Dodaj do ulubionych

Nagroda za 10.000 wpis na forum Gazety w Kielcach

07.12.04, 10:48
Internautę, o nicku "nocny marek", który dziś w nocy stał się autorem
dziesięciotysięcznego wpisu na naszym forum, prosimy o kontakt z redakcją -
czeka mały upominek. Prosimy o maila na adres: redakcja@kielce.agora.pl lub
telefon pod numer 36 38 211. Wystarczy podać swój numer IP.
Obserwuj wątek
    • kobylybbb Może się sami ocenzurujecie :))) 07.12.04, 10:51
      Czy tak „z ręki” to nic nie potraficie poprawnie napisać? :)))
    • basia996 Redakcjo kupcie sobie liczydło !!! 07.12.04, 10:52
      redakcja_kielce napisała:
      > Internautę, o nicku "nocny marek", który dziś w nocy stał się autorem
      > dziesięciotysięcznego wpisu

A może by tak szanowna redakcja dokładniej policzyła zera ???
      • redakcja_kielce Re: Redakcjo kupcie sobie liczydło !!! 07.12.04, 10:56
        Oczywiście chodzi o stutysięczny wpis. Za pomyłkę w szybkim wpisywaniu postu
        przepraszamy, a Basi odpowiadamy, że nie jedno liczydło w redakcji już mamy.
        Chyba, że chcesz nam pożyczyć swoje - na pewno o wiele lepsze i doskonalsz.
        Pozdrawiamy.
        • kobylybbb Guzik a nie pomyłka :))) 07.12.04, 11:03
          Wyraźnie napisaliście słownie: „stał się autorem dziesięciotysięcznego wpisu”

Po prostu nie rozróżniacie liczb. Cenzurowanie Wam też niezbyt dobrze
          wychodzi :)))
          • basia996 Re: Guzik a nie pomyłka :))) 07.12.04, 11:08
            Zgadzam się z tobą ,to nie pierwsza wpatka redakcji ,piszą nieraz takie głupoty
            że aż ręce opadają !
            • kobylybbb Jaja na patyku :))) 07.12.04, 11:10
              Basia się ze mną zgadza :)))

Pozdrawiam Basieńko :)
            • mocznik77 Basia to analfabetka... 07.12.04, 11:16
              basia996 napisała:

> Zgadzam się z tobą ,to nie pierwsza wpatka redakcji ,piszą nieraz takie
              głupoty
              >
              > że aż ręce opadają !

Basiu - ty wszechwiedząca doskonała istoto. Owszem to nie pierwsza WPADKA
              Gazety, a Twoja nie pierwsza wpadka ortograficzna... I kto tu teraz pisze
              głupoty? Trochę pokory kobieto albo mężczyzno... Złoż podanie do GW na staż,
              wtedy naprawisz świat...
              • kobylybbb Re: Basia to analfabetka... 07.12.04, 11:19
                mocznik77 napisał:
                > Basiu - ty wszechwiedząca doskonała istoto. Owszem to nie pierwsza WPADKA
                > Gazety, a Twoja nie pierwsza wpadka ortograficzna... I kto tu teraz pisze
                > głupoty? Trochę pokory kobieto albo mężczyzno... Złoż podanie do GW na staż,
                > wtedy naprawisz świat...

Ze swoim rozumkiem, to Ty się nadajesz do Gazety :)))
                • kobylybbb Ops, zapomniałem 07.12.04, 11:20
                  Ze swoim rozumkiem i oczywiście nickiem :)))
              • basia996 Re: Basia to analfabetka... 07.12.04, 11:31
                mocznik - rz. mnż IIa, D. -a ‘bezbarwna i bezwonna substancja wytwarzana w
                organizmach jako końcowy produkt przemian amoniaku, występuje m.in. w moczu i
                pocie’
                I wszystko jasne !!!
        • kobylybbb Pośpiech :))) 07.12.04, 11:08
          A skąd ten Wasz pośpiech? :)))
          Toż ten wpis miał miejsce wczesną nocą, a teraz już mamy przedpołudnie.
          Mogliście się jeszcze godzinkę zastanowić :)))
        • kobylybbb Macie liczydła? :))) 07.12.04, 11:14
          To sprawdźcie, czy Wam ktoś koralików nie podprowadził :)
          • pstrykacz.imieninowy DO REDAKCJI !! 07.12.04, 18:40
            Droga Redakcjo !

Chciałbym byc autorem 100 000 wypowiedzi na forum ;))) Dzisiaj w nocy niestety
            nie mogłem brać udziału w życiu forumowej społeczności... Nie pisałem ostatnio
            na forum, miałem wyłączony komputer ponieważ przechodzę ostre bakteryjne
            zapalenie spojówek i powiek... Czy w związku z tym przewidujecie też jakąś
            nagrodę za moją obecną wypowiedź o numerze 100 168 ? w aptece dostałem już jeden
            upominek ;))) kropelki do oczu ;)))
            • pstrykacz.imieninowy Re: DO REDAKCJI !! 07.12.04, 20:14
              Czy mogę przyjść z bakteriami do Redakcji aby złozyć życzenia świąteczne ???
              • pstrykacz.imieninowy redakcja mnie nie lubi :((( przykro... 08.12.04, 18:32
    • Gość: behemot Nagrodą jest młotek i kreda. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.04, 19:45
      Nagrodą jest młotek - z powodów oczywistych dla każdego, kto czytał posty
      nocnego marka
      oraz paczka kredy szkolnej z biletem na Ślichowice, bo szkoda, żeby się taki
      talent marnował na Forum. Przecież może on kropkami i krzyżykami ozdobić
      budynki na tym pięknym osiedlu.
      Mam nadzieję, ze nocne znakowanie bloków też spotka się z uznaniem Redakcji i
      każda setna pomazana klatka uhonorowana zostanie termosem gorącej kawy dla
      autora.
    • Gość: Jakub B Ł A Z N Y ! ! IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 07.12.04, 21:04
      Sami widzicie, jaką kadrą dysponują Żydzi :))))))))))))))))))
      • Gość: Ania Re: B Ł A Z N Y ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:40
        Dysponuja kadra kropkowa tajna. Widocznie to jakas Enigma:))). Bo sensu zadnego
        w wypowiedziach nocnego Marka nie widze.
    • Gość: misterxy O...wy... To ja tak się starałem, a tu co....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:33
      • Gość: Ania Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:42
        Sam widzisz, wszystkie konkursy sa tendencyjne:)))). Musimy sie po prostu
        umowic na kawe:))). Nic wiecej nie ma znaczenia:).
        • Gość: misterxy Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:45
          Chyba nie mamy innego wyjścia.
          • Gość: Ania Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:11
            Czekam na propozycje...:)))
            • Gość: misterxy Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:14
              Ja prponuję przyszłą Izbę Celną :-)
              • Gość: Ania Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:23
                To musisz mnie znalezc:)))
                • Gość: misterxy Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:32
                  OK. Stój z transparentem "Gazeta Wyborcza" :-)
                  • Gość: Ania Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:47
                    Ja jestem blondynka czesciowa. Musisz mi teraz wszystko wytlumaczyc, bo nie
                    rozumiem:))). Ale nie boj sie, ja prowokuje, bo lubie:))). Nie zmuszam... bo
                    nie lubie glupich facetow:)))... ktorzy uwielbiaja wierzyc we wlasna
                    sile:).Tylko glupi faceci lubia byc zmuszani... mam racje?:)
                    • Gość: misterxy Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:30
                      tak, ale ja nie jestem do niczego zmuszany... :-)
                      • Gość: Ania Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:48
                        A do czego jestes?:)
                        • pstrykacz.imieninowy Ania, Ania, Ania, Ania... 08.12.04, 07:24
                          Ania, Ania, Ania, Ania... dziewczyna warta kochAnia !!!

--

Ja mogę na Ciebie czekać ;))) mam być ubrany w kurtkę z dużym napisem Nikon,
                          Canon czy wolisz Hewlett Packard ???
                          • Gość: Ania Re: Ania, Ania, Ania, Ania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:56
                            Pstrykaczu, dzieki! Tylko na Ciebie mozna liczyc, bo mister... najwidoczniej
                            sie przestraszyl. A przeciez ja sie tylko wyglupiam.
                          • Gość: Ania Re: Ania, Ania, Ania, Ania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 08:57
                            Zapomnialam o najwazniejszym. Mozesz byc bez kurtki:).
                            • Gość: janek Re: Ania, Ania, Ania, Ania... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:46
                              zadzwon do Radiorandki w Radiu FAMA :)
                              • pstrykacz.imieninowy odwal się od Redaktor Anety Cz. !!! 08.12.04, 18:35
                                odwal się od Redaktor Anety Cz. !!!

bo skuję pysk !!!
                                • Gość: Radiorandkę prowad Re: odwal się od Redaktor Anety Cz. !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:40
                                  Radiorandkę prowadzi nie żadna Anetka Skuję Pysk tylko Paweł Malczewski czy jak
                                  mu tam...
                        • Gość: misterxy Re: O...wy... To ja tak się starałem, a tu co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:39
                          do egzystencji??? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka