Gość: Marika4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:19 Prosze was o adresy dobrych weterynarzy lub kliniki dla zwierząt w kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiek Re: weterynarz IP: 195.116.3.* 03.08.04, 22:29 polecam na stoku w pawilonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amik Re: weterynarz IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 10.08.04, 08:17 Radosław WYdra- najfajniejszy weterynarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: weterynarz IP: *.kielce.net.pl 10.08.04, 09:04 Dla mnie Kwieciński jest the best! Kiedyś pracował w Lecznicy na Ściegiennego, teraz ma prywatną "Lecznicę Małych Zwierząt" na Barwinku. Polecam z własnego (a raczej moich psów...)doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: weterynarz IP: 213.241.75.* 10.08.04, 09:07 Dokładnie Kwiecinski jest the besciak jesli chodzi o zwierzeta , ma lokum na BArwinku blisko koscioła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amik Re: weterynarz IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 10.08.04, 09:54 kwieciński odstawia fuszerke i pluje jadem na innych lekarzy, rzuca głupie komentarze, zwłaszcza jak sie pomyli, co zdarza mu sie nader często. zazdrosny, ze są lepsi od niego- dlatego wiele osób juz sie na nim poznało i zrezygnowało z jego usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 10:16 Nie zgadzam sie z Toba. Jest to nie tylko weterynarz, ale tez czlowiek kochajacy zwierzeta. I zna sie na tym, co robi. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amik Re: weterynarz IP: proxy.d* / *.mofnet.gov.pl 10.08.04, 10:20 widocznie jego "trafne" diagnozy nie dotknęły jeszcze twojego zwierzaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: weterynarz IP: 213.241.75.* 10.08.04, 13:57 Sorry stary ale to tylko człowiek. Mój psinka dzieki niemu zyje ma sie dobrze i nigdy nie zdarzyło sie zeby nie trafił z diagnoza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:17 A ja z moją kotką odwiedzam weterynarza na Warszawskiej koło spółdzielni mieszkaniowej , nazywa się "Kot i pies". Bardzo dobry lekarz i wielu zwierzętom pomaga. Mojej kotce robił operację. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś