Gość: Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:16 Nie bążmy bezsilni wobec szczeniackiego bezmuzgowia oraz wszystkich innych niedorobów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiek Re: Dwóch nastolatków z Czarnowa i ubliżało polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 09:03 Takie "łajzy" powinny pracować w kamieniołomach! Odpowiedz Link Zgłoś
pitt_bull Re: Ktoś sobie za dużo pozwala 10.12.04, 17:59 No właśnie.Do kopalni,ale chyba z tymi policjantami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re pittbull Re: Ktoś sobie za dużo pozwala IP: 80.48.119.* 10.12.04, 23:12 Do kopalni to z takimi jak ty pitt bull i to nie windą ale od razu glową w dół wrzucić, a potem zasypać !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pitt_bull Re: Ktoś sobie za dużo pozwala 11.12.04, 14:09 Gość portalu: re pittbull napisał(a): > Do kopalni to z takimi jak ty pitt bull i to nie windą ale od razu glową w dół > wrzucić, a potem zasypać !!!!!!!!!! Spie...laj parszywa gnido.Jesteś tylko jeb..ym lamusem.A ten swój podrobiony nick wsadź sobie w d...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzes90 Re: Ktoś sobie za dużo pozwala 11.12.04, 10:17 pitt_bull wiesz co......pownini tym psem Ciebie poszczuć to byś zmienił zdanie......no ale Ty pewnie jesteś maczo i nikogo sie nie boisz ..jak was jest więcej niz 5...:)hehehehe.....bo inaczej to kulisz ogon pod siebie i spier..... daleko i płaczesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
pitt_bull Re: Ktoś sobie za dużo pozwala 11.12.04, 14:14 grzes90 napisał: > pitt_bull wiesz co......pownini tym psem Ciebie poszczuć to byś zmienił > zdanie......no ale Ty pewnie jesteś maczo i nikogo sie nie boisz ..jak was jest > > więcej niz 5...:)hehehehe.....bo inaczej to kulisz ogon pod siebie i spier..... Ale kiedy ja jestem w grupie takie lamusy jak ty wypier...ają jeszcze szybciej. > > daleko i płaczesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty pittbull Re: Ktoś sobie za dużo pozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:06 Pitbull - fajna ksywka brzmi mniej wiecej jak gó..żerca. Pittbull i jego zasra.ni kumple sa dobrzy w kupie, normalnie to szczaja w gacie i placza na komendzie. Wiem o tym, bo mi kumpel z dochodzeniowki opowiadal. Pittbul spadaj lamusie bo ci dupsko pekniej, na frajernie stad. Odpowiedz Link Zgłoś
pitt_bull Re: Ktoś sobie za dużo pozwala 11.12.04, 20:21 Gość portalu: Anty pittbull napisał(a): > Pitbull - fajna ksywka brzmi mniej wiecej jak gó..żerca. Pittbull i jego > zasra.ni kumple sa dobrzy w kupie, normalnie to szczaja w gacie i placza na > komendzie. Wiem o tym, bo mi kumpel z dochodzeniowki opowiadal. Pittbul spadaj > lamusie bo ci dupsko pekniej, na frajernie stad. Szkoda, że kumpel nie wytłumaczył ci czemu szkoleni policjanci nie umieli sobie poradzić z dwoma pijanymi gościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corleone Re: Ktoś sobie za dużo pozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:43 Nie wiesz czemu? bo by musieli za to bydlo odpowiadac, po zgonie tego barachła. Odpowiedz Link Zgłoś
michel2 Re: Ktoś sobie za dużo pozwala 13.12.04, 20:18 pitt_bull napisał: > Gość portalu: Anty pittbull napisał(a): > > > Pitbull - fajna ksywka brzmi mniej wiecej jak gó..żerca. Pittbull i jego > > zasra.ni kumple sa dobrzy w kupie, normalnie to szczaja w gacie i placza > na > > komendzie. Wiem o tym, bo mi kumpel z dochodzeniowki opowiadal. Pittbul > spadaj > > lamusie bo ci dupsko pekniej, na frajernie stad. > > Szkoda, że kumpel nie wytłumaczył ci czemu szkoleni policjanci nie umieli sobie > > poradzić z dwoma pijanymi gościami. Tyle brzydkich słów, nieładnie. :-) POZDRAWIAM MICHAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Ktoś sobie za dużo pozwala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:43 Jak dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ Re: Dwóch nastolatków z Czarnowa i ubliżało polic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 00:55 No i bardzo dobrze zrobili, a amstaf powinien jeszcze im nasr.. na maske tego radiowozu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re..PeQ Re: Dwóch nastolatków z Czarnowa i ubliżało polic IP: *.globit / 217.98.57.* 11.12.04, 08:53 powinno wam sie szpilki pod paznokcie wbijac!!! to przez takich debilnych agresorow jak wy ten polski swiat jest taki trudny!!! bede najszczesliwszy jesli tych dwoch dostanie kare smierci bo nastepnym razem oni moge napasc na moje dziecko wracajace z imprezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re..PeQ Re: Dwóch nastolatków z Czarnowa i ubliżało polic IP: *.globit / 217.98.57.* 11.12.04, 08:53 powinno wam sie szpilki pod paznokcie wbijac!!! to przez takich debilnych agresorow jak wy ten posli swiat jest taki trudny!!! bede najszczesliwszy jesli tych dwoch dostanie kare smierci bo nastepnym razem oni moge napasc na moje dziecko wracajace z imprezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
claudio1211 Re: Dwóch nastolatków z Czarnowa i ubliżało polic 11.12.04, 19:26 nie ma sie co dziwdz czarnow to bandziory!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michel2 Do claudio1211 13.12.04, 20:16 Racja! Swieta racja! A uważają się za panów. Ciekawe czego? POZDRAWIAM MICHAL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Dwóch nastolatków z Czarnowa i ubliżało polic IP: 69.156.224.* 11.12.04, 17:07 Przeczytalem artykul, nie czytalem wypowiedzi- przepraszam, uczynie to nieco pozniej juz wieczorem gdy bede mial dla internetu wiecej czasu. ...co to sie panie porobilo !...mlodziez ubliza policjantom. To znaczy ze mlodziez jest niewychowana i niewychowani sa rodzice tej mlodziezy. ...no coz taka jest praca policjanta ze czasami dostaje sie w gebe. Ktos kto wybieral ta prace powinien to przewidziec. Chlopcy tez powinni to przewidziec ze za to idzie sie do kicia na szesc miesiecy. Milego pobytu we Wronkach ! Pobudka juz o 6:00....no i coz szkoda mi was a tak lubiliscie pospac do 10:00 ....koniec nocnego zycia ! Odpowiedz Link Zgłoś