezrobocia, oplakany stan mlodziezowego patriotyzmu, ...za komuny mieli kastowe zycie jak struze prawa...baltony, darme zarcie, pelne koryto.

Vizy dla Polakow i ofset....a jakiz on mial byc ...?
        z wielu powodow....pamietacie wojskowe konekcje Pawlaka.....dlatego Pawlak wciaz figuruje w polityce.....technologie...zaginal norweski wojskowy samolot...pwenie cos ciekawego przewozil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka