Dodaj do ulubionych

Szkoła AP edukacja Kielce

19.01.16, 14:22
Może ktoś mi pomoże i doradzi jaką szkołę policealną wybrać.Interesuję mnie kierunek technik usług kosmetycznych,niestety w internecie o tym kierunku nie znalazłam podobnego wątku.Może któraś z was chodzi do szkoły AP edukacja,na ten kierunek(bądz też skończyła)i chce podzielić się swoją opinią?.Mam wątpliwości,ponieważ jest bardzo dużo szkół policealnych w Kielcach i nie wiem na którą się zdecydować.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Szkoła AP edukacja Kielce IP: *.klinika-rzeszow.pl 20.01.16, 04:48
      Ja chodziłam do TEB Edukacja, ale jej nie polecam.
      • malena93 Re: Szkoła AP edukacja Kielce 20.01.16, 08:30
        Dzięki za odp.Pewnie było mało zajęć praktycznych.
    • malena93 Re: Szkoła AP edukacja Kielce 20.01.16, 08:33
      Naprawdę żadna z was nie wypowie się na temat szkoły AP edukacja Kielce?.
    • Gość: kamilek Re: Szkoła AP edukacja Kielce IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.16, 12:24
      Może nie na ten kierunek ale chodziłem do AP Edukacja w Kielcach, ogólnie polecam szkołę. Bardzo miła obsługa w sekretariacie, kompetentni nauczyciele! polecam
      • malena93 Re: Szkoła AP edukacja Kielce 22.01.16, 13:06
        Dzięki za odp.a na jaki kierunek chodziłeś?.
    • worldfreestore Re: Szkoła AP edukacja Kielce 14.04.16, 14:32
      Zostałem oszukany i potraktowany przez AP Edukacja jak śmiecie, a na początku myślałem że Technik Logistyki za 2200zł za rok jest bardzo ciekawą nauką. Zapisałem się na Logistykę i powiedzieli że kierunek rusza. Po 6 mieś nauki dostałem telefon, że kierunek nie uruchomi się. Ja wkurzony myślę co robić. AP Edukacja nie zaproponowała żadnej pomocy, tylko radzili by ja nie zapomniał dokumentów swoich. Pieniądze wpłacone miały już zostać u nich, ale się szybko obudziłem i znalazłem w necie prawo i rady ludzi.

AP Eduakcja jest bardzo nie stabilna, bo plan zajęć jest różny, brak informacji o zajęciach, nauczyciele opowiadają o swoich zasługach i dzieciach. Brak informacji o zmianach w planie nauki, czujesz się u nich jak śmiecie, tylko my jeszcze musimy im płacić pieniądze za ten śmietnik.

Rozwiązaniem jest -
      Złożenie prośby w pisemnej formie z potwierdzeniem przyjęcia, o zwrot czesnego. Czekacie do miesiąca, ale nie wypłacić nie mogą bo w prawie piszę coś o tym. Będą cały czas robić was w konia, ale staraj cie się podchodzić rozważnie do problemu.

Będą wam mówić kłamstwa w AP Edukacji, ale nie ufajcie.
      Szkoda, że Polskie służby, nadal nie mogą sprawdzić AP Edukacji pod wszystkimi względami. Nauki w AP Edukacji nie ma, a teraz i kartkę wydrukować nie są wstanie, a za rok chcą 2000zł !!!

Ja, jako klient który zapłacił za usługę AP Edukacji nie jestem zadowolony, a wręcz wkurzony, bo obiecują naukę i później wyrzucają na ulicę studentów w środku roku szkolnego. To jest absurdalne w środku roku zostawiać bez nauki!!! SUPER negatyw dla AP Edukacja.
    • worldfreestore Re: Szkoła AP edukacja Kielce 14.04.16, 14:33
      Zostałem oszukany i potraktowany przez AP Edukacja jak śmiecie, a na początku myślałem że Technik Logistyki za 2200zł za rok jest bardzo ciekawą nauką. Zapisałem się na Logistykę i powiedzieli że kierunek rusza. Po 6 mieś nauki dostałem telefon, że kierunek nie uruchomi się. Ja wkurzony myślę co robić. AP Edukacja nie zaproponowała żadnej pomocy, tylko radzili by ja nie zapomniał dokumentów swoich. Pieniądze wpłacone miały już zostać u nich, ale się szybko obudziłem i znalazłem w necie prawo i rady ludzi.

AP Eduakcja jest bardzo nie stabilna, bo plan zajęć jest różny, brak informacji o zajęciach, nauczyciele opowiadają o swoich zasługach i dzieciach. Brak informacji o zmianach w planie nauki, czujesz się u nich jak śmiecie, tylko my jeszcze musimy im płacić pieniądze za ten śmietnik.

Rozwiązaniem jest -
      Złożenie prośby w pisemnej formie z potwierdzeniem przyjęcia, o zwrot czesnego. Czekacie do miesiąca, ale nie wypłacić nie mogą bo w prawie piszę coś o tym. Będą cały czas robić was w konia, ale staraj cie się podchodzić rozważnie do problemu.

Szkoda, że Polskie służby, nadal nie mogą sprawdzić AP Edukacji pod wszystkimi względami. Nauki w AP Edukacji nie ma, a teraz i kartkę wydrukować nie są wstanie, a za rok chcą 2000zł !!!

Ja, jako klient który zapłacił za usługę AP Edukacji nie jestem zadowolony, a wręcz wkurzony, bo obiecują naukę i później wyrzucają na ulicę studentów w środku roku szkolnego. To jest absurdalne w środku roku zostawiać bez nauki!!! SUPER negatyw dla AP Edukacja.

• worldfreestore Re: Szkoła AP edukacja Kielce 14.04.16, 14:34

Zostałem oszukany i potraktowany przez AP Edukacja jak śmieć, a na początku myślałem że Technik Logistyki za 2200zł za rok jest bardzo ciekawą nauką. Zapisałem się na Logistykę i powiedzieli że kierunek rusza. Po 6 mieś nauki dostałem telefon, że kierunek nie uruchomi się. Ja wkurzony myślę co robić. AP Edukacja nie zaproponowała żadnej pomocy, tylko radzili by ja nie zapomniał dokumentów swoich. Pieniądze wpłacone miały już zostać u nich, ale się szybko obudziłem i znalazłem w necie prawo i rady ludzi.

Rozwiązaniem jest -

• Gość: gość Re: do worldfreestore IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.16, 22:02
        Radzę ci gościu szybko skontaktować się ze specjalistą i podjąć leczenie.
    • zosiaa88 Re: Szkoła AP edukacja Kielce 11.08.16, 14:30
      ja chodziłam ap edukacji w kielcach na technik usług kosmetycznych i bardzo jestem zadowolona bo maja wyposażona sale kosmetyczna i uczniowie nie placa za kosmetyki, a wiem ze w innych szkołach tak jest. dwa lata nauki dwa zawodowe egzaminy, i jeszcze jak sie jest ich iczniem to sie ma kursy za pol ceny wiec sobie dodatkowo zrobilam stylizacje paznokci, henna brwi przedluzanie rzes, wiec moge sie pochwalic jeszcze takimi certyfikatami.
      • kajutka201991 Re: Szkoła AP edukacja Kielce 19.08.16, 12:05
        nie ma zadnych opłat? chodziłas zaocznie?
      • panna_ps Re: Szkoła AP edukacja Kielce 25.08.20, 09:47
        Właśnie warto spytać na początku czy są jakiekolwiek dodatkowe koszty. I przeczytać umowę. W jednej pytałam, to powiedzieli mi, że absolutnie nie ma.
    • Gość: monique Re: Szkoła AP edukacja Kielce IP: 81.6.133.* 17.02.17, 11:37
      Kilka dni temu poleciłabym Żaka w Kielcach, ale dzisiaj dowiedziałam się, że zamykają oddział i uczniowie zostają w lesie w środku roku. Część osób przenosi się do Cosinusa, ale tam zajęcia są na Bukówce, gdzie w weekend ciężko o autobus. Moja koleżanka jest w Pro Civitas, lokalnej szkole i jest zadowolona z zajęć i podejścia do uczniów. Tylko muszę się dowiedzieć, czy mnie przyjmą jeszcze w lutym...
      • panna_ps Re: Szkoła AP edukacja Kielce 25.08.20, 09:44
        Podobno nabory są prawie przez cały rok. A teraz dzwonili do mnie, że dają OFFICEa za darmo w ProCivitas. Więc ja chyba pójdę, bo dobre słyszałam opinie
    • violeta822 Re: Szkoła AP edukacja Kielce 13.08.18, 12:03
      Według mnie trzeba stawiać na takie kierunki, które dadzą nam pewną pracę. A technik usług kosmetycznych to niegłupi pomysł. Zarobki wielu pracowników po kosmetologii są zbliżone do techników, więc studia w wielu przypadkach nie są konieczne. A najlepiej tutaj kielce-praca.pl/komu-praca-w-kielcach-a-komu-nie/ zajrzyjcie - autor ciekawie opisuje zawody, które teraz są na topie. Moim zdaniem fajnym kierunkiem jest też fryzjer.
    • panna_ps Re: Szkoła AP edukacja Kielce 25.08.20, 09:45
      Ja przeszłam wiele forów i pytałam znajomych i w Kielcach tylkoCosinuza i PROcivitas polecają. Ja się jeszcze nie zdecydowałam Też z chęcią posłucham opinii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka