Dodaj do ulubionych

Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na budo...

06.09.04, 23:16
Gdyby Kolporter Korona awansował do pierwszej ligi, to nie będzie miał
warunków do gry - mówił radny Marian Kubik z PiS.

No to może przelewać kasę kolesiom geniusza po wejściu do 1 ligi, bo jak nie
wejda, to bedziemy wszyscy dopłacac do mrzonek znanego miłośniką sportów
różnych?
Obserwuj wątek
    • djablu Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu 06.09.04, 23:17
      kolporterek
      koronka
      kasa kaska
    • Gość: aa Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na budo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:21
      Stadion fajn sprawa ale wszyscy (Radni, Prezydent i Dyrektor Dębski)muszą
      faktycznie zdać sobie sprawę, że trzeba później znaleźć pieniądze na jego
      utrzymanie. Czy projekt i kosztorys są dobre???
      • djablu Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu 06.09.04, 23:26
        Jakie dobre, to juz wiemy - ciagle sie mylą.
        Kosztorysy i projekty na srodki unijne tez ratuszowemu geniuszowi nie wychodza,
        to zdolny menażer, do wszystkiego, a jaka dobrana ekipa!
    • Gość: Jola Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:39
      Różnica między pierwszą wersją (25 milionów) a obecną około 45 mil. jest
      ogromna też się pytam kto wykonał taki kosztorys i na jakiej podstawie myślę że
      KORONA nie wejdzie do pierwszej ligi, Panowie RADNI nie zgadzajcie sie na
      dalsze dofinansowanie. Jestem przeciwniczką budowy takiego obiektu w tym
      miesjcu, mieszkam w pobliżu i po prostu się boję.
      • Gość: pablo Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu IP: 213.241.75.* 07.09.04, 09:49
        No to bój sie dalej stara dewoto. Wszystko co maja postwaic w Kielcach wam
        przeszkadza. Moze kosciól co ?? Nie bedziesz sie bac ?? Byłas na meczu Korony
        choc raz ze wydajez takie opinie ?? Chyba nie , wiec nie pisz tu głupot. A ja
        nie chce zeby Lubawski był prezydentem niechce zeby było LPR bo sie boje i co
        pomozesz mi ??
        • Gość: misterxy Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:03
          Jolu.
          Korona prędzej czy później wejdzie do pierwszej ligii. Gwarantuję Ci to. Czemu?
          Ponieważ zawodnicy tego klubu są jednymi z najlepiej opłacanych drużyn w Polsce.
          Ty tam mieszkasz, ja haruje. Wątpię, żeby budowa, czy hałas mi przeszkadzał.
    • Gość: MarkS Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu IP: 80.51.251.* 07.09.04, 10:59
      Taką drobną sumę może dołożyć zainteresowany - firma Kolporter, a stadion
      mógłby wtedy nosić nazwę im. Krzysztofa Klickiego
      • basia996 Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu 07.09.04, 13:02
        - Stadion jest nam potrzebny. Gdyby Kolporter Korona awansował do pierwszej
        ligi, to nie będzie miał warunków do gry - mówił radny Marian Kubik z PiS.

Widzę że nikt z zainteresowanych nie śledzi tego co się dzieje na stadionach
        ekstraklasy, średnia frekfencja na meczach I-ej ligi nie przekracza 6 tyś.
        widzów,a na mecze międzypaństwowe nie ma co liczyć i pozostaje pytanie kto i za
        czyje pieniądze utrzyma ten stadion ???

A co do wypowiedzi radnego Mariana Kubika to już doprowadził do budowy kilku
        boisk szkolnych, szkoła podstawowa nr.27 i 30 GRATULACJE oby tak dalej to
        dzieciaki niedługo będą grały w piłkę na ul.Warszawskiej jak się jeszcze
        wyłączy ze dwa pasy ruchu.
    • Gość: ddd Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:25
      Za kwotę 45mln zł można by zbudować większą część linii tramwajowej która
      służyła by dla 60 tys. ludzi.Stadion mieści chyba 15 tys.To ogromna różnica!!!
      • Gość: misterxy Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 23:06
        Jakie 45 mln? Tu mowa jest o 42 mln. Nie wciskaj ludziom ciemnoty.
    • djlopez Re: Radni dyskutowali o dołożeniu pieniędzy na bu 07.09.04, 20:13
      !!!!LUDZIE OPRZYTOMNIJCIEEE !!!!NA LITOSC BOSKA !!!!
      TO JEST JEDYNY RATUNEK DLA NASZEJ KIELECKIEJ WIOSKI!PRZECIEZ TO BEDZIE
      NAJLEPSZY I NAJLADNIEJSZY STADION JAKI KIEDYKOLWIEK W POLSCE WYBUDOWANO!I TO U
      NAS W KIELCACH!JESLI CHODZI O FREKWENCJE TO LUDZIE Z CALEGO WOJEWODZTWA BEDA
      PRZYJEZDZAC NIE TYLKO BY OBEJRZEC MECZ ALE NA ZYWO ZOBACZYC ZAJ...STY STADION!
      MOJA BABCIA NAWET BEDZIE CHODZIC!
      PRZECIEZ JESLI KORONA AWANSUJE DO EKSTRAKLASY TO GDZIE BEDZIE GRAC?ZAUWAZCIE
      JAKA KASE I JAKA PRACE WLOZONO ZEBY W KIELCACH BYL TAKI ZESPOL!PRZECIEZ TEN
      STADION I KLUB TO NAJLEPSZA REKLAMA DLA KIELC!
      TRZYMAJCIE KCIUKI ZEBY POWSTAL JAK NAJSZYBCIEJ!
      • djablu Glupota nie boli 07.09.04, 20:40
        PRZECIEZ TO BEDZIE
        NAJLEPSZY I NAJLADNIEJSZY STADION JAKI KIEDYKOLWIEK W POLSCE WYBUDOWANO!

Taki najlepszy na swiecie jak projektowany bukier zwany parkingiem.
        Swiat zemdleje z wrazenia jak urzy nie wiadomo jaki stadion -
        geniusz zapowiedzial, ze i tak zbuduje stadion na poczatek bez dachu.
        swiat sie zdziwi najnowoczesniejszy stadion we wszechswiecie , a dachu nie ma.
        moze tez nie bedzie krzesel?
        slynny w swiecie stadion "stojących".
        • Gość: LOPEZ Re: Glupota nie boli IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 07.09.04, 20:54
          Czlowieku nie bede sie wdawal z Toba w jakiekolwiek dyskusje bo to nie ma
          sensu...Ale jak go wybuduja to mam nadzieje ze sie nie zabijesz ... ;)
          • djablu Re: Glupota nie boli 07.09.04, 21:10
            Gdy bedzie w Kielcach ładny stadion, a może i cos wiecej niz stadion, to kazdy
            normalny kielczanin bedzie sie z tego cieszyl.
            Tylko, ze teraz sprawy stoja na glowie, bo ratusz nie wie nawet ile stadion
            kosztuje. Ta ekipa moze kielce wykonczyć i pozostawić zgliszcza zamiast
            stadionu, to przekrety i nieudacznicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka