daria_konwalia 23.07.13, 12:00 Bardzo się ciesze. Może wreszcie czarny pan parkingowy z wasmi, krol ulic bezczelności i sprośnych zarcików starci prace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 12:13 wątpię, przecież ktoś będzie musiał sprawdzać czy masz wydruk za szybą. Odpowiedz Link Zgłoś
kateriinka Parkometry coraz bliżej 23.07.13, 12:17 ! To wreszcie wpadnie trochę grosza ,żeby dopłacac do tego super nowoczesnego obiektu obok Urzędu Miasta, który w górnych i durnych założeniach miał by parkingiem a jest jakąś totalną przynoszącą straty porażką finansowo-parkingową.A w galerii Korona 3 min spacerkiem od centrum bardzo przyjemny bezpłatny parkinguś...ot i taki pomyślunek w Magistracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:06 do reszty nasz pan i władca nas oskubie ,woda smieci teraz parkomaty ,a gdzie nowe miejsca pracy łobuzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko pytam Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.183.133.137.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.13, 17:06 Przecież parkomaty już były. Gdzie są te które kiedyś miały funkcjonować? A tak przy okazji-co się dzieje z rowerami dla urzedników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.c-plus.pl 23.07.13, 21:47 rowerów dla urzędników nie będzie bo ci nie mogą z nimi wsiadać do autobusów, a zwłaszcza tych bezpłatnych podjeżdżających pod sam urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
cozzie Re: Parkometry coraz bliżej 23.07.13, 22:04 Nie wiem czy tak przynosi straty, na pewno ten parking był w centrum potrzebny. Ja zawsze tam parkuję, znajomi również i z tego co widzę raczej dużo samochodów się tam zatrzymuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Parkometry coraz bliżej IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.13, 00:42 Przynajmniej nie skopali nazwy. W niektórych miastach są "parkomaty". Długo się zastanawiałem, do czego to służy... Odpowiedz Link Zgłoś