Dodaj do ulubionych

Market na Ślichowicach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:52
Czy powstanie market na osiedlu Ślichowice?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dee Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:41
      hop
    • Gość: Dee Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:41
      h o p
      • dijey Re: Market na Ślichowicach 16.08.04, 03:45
        dziab

w ten gupi łeb
        • Gość: DE Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:00
          ?
        • Gość: De Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:04
          Uważaj na słowa!
          • Gość: W Re: Market na Ślichowicach IP: 195.136.247.* 16.08.04, 10:12
            Nie powstanie, bo i po co - Sliwki to tylko sypialnia Kielc i nie ma sesnu stawiac tam takich obiektow, na zakupy zapraszam do centrum :)
            • Gość: De Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:16
              Dziekuję Wu! Uszanowanie me!
              • Gość: mariusz Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:19
                My mieszkańcy slichowic domagamy sie dużego sklepu w naszej okolicy , dość tych
                wypraw na drugi koniec miasta ro reala i tesco, my tez chcemy robic gdzies
                zakupy.
                • de.es Re: Market na Ślichowicach 16.08.04, 17:38
                  Zaraz, zaraz. Ja mieszkam na Ślichowicach. I bardzo spodobały mi się słowa
                  przed-przedmowcy niejakiego W - SYPIALNIA KIELC! I niech tak zostanie. Poza tym
                  jeśli chcesz mieć market, czy jak Ty go tam nazwałes SUPERmarket pod nosem,
                  smrody spalin, gwar, brud itd. to przeprowadź się na Świętokrzyskie. Bez urazy
                  dla tamtejszych mieszkańców.
                  Ja osobiście wole kupować o 20 groszy droższe piwo u pani w małym sklepie.
                  Niech jej rodzina ma. A nie będą pieniądzę (przepraszam) spierdalały z Polski.
                  • Gość: Aga Re: Market na Ślichowicach IP: 80.48.119.* 16.08.04, 20:06
                    Ja też wolę kupić chleb i 10 dkg szynki ( nie płukanej w kuchciku) nieco drożej
                    w małym sklepie osiedlowym. A po ciuchy kilka razy do roku przejadę się do
                    Środmieścia, choćby po to aby zpobaczyć jak wygląda Sienkiewka i inne dzielnice
                    Kielc. W swoim osiedlu chciałabym odpoczywać po pracy i niech to będzie sypialnia.
                    • Gość: takiduzy Re: Market na Ślichowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 00:51
                      Z ta sypialni na slichach to fakt. moze troszki nie na temat ale wlasnie na
                      slichy smigalem dobry rok w celach ..hm posuwania jednej kolezanki no i tak mi
                      sie skojazylo to lozko z sypialnia i slichowice heheh
                      pozdrawiam M z Jurajskiej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka