Dodaj do ulubionych

Tępy ch.u.j w zielonego VW !!!

28.04.12, 20:42
Dziś około godziny 15 jadąc ulicą Wojska Polskiego dojeżdzając do skrzyżowania z ulicą Pułkownika Stanisława Dąbka, tępy chu.ju jadący VW Passatem B4, kombi (kolor zielony trawiasty) zmusiłeś starszą panią chodząca o lasce do ucieczki z przejścia dla pieszych oznakowane przejście !!!!) po czym twój pasażer drugi tępy ch.uj uchylił szybę i wydarał swój tępy ryj krzycząc na cały głos aby spier.dalała. Niestety zdążyłeś odjechać, nie widziałem twego nr rejestracyjnego. Bogu dziękuj tępy ch.ju że byliśmy z braćmi za daleko, pojechałeś w stronę Sukowa. Mam szczerą nadzieję że rozpoznam twe auto kiedyś w tych okolicach i z pełną odpowiedzialnością rozp.ierdolę Ci samochód i jak Bóg da z pełną konsekwencją czynu twój tępy łeb. Myslałem że w życiu widziałem wiele ale do teraz czuję wsobie nieokiełznane adhd...

przepraszam forumowiczów za ton mej wypowiedzi i poziom ale coś dziś we mnie pękło...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Tępy ch.u.j w zielonego VW !!! IP: *.kielce.vectranet.pl 28.04.12, 21:20
      Zbyt delikatne obelgi. Przecież to zwykły s... syn. Takiemu powinno się obić ryło żeby zapamiętał na całe życie. życzę abyś go spotkał i powiedział co o nim myślisz. Zostawiając jednocześnie pamiątkę zmuszającą do wizyty u dentysty.
      • Gość: dżungla betonowa Re: Tępy ch.u.j w zielonego VW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 22:38
        Ale przecież takie squ...syny mają przyzwolenie na chamstwo od miasta. Gdzie jest straż miejska? Gdzie jest policja? Nikt nie pilnuje przestrzegania przepisów, więc gnoje pozwalają sobie na coraz więcej. Miasto bezprawia.
        • Gość: TKI MT09 TKI MT09 Mercedes Kompressor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 20:50
          wiecie ze w tych brykach nie ma popielniczki? Wszystkie śmieci, pety, kierowca zmuszony był wyrzucać na drogę, niemal na moją maskę (gdy podążałem za nim dziś). Chyba że takie wychowanie...
    • Gość: xxx Re: Tępy ch.u.j w zielonego VW !!! IP: *.kielce.vectranet.pl 29.04.12, 22:39
      zapewne miał rejestrację niemiecką, sprowadzony przez prostaczka, który zarobił na rozbitego szrota u bauera i musiał się dowartościować, jako panisko w Polsce
      • Gość: sic chamstwo postepuje IP: *.kielce.vectranet.pl 29.04.12, 23:37
        Jak nie ma policji i straży, to się chamstwo czuje coraz bardziej bezkarne. Chamstwo zbuntowane - tak się to nazywa.
        • Gość: żyła Re: chamstwo postepuje IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 06:36
          Miałem w piątek tj.27.04.12 wracając do Kielc.Przed Mniowem ze stacji paliw wyskoczył mi cham w fordzie mało brakło do wypadku.Tego chama w kabrio można znaleść.TRZEBA PILNIE TĘPIĆ CHAMSTWO ODDOLNIE.NA POLICJĘ CHYBA NIE MOŻNA LICZYĆ.A MOŻE ZORGANIZOWAĆ SIĘ PRZECIW CHAMSTWU ZA KIEROWNICĄ.
          • Gość: KIEROWCA Re: chamstwo postepuje IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 06:41
            Co POLICJA robi jak ktoś zgłosi chamskie,niebezpieczne zachowanie na drodze podając nr.rejestracyjny pojazdu CHAMA za kirownicą
            • Gość: Scyzor Re: chamstwo postepuje IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 06:47
              CHAMSTWO ZA KIEROWNICĄ TRZEBA TĘPIĆ JAK STONKĘ.JAKOŚ NIGDY NIE SŁYSZAŁEM W KOŚCIELE SŁOWA NA TEN TEMAT.
              • Gość: widz Re: chamstwo postepuje IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 07:09
                Przecież w mieście jest niby-moniotoring, karac, A chamstwo tepic, bez obrazy są to-TK i inni,
                ale przwegę niechlubną stanowia jednak TKI.
                • wolfcanis Re: chamstwo postepuje 01.05.12, 09:28
                  O czym ludzie mówicie?!
                  Jest przyzwolenie na łamanie podstawowych (świętych przepisów).
                  Piesi są rozjeżdżani na pasach, przy zielonym świetle nadal chamy jadą bo ich pieszy nie interesuje.
                  Po tragicznych potrąceniach na przejściach widzieliście policyjny samochód w okolicy przejść?
                  A powinni, rutynowo stać i łapać potencjalnych morderców. Człowiek ma małe szanse a bydlakowi a blaszanym pudle i tak włos z łba nie spadnie (o ile posiada).
                  Kary za masakry na pasach-śmieszne.
                  To już patologia. Wielki udział w jej tworzeniu maja właśnie tzw służby.
                  Niestety samochód stał przedmiotem łatwo dostępnym.
                  Bydle rugajace staruszkę, że śmiała mu wyjść na pasach-to "norma".
                • Gość: smurfmadrala POstęp dla POstępaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 09:37
                  Co to za ponuraki otłuszczone, łyso ogolone, na czarno ubrane,
                  obwieszeni kajdanami, gazami, pałami,
                  spacerowo jeżdżą stadami, nieustannie ,
                  w dół i w górę po deptaku-skansenie magistrackim im H.Sienkiewicza i ?
                  Przecież to ma być potwornej, martyrologicznej ciszy muzeum im W.Lubawskiego,
                  bez miejsc postojowych,
                  do człapania w muzealnych, zakurzonych kapciach!
                  Przedsiębiorczość tubylcza jest kastrowana,
                  handel przenosi się do domów multikultury typu tesco,
                  ludność za płoty jako na razie, tzw. autostradowe .
                  • Gość: asd Re: POstęp dla POstępaków IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 11:29
                    mzd niech szersze auostrady w miescie pobuduje to na pewno szacunek wzrosnie. Wyslac mzd na wizyte studyjna trzeba na zachod niech se zobacza jak wyglada miasto.
            • Gość: kielczanin Re: chamstwo postepuje IP: *.kielce.vectranet.pl 01.05.12, 13:14
              podanie numeru rejestracyjnego nic nie da- policja i straż miejska ma w du.pie wszystkie takie zgłoszenia, sami nie możemy tych tępych sku.rwysyn.ów obić bo zabijemy gów.no a pójdziemy siedzieć za człowieka a w wielu przypadkach przydało by sie dokonać kilku samosądów. Pozdrawiam z tego miejsca zarówno "straSZ" miejską (wiejską) jak również szanownych funkcjonariuszy inny zbędnych formacji mundurowych, którzy z uporem maniaka przypatrują się BYDŁU parkującemu przy ulicy Turystycznej w Kielcach w okolicach wjazdu w ulicę Nałkowskiej (parkowania CENTRALNIE na zakręcie, na chodniku, na trawniku itp) ja za parkowanie na trawie pod blokiem kłociłem się o mandat -bo BY.dło z 3 literowymi rejestracjami zajęło miejsca parkingowe a ja mieszkaniec musiał bym zostawić samochód w centrum bo "wierni" przybyli do cyrku a panicze w mundurach powiedzieli, że nic nie mogą zrobić bo "wierni" powiedzą, że są szkalowani- to jest chory kraj!!
            • Gość: lilian Re: chamstwo postepuje IP: *.kielce.vectranet.pl 02.05.12, 19:06
              nic nie robi, poprosilam o zatrzymanie, zlozylam skarge, obiecalam sie stawic. Nie zlapali, nie zatrzymali, totalnie nic
        • Gość: lilian Re: chamstwo postepuje IP: *.kielce.vectranet.pl 02.05.12, 19:05
          Ależ straż jest, siedzi w kllimatyzowanym aucie i sie d. ruszyć nie chce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka