Dodaj do ulubionych

Prezes SUSI chce być szefem SLD :)

05.09.04, 00:26
Obserwuj wątek
    • ivan4 O to biedny Romek S. Co on teraz zrobi? ;( 05.09.04, 00:35
      • kobylybbb Re: O to biedny Romek S. Co on teraz zrobi? ;( 05.09.04, 00:43
        Łyka :DDD
        • b_echo_mott Maffin wam teraz pokaże ktop jest gościem w partii 06.09.04, 00:12
          Trzeba było Romeczku blokować jego ludzi, a Ty się cieszyłeś, to teraz masz...
          • Gość: bravo Re: Maffin wam teraz pokaże ktop jest gościem w p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:16
            Brawo Maffin tak dalej, konkretny gosc.
            • ivan4 Czy bravo to jeden z przydupasów Maffina??? 08.09.04, 17:11
              Biedny Romeczek, Sławuś, Dareczek, FMS i cała reszta
    • ivan4 Maffin prewodniczącym Rady Miejskiej SLD 08.09.04, 17:15
      Sekretarzem zostanie Katarzyna S. albo Kocoń
      A Rada Miejska to całe koło 6.1 (bez Romka bo po co Maffinowi Romek - swoją
      rolę juz spełnił, więc może odejść
      • ivan4 A może bravo to Kocoń - największy inteligent 6.1 14.09.04, 13:07
        • Gość: amanda Re: A może bravo to Kocoń - największy inteligent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:19
          Gadajcie co chcecie ale maffin glupi nie jest jesli potrafi co miesiac placic
          za lacze i jeszcze na spokojne zycie mu zostaje wiec...wcale nie jest taki glupi
          • djablu kto to jest maffin? dzine nazwisko, kieleckie? 16.09.04, 16:39
            i co on robi?
            • Gość: Jakub Re: kto to jest maffin? dzine nazwisko, kieleckie IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 18:31
              Maffin to jest ten pokrywacz tej pieknej dupy z SLD, o której marzył tu jakiś
              młokos na forum. Marzył, ale zniknął, gdy napisał o Maffinie. Może się powiesił
              z rozpaczy w parku, tam gdzie ostatni raz zobaczył tę piękną dupę z SLD?
              • macho69 Re: kto to jest maffin? dzine nazwisko, kieleckie 17.09.04, 18:32
                Mam prosbe powiedz mi cos wiecej na Jej temat. Niepowiesil;em sie jeszcze i
                niemam zamiaru. Napisz mi duzo duzo o Niej wszystko co wiesz prosze....
      • Gość: mott_echo_b Re: Maffin prewodniczącym Rady Miejskiej SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:14
        Czy koło 6.1 to same niedojebki z NFZ?
        • Gość: SLD-UPek Pierwszym sekretarzem będzi ta, IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 16.09.04, 18:25
          co dała już komu co trzeba.
          • Gość: mott_echo_b Która w SLD daje najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:27
            Blond NFZetka z koła 6.1?
            • Gość: pytjajnik Re: Która w SLD daje najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:55
              Gość portalu: mott_echo_b napisał(a):

> Blond NFZetka z koła 6.1?

Masz na myśli statystyczną blondynkę?
              • Gość: SLD-UPek Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Chorych IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 16.09.04, 20:09
                Wspomniana wyżej towarztzka była zdecydowanie najlepsza,
                • Gość: pytjajnik Re: Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Cho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:25
                  Gość portalu: SLD-UPek napisał(a):
                  > Wspomniana wyżej towarztzka była zdecydowanie najlepsza,

Wiesz to z autopsji?
                  • Gość: observer Re: Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Cho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:47
                    maffin to taki kolo co mial kiedys x-com ale ze zrobil kumpla w wala to
                    przyszli pewnego dnia jacys goscie i wytlomaczyli mu jak trza sie zachowywchac.
                    A ta czorna pieknosc oj...to juz z 7 lat ja pokrywa, heh miala chyba wtedy z 16
                    lat jak sie poznali
                    • macho69 Re: Wyżej wymienione blondynki testowała Kasa Cho 17.09.04, 18:31
                      czy mozesz mi powiedziec cos wiecej na Jej temat? bardzo mi na tym zalezy.....
                • Gość: doctor ojboli Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:07
                  Blondynka.
                  Pracuje w Funduszu Zdrowia.
                  Szczypła.
                  Niezły biust.
                  Chodzi w stringach.
                  Ma szparę pomiędzy zębami na przedzie.

Czy to o niej piszecie?
                  • macho69 Re: Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedz 18.09.04, 09:36
                    Gość portalu: doctor ojboli napisał(a):

> Blondynka.
                    > Pracuje w Funduszu Zdrowia.
                    > Szczypła.
                    > Niezły biust.
                    > Chodzi w stringach.
                    > Ma szparę pomiędzy zębami na przedzie.
                    >
                    > Czy to o niej piszecie?

Zdecydowanie nie o niej. Piszemy o Kobiecie obdarzonej nieziemska uroda, ma
                    ciemne lekko krecone wlosy,, wysoka, szczupla,i ma sliczny aparacik na zabkach
                    (szczerze mowiac to prawie go niewidac). MA na imie Kasia.....Napiszcie co o
                    Niej wiecie
                    • Gość: doctor ojboli Wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:44
                      Moje pytanie odnosiło sie do "Blond NFZetki z koła 6.1", o której wspomniano
                      kilka postów wyżej. Z wypowiedzi wynika, ze jest ona zdecydowanie rozrywkowa.
                      W Oddziale Funduszu kilkakrotnie widziałem blondynkę, o której napisałem i
                      pytam czy to ta "Blond NFZetki z koła 6.1"?
                      • Gość: doctor ojboli Koło 6.1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 09:47
                        Koło 6.1 to jak sie domyślam jedno z kielceckich kół SLD. Kto w nim jest, że aż
                        tyle się o nim pisze? Dlaczego ma taki dziwny numer?
                        • korcipola Re: Koło 6.1 18.09.04, 09:59
                          Z 6.1 często u mnie bywają. Romek S. ma kłopoty ze wzwodem.

Zapraszam!

Apolonia Korcicipińska
                          ul. Nimfy 69
                    • korcipola Re: Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedz 18.09.04, 10:02
                      Ty sobie złotko daj z nią spokój. Ona więcej członków zaliczyła niż ty klusek
                      zjadłeś.
                      Wpadnij lepiej do mnie.

Zapraszam!

Apolonia Korcicipińska
                      ul. Nimfy 69
                      • Gość: ~~ Re: Czy to ta ze szparą pomiędzy zębami na przedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 10:09
                        Weź sie za nią doktorku!
                        To co wyssie, szparą wypluje!
                        Ale to nie jest -statystyczna blondynka-
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka