Dodaj do ulubionych

kompleks radia kielce

IP: *.wichrowe.net.pl 03.08.04, 13:45
tak sie przysłuchuje kielcekim mediom radiowym i dochodze do wniosku ze radio
kielce ma kommleks radia tak. ostatnio spacerujac ulica sienkiewicza, a
wczesniej przegladajac gazete zaobaczylam pewna podobna akcje publicznej
rozglosni. przez dobe prezenterzy prowadzili program z domku na ulicy
sienkiewicza. no bylo by fajnie gdyby nie jakis czas temu cos podobnego
zrobili pracownicy radia tak. moze to kompleks a moze brak pomyslów. moze
moje pieniadze za abonament bede oddawala bardziej kreatywnym.

z zawodu jestem marketingowcem. gratuluje pomyslu dziennikarzom radia tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: obs Re: kompleks radia kielce IP: 81.210.54.* 03.08.04, 13:55
      jesli sie wezmie pod uwage, ze dzieki poprzedniemu prezesowi polowa radia tak
      przeszla do radia kielce to nic dziwnego w tym nie ma.. pomysly mozna rzec
      wspolne.. nowy prezes jeszcze nie zdazyl wprowadzic swiezego spojrzenia a i
      moze krwi do rozglosni...
    • Gość: dora Re: kompleks radia kielce IP: 80.48.137.* 03.08.04, 14:01
      to jeszcze raz ja. no tak polowa radia kielce jest w radiu tak no ale boze
      prosze was nie osmieszajcie sie radiowcy z ulicy radiowej takimi pomyslami.od
      kserowania sa punkty ksero. no a jak juz cos to je kupujcie od mlodszych
      kolegow z taka zanim je wykorzystacie po nich.
    • r_z Re: kompleks radia kielce 03.08.04, 14:59
      Gość portalu: dora napisał(a):

> tak sie przysłuchuje kielcekim mediom radiowym i dochodze do wniosku ze radio
      > kielce ma kommleks radia tak. ostatnio spacerujac ulica sienkiewicza, a
      > wczesniej przegladajac gazete zaobaczylam pewna podobna akcje publicznej
      > rozglosni. przez dobe prezenterzy prowadzili program z domku na ulicy
      > sienkiewicza. no bylo by fajnie gdyby nie jakis czas temu cos podobnego
      > zrobili pracownicy radia tak. moze to kompleks a moze brak pomyslów. moze
      > moje pieniadze za abonament bede oddawala bardziej kreatywnym.
      >
      > z zawodu jestem marketingowcem. gratuluje pomyslu dziennikarzom radia tak.

Domek Radia Kielce był wcześniej niż jednorazowy domek Radia Tak - z domku
      Radia Kielce na Sienkiewicza jest codziennie przez całe lato nadawana
      dopołudniowa audycja.
      • Gość: alex Re: kompleks radia kielce??? IP: 195.136.247.* 03.08.04, 22:39
        po pierwsze RZ ma racje... po drugie , powiem tak: w sumie nie ma to żadnego
        znaczenia jakie pomysły ma Radio Tak, bo każdy kto chociaz przegląda Press wie,
        że radio Tak jest najmniej słuchaną rozglosnia lokalną - daleko za Radiem
        Kielce, Radiem Eska, Radiem Plus i Radiem Fama... Okazuje się więc, że tymi
        genialnymi i oryginalnymi pomysłami moga się fascynowac sami radiowcy z Taka,
        bo słuchacze to już mniej...

• Gość: obs Re: kompleks radia kielce??? IP: 81.210.54.* 04.08.04, 08:51
          no w sumie alex ma racje... slupki slupkami, ale z drugiej strony sami radiowcy
          niewiele sobie z tego robia.. odwalaja kaszane.. zeby tylko do pierwszego.. nie
          ma juz radia dla mnie.. nie wiem czego sluchac... :)
        • Gość: maciejczyk Re: kompleks radia kielce??? IP: 80.48.137.* 04.08.04, 12:58
          No chyba sa genialne skoro publiczna rozgłośnia kseruje je jak niby swoje.
          Wartałoby czasami coś wymysleć oryginalnego. A co do badań słuchalności, jakie
          społeczeństwo takie badania. Nie słucham radia Tak no może czasami audycje
          autorskie z czarna muzyką co jest faktem ten rodzaj pojawil sie wczesniej na
          antenie tej lokalnej rozgłosni niz np w programie 3. Nowatorskie jest także
          granie muzyki dla mlodziezy mowie o hip- hopie. zdecydowanie lepsza audycja od
          tej ktora przygniotla mojego syna w radiu kielce.
      • Gość: ja Re: kompleks radia kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:03
        Pomysl Domku pod radiem tak pojawil sie juz dawno,a jego realizacja trwala
        przynajmniej od kwietnia. Radio kielce, ktore jest radiem niereformowalnym
        mysle ze sciagnelo pomysl chociazby audycji calodobowej...tam chyba nie ma
        ludzi z pomyslami :P
        • Gość: obs Re: kompleks radia kielce IP: 81.210.54.* 04.08.04, 09:07
          gdzies przeczytalem dzisiaj, ze przecietna wydajnosc polskich pracownikow
          (kultura pracy itd) jest o polowe mniejsza od takowej w ue, nawet czesi,
          slowacy i wegrzy nas bija na glowe.. no to co sie czepiacie dziennikarzy :) nie
          chca odstawac od reszty i sciemniaja, ze pracuja..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka