Dodaj do ulubionych

www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii

IP: *.wichrowe.net.pl 12.10.04, 19:08
wreszcie ktos zajal sie uporzadkowaniem radia tak. teraz juz tak fm.
zaparszam, bo wysluchalam ale wczesniej wyczytalam na www.press.pl. piszecie
tu o roznych stacjach to chyba moglam sie wtracic.
Obserwuj wątek
    • Gość: notes Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii IP: *.wichrowe.net.pl 12.10.04, 20:17
      pierwsza klasa- moze pierwsza liga! gratuluje awansu. jedyne nieobciachowe w
      kielcach. no poza internetowym radiem.
      • Gość: obserwer Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii IP: *.klc.vectranet.pl 12.10.04, 21:22
        coś musi być na wichrowym, bo jak się obserwuje posty na tym forum, to można
        dojść do wniosku, że słuchacze radia tak są tylko na tym osiedlu... coś mi się
        jednak wydaje, że to jest raczej jakiś pracownik radia, który ma wiele imion ;-
        )

no coż, prawda jest taka, że Taka nikt nie słucha
    • aaliah Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii 12.10.04, 22:50
      a moze ktos jednak slucha teg radia jest wielu moich znajomych ktorzy sluchaja
      tej stacji ja takze slucham kiedy jade samochodem. nie sa zli a ja mieszkam na
      slichowicach jesli ktos pyta czy tam takze sa sluchace tej stacji
      • Gość: Przemkos Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii IP: *.starkom.pl / 81.6.128.* 13.10.04, 13:24
        Radio Tak w Kielcach ma slabe wyniki, ale za to w regionie sa b. duze, teraz
        moze sie pokaza z jakiejs dobrej strony i zdobeda rynek kielecki, kiedys tak to
        bylo cos....moze znowu wroca na szczyty....
      • Gość: jurek Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:32
        ja slucham TAK FM :)
        • Gość: sluchacz Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.10.04, 14:35
          oj w regionie tez sa kiepsciutkie - patrzac oczywiscie na mozliwosci techniczne
          tej stacji. Ale coz trzymasm kciuki ze beda lepsze, bo zmiany ida w dobra
          strone, chociaz jeszcze sporo brakuje
    • Gość: Kajak Re: www.press.pl zmiany w kieleckej radiofonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:21
      Dobrze że mają chęci tylko ciekawe co z tych zmian wyniknie... od kilku tygodni
      włączyłem tylko parę razy. Tak sobie... Brakuje mi tam jednak cholernie A.
      Błaszkiewicza. Tak naprawdę słuchałem tego radia dla Rockowej wyspy i LNP. I to
      od lat. Ciekawe czyj to był pomysł, żeby te audycje znikły z eteru?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka