Gość: Redakcja IP: *.kiel.gazeta.pl 24.04.02, 11:26 Czy na kieleckich osiedlach potrzebne są skate parki? Czy będą chętni aby z nich korzystać? Prosimy o komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczusia_ Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? 24.04.02, 11:54 Gość portalu: Redakcja napisał(a): > Czy na kieleckich osiedlach potrzebne są skate parki? Czy będą chętni aby z > nich korzystać? Prosimy o komentarze. Każda forma zorganizowania czasu wolnego młodziezy jest dobra. Władze miasta poza przygotowaniem tego typu miejsc, jak skate parki powinny zadbać jeszcze o streetworker'ów, czyli psychologów pracujących z młodzieżą bezpośrednio na ulicy i osiedlu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszd Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? 24.04.02, 14:12 A po co promowac dresiarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusia_ Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? 24.04.02, 14:58 lukaszd napisał(a): > A po co promowac dresiarstwo? Może się mylę ale wydaje mi się, że dresiaż to ktoś inny niż osoba jeżdżąca na desce lub rolkach. Poza tym takie miejsce powodują, że ludzie młodzi mają kolejną ofertę na wypełnienie swojego czasu i nie wałęsają się po osiedlach. Jak do tego dodasz psychologów, którzy będą z nimi pracować i czuwać nad bezpieczeństwem, to zrodzi ci się sposób na poprawę bezpieczeństwa w osiedlach. Oczywiście powinien to byc jeden z wielu elementów działania władz miasta i administracji osiedla aby powprawić bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaryk Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? IP: 213.25.91.* 26.04.02, 15:11 mam 31 lat i nie jestem dresiarzem - jeżdze na rolkach kiedy tylko mam wolny czas, jak nie bardzo się orientujesz co się z czym je to nie chwytaj za sztućce. Odpowiedz Link Zgłoś