Gość: Koroniarz IP: *.globit / 217.98.57.* 05.08.04, 21:51 Jedziemy do łodzi Na zawsze wierni, Wierni i oddani, Kibice Korony, Najwierniejsi fani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyscyzor Re: Kolporter Korona gra w Łodzi z Widzewem IP: *.rutex.slask.pl 05.08.04, 22:45 mam nadzieje ze widzewek wam spierze dupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Kolporter Korona gra w Łodzi z Widzewem IP: *.kielce.net.pl 06.08.04, 14:06 dupsko i nie tylko to ja ci mogę sprać koleś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszin Re: Kolporter Korona gra w Łodzi z Widzewem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:48 Widzew wygra pewnie ponieważ Korona gra słabo na wyjazdach. Dokonane wzmocnienia to żadna rewelacja z wyjątkiem Kaliszana. Zawodnicy z Heko nie wygrają I ligi dla Kielc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Re: Kolporter Korona gra w Łodzi z Widzewem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:33 Jutro niestety nie moge jechac do Lodzi ale bede trzymal kciuki za KORONKE i Ci co jada niech dadza czadu i wspomoga naszych. JEDEN WIELKI RYK!!! Zawsze wierny i oddany KORONIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol CK BRAWO KORONKA TAK DALEJ!!!!!!!!! IP: *.globit / 217.98.57.* 07.08.04, 21:41 WIDZEW - KORONKA 1-3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN KSZO ==KSZO OSTROWIEC SW== IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 11:26 CZEKAMY KORONO! NA RAZIE KSZO JEST LIDEREM,A KORONA MOZETYLKO PRZYPATRYWAC SIE NASZEJ GRZE,POZDRO STAL SANOK,LECH ARKA ==KSZO OSTROWIEC SW== ==DUMA SWIETOKRZYSKIEGO== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recep7 Re: ==KSZO OSTROWIEC SW== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 16:21 No na razie idzie ładnie, lidze przewodzo Kszo i Korona. KSZO jest fenomenalnym klubem, wygra wszystkie mecze w II lidze, awansuje do I ligi, potem do Ligi Mistrzów i Supermistrzów, także nie mamy się na nich co zapatrywać, a Korona? - albo Jagiellonia i Widzew to cieniasy, albo naprawdę możemy myśleć o Czwórce i I lidzw, awans do "ekstraklasy" to byłoby uczucie podobne, albo i lepsze od tego po awansie reprezentacji po 16 latach na Mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozjemca Re: ==KSZO OSTROWIEC SW== IP: 62.233.197.* 08.08.04, 20:51 FanKSZO nie podniecaj się tak, graliście dwa mecze w lidze u siebie. Na wyjeździe zobaczymy co pokażecie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś