Dodaj do ulubionych

Czy na osiedlach potrzebne są skate parki?

IP: *.kiel.gazeta.pl 24.04.02, 11:26
Czy na kieleckich osiedlach potrzebne są skate parki? Czy będą chętni aby z
nich korzystać? Prosimy o komentarze.
Obserwuj wątek
    • kaczusia_ Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? 24.04.02, 11:54
      Gość portalu: Redakcja napisał(a):

> Czy na kieleckich osiedlach potrzebne są skate parki? Czy będą chętni aby z
      > nich korzystać? Prosimy o komentarze.

Każda forma zorganizowania czasu wolnego młodziezy jest dobra. Władze miasta poza
      przygotowaniem tego typu miejsc, jak skate parki powinny zadbać jeszcze o
      streetworker'ów, czyli psychologów pracujących z młodzieżą bezpośrednio na ulicy
      i osiedlu.
    • lukaszd Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? 24.04.02, 14:12
      A po co promowac dresiarstwo?
      • kaczusia_ Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? 24.04.02, 14:58
        lukaszd napisał(a):

> A po co promowac dresiarstwo?
        Może się mylę ale wydaje mi się, że dresiaż to ktoś inny niż osoba jeżdżąca na
        desce lub rolkach. Poza tym takie miejsce powodują, że ludzie młodzi mają kolejną
        ofertę na wypełnienie swojego czasu i nie wałęsają się po osiedlach. Jak do tego
        dodasz psychologów, którzy będą z nimi pracować i czuwać nad bezpieczeństwem, to
        zrodzi ci się sposób na poprawę bezpieczeństwa w osiedlach. Oczywiście powinien
        to byc jeden z wielu elementów działania władz miasta i administracji osiedla aby
        powprawić bezpieczeństwo.

• Gość: Alaryk Re: Czy na osiedlach potrzebne są skate parki? IP: 213.25.91.* 26.04.02, 15:11
        mam 31 lat i nie jestem dresiarzem - jeżdze na rolkach kiedy tylko mam wolny
        czas, jak nie bardzo się orientujesz co się z czym je to nie chwytaj za
        sztućce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka