Dodaj do ulubionych

Parkometry coraz bliżej

23.07.13, 12:00
Bardzo się ciesze. Może wreszcie czarny pan parkingowy z wasmi, krol ulic bezczelności i sprośnych zarcików starci prace.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 12:13
      wątpię, przecież ktoś będzie musiał sprawdzać czy masz wydruk za szybą.
    • kateriinka Parkometry coraz bliżej 23.07.13, 12:17
      ! To wreszcie wpadnie trochę grosza ,żeby dopłacac do tego super nowoczesnego obiektu obok Urzędu Miasta, który w górnych i durnych założeniach miał by parkingiem a jest jakąś totalną przynoszącą straty porażką finansowo-parkingową.A w galerii Korona 3 min spacerkiem od centrum bardzo przyjemny bezpłatny parkinguś...ot i taki pomyślunek w Magistracie.
      • Gość: as Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:06
        do reszty nasz pan i władca nas oskubie ,woda smieci teraz parkomaty ,a gdzie nowe miejsca pracy łobuzie
        • Gość: tylko pytam Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.183.133.137.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 17:06
          Przecież parkomaty już były.
          Gdzie są te które kiedyś miały funkcjonować?
          A tak przy okazji-co się dzieje z rowerami dla urzedników?
          • Gość: gość Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.c-plus.pl 23.07.13, 21:47
            rowerów dla urzędników nie będzie bo ci nie mogą z nimi wsiadać do autobusów, a zwłaszcza tych bezpłatnych podjeżdżających pod sam urząd.
      • cozzie Re: Parkometry coraz bliżej 23.07.13, 22:04
        Nie wiem czy tak przynosi straty, na pewno ten parking był w centrum potrzebny. Ja zawsze tam parkuję, znajomi również i z tego co widzę raczej dużo samochodów się tam zatrzymuje :)
    • Gość: wyborca Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.13, 00:42
      Przynajmniej nie skopali nazwy. W niektórych miastach są "parkomaty". Długo się zastanawiałem, do czego to służy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka