Dodaj do ulubionych

Kogo parlamentarzyści wybierają na swoich asyst...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:05
"Irlanckie" pisanie zdarza się nawet w najlepszych rodzinach.
A pamiętacie tą fajtłapę z Wyborczej, która pisała o "prubnej matórze" czy
jakoś tak? A Madzia Kusztal? Jakie wypracowanie zmajstrowała w zeszłym roku
do Urzędu Miasta?
Gorsze jest to, że się autor nie chce przyznac do swojego dzieła. Że nie umie
powiedzieć: schrzaniłem ale to się już nie powtórzy.

Natomiast przyciąganie i opłacanie liderów rozpadających się partii jest jak
najbardziej słuszne. Ktos musi zarabiać i "się wykazać"
ilością ..hm ...członków, a ktoś musi płacić składki.

Inna sprawa, że potencjał intelektualny obydwu asystentów jest przeogromny,
jak i dokonania zawodowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: walek Kolega Łęcki IP: 193.111.166.* 24.09.04, 09:41
      Wiadomym jest fakt,ze kolega Łęcki w swojej młodosci (konkretnie w 1993
      r.) ,,dzialal" w grupie popularnych wtedy skinheadów. Ja sam zostałem wtedy
      (czerwiec 1993) pobity w Parku Miekskim w Kielcach przez grupe kolesi w ktorej
      wystepowal ten palant. Bylem na policji, a jakze jednak funkcjonarisz odradził
      mi wniesienie oskarzenia,bo i tak ,,nic z tego nie bedzie", a ja mialem 16 lat
      i tez nie do konca wiedzialem co mam zrobic.Poza tym ,,koledzy" Konrada w
      policyjnej nysce delikatnie mi zasugerowali zebym za duzo nie gadal.
      Ostrzegam wiec wszystkich przed tym fi...em i cały czas mam mocne
      postanowienie,ze jak go spotkam na ulicy to mu porzadnie obije ryja!
    • kobylybbb Nieładnie Gazeto :))) 24.09.04, 09:59
      Cóż takiego zdrożnego było w moim komentarzu, że został usunięty?! :)))

O ile sobie przypominam napisałem mniej więcej, ze: „prześwietny Pan Senator
      Suchański najpierw miał asystenta palanta, a teraz będzie miał asystentkę...”.

Z tekstu SL o poprzednim asystencie Pana Suchńskiego wynika, że nazwanie go
      palantem jest raczej dla niego komplementem. A o asystentce nie napisałem ani
      słówka.
      Czy Wy tam w Gazecie rozkochaliście się może w Jurysiu? A może jesteście
      miłośnikami snopków? :)))

Tym niemniej pozdrawiam serdecznie :))))
      • Gość: qwerty Re: Nieładnie Gazeto :))) IP: *.kielce.net.pl 24.09.04, 10:06
        Co Ty bredzisz Kobyło. Wcale nie zastał usunięty. Pomimo częstego pisania na
        forum nie znasz do tej pory jego funkcjonowania?
        • kobylybbb Re: Nieładnie Gazeto :))) 24.09.04, 10:39
          Gość portalu: qwerty napisał(a):
          > Co Ty bredzisz Kobyło. Wcale nie zastał usunięty. Pomimo częstego pisania na
          > forum nie znasz do tej pory jego funkcjonowania?

Został usunięty. Swój komentarz do tego tekstu napisałem w dniu wczorajszym.
          Była to pierwsza opinia.
          Rozumiem, że gdybym np. napisał słowami poety:

Głupie kochanki bardziej się ceni,
          Lecz kochankowie muszą być uczeni!

Ale ja przecież napisałem tylko niewinne zdanie :)
          • Gość: qwerty Nieładnie Kobyło:))) IP: *.kielce.net.pl 24.09.04, 10:45
            > Głupie kochanki bardziej się ceni,
            > Lecz kochankowie muszą być uczeni!

Wygląda na to, że nie nadajesz się na kochanka. Nie przejmuj się - nie gustuję
            w facetach.
            • kobylybbb Re: Nieładnie Kobyło:))) 24.09.04, 10:58
              Gość portalu: qwerty napisał(a):
              > Wygląda na to, że nie nadajesz się na kochanka. Nie przejmuj się - nie
              gustuję
              > w facetach.
              Jakże błyskotliwa myśl :)
              Tylko ja nigdy nie pomyślałem, aby zostać asystentem :)))

A Twoje preferencje seksualne są mi obojętne :)

I nieważne czy to ogłaszasz publicznie, czy prywatnie :)))
        • Gość: Jakub Może także coś wiesz o moich postach i wątkach IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 11:40
          1. Dwa posty z dnia 22 września obecnego roku zniknęły bez śladu.
          2. Dzisiaj rano moje wątki nie były wpuszczane na forum. Jakaś awaria?
    • kobylybbb Przepraszam Gazetę! 24.09.04, 11:18
      Mój komentarz rzeczywiście pozostał, ale przy tekście „pierwotnym” :)
      Wy umieściliście dwukrotnie ten sam tekst, a ja jestem... gapa :)))
    • Gość: MarkS Re: Kogo parlamentarzyści wybierają na swoich asy IP: 80.51.251.* 24.09.04, 13:12
      Nie pismo zdobi kobietę
    • Gość: nie poseł Re: Kogo parlamentarzyści wybierają na swoich asy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 17:01
      Chyba po raz pierwszy zgadzam się "behemocie" z Twoją opinią.
      pozdrawiam
    • Gość: Kielczanin Re: Kogo parlamentarzyści wybierają na swoich asy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:20
      I co ty mozesz wiedziec. Piszesz co Ci slina na jezyk przyniesie.
      Jak chcesz "przywalic" to bata zawsze znajdziesz, mloda dziewczyna po studiach
      rozpoczela prace w administracji samorzadowej a stare biurwy podlozyly jej
      swinie by sie jej pozbyc. Wpuszczono wowczas w maliny "GW-Kielce". Okazlo sie
      ze dziewucha nie jest winna tylko pewni ....... .Gdy przeniosla sie do adm.
      panstwowej jak specjalista od funduszy unijnych znow sytuacja sie powtorzyla,
      oblano ja blotem.No bo jak ekonomistka ze specjalnoscia dotacji unijnych moze
      byc lepsza o dziennikarki lub politologa. Zarzucono jej wowczs brak
      czystosci "politycznej" i wywalono na zbity pysk. I teraz ponownie ktos chce
      rozegrac cos bo czuje sie zagrozony.Na przykladzie tej kobitki widac wyraznie
      jak w Kielcach traktuje sie mlodych i zdolnych po szkolach typu AE,UJ,UW itd.
      Przeciez Kieleckie pozal sie boze uczelnie sa "kuznia talentow".
      Ale nic to nadchodzace wybory dokonaja szybkiej weryfikacji.
      • Gość: Jakub Jesli taka młoda i zdolna po studiach partyjnych IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 15:06
        to niech idzie do burdelu, czyli tam, gdzie jej naturalne miejsce komunistki.
        • Gość: Kielczanin Re: Jesli taka młoda i zdolna po studiach partyjn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:21
          Ona wbrew wszystkiemu nie jest komunistka.
          • Gość: Kielczanin Do Jakuba, dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:25
            Mam do Ciebie szanowny kolego pytanie. Czy ty musisz zawsze kogos obrazac ?
            Malo tego za swoje wypociny jeszcze sie przed prokuratorem nie spowiadales jak
            niektorzy "forumowicze".Moze w tym cos jest
            • Gość: Jakub Re: Do Jakuba, dlaczego ? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 15:30
              Zapytaj tych, którzy wg ciebie nie idą do prokuratury na skargę z moimi
              wypocinami.
              • Gość: Kielczanin Re: Do Jakuba, dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 03:05
                Pytalem, ale nie chcial bys wiedziec.
          • Gość: Jakub Re: Jesli taka młoda i zdolna po studiach partyjn IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 15:31
            Nie każdemu daje? No to w burdelu miałaby kłopot. Tam muszą dawać nawet
            Polakom.
      • Gość: behemot aż tak naiwna? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 17:54
        Strasznie łatwo się jej pozbyć.
        Strasznie łatwo podłozyć świnię.
        Ja bym się jeszcze zastanowił czy ją przyjąć na asystentkę, skoro ona taka
        naiwna.
        • Gość: Kielczanin Re: aż tak naiwna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 03:03
          Naiwna ?
          Kpisz czy o droge pytasz.Naiwny to ty jestes, choc czasem masz przeblyski.
          • Gość: behemot Re: aż tak naiwna? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 08:34
            Ja jej nie znam ale sam pisales, ze trzy razy pod rząd dała się nabrać. Ja tam
            nie słyszałem o takim przypadku, żeby ktoś tak łatwo dał się wpuszczać w
            maliny ...oj, bidny będzie ten poseł ropejski
        • Gość: volupte Re: aż tak naiwna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 08:48
          Prawda????:)
      • Gość: volupte Re: Kogo parlamentarzyści wybierają na swoich asy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 08:50
        No, ale zeby brak czystosci kobiecie zarzucic, to straszne jest:). A worek na
        glowe tez?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka