Dodaj do ulubionych

Batugowski nie jest trenerem Pogonii Staszow

IP: *.rzesa.rzeszow.pl 16.05.01, 14:36
Wlasnie sie dowiedzialem z wiarygodnych zrodel ze p. Janusz Batugowski ju znie
jest trenerem Pogonii Staszow, czy ktos jeszcze moze to potwierdzic.
Ciekawe dlaczego, ale to chyba wszystko ma zwiazek z ostatnimi "sukcesami"
Pogoni.
Obserwuj wątek
    • Gość: nikto Re: Batugowski nie jest trenerem Pogonii Staszow IP: 206.172.85.* 17.05.01, 09:07
      ja taez mam takie informacje aje musisz pamietac ze drugim trenerem
      jest....adamus wiec sadze ze dymisja dotyczy obu panow.....
      dzisiaj ci podam inf z pierwszej reki....
      • Gość: maxiu Re: Batugowski nie jest trenerem Pogonii Staszow IP: *.rzesa.rzeszow.pl 17.05.01, 10:08
        Nikto dzieki ale juz przeczytalem w dzisiejszym Echu ze Batugowski i Adamus nie
        naleza do Pogoni. To juz jest pewne !!!
        Ciekawe co bedzie teraz, okaze sie w niedziele na meczu z Polonia
        • Gość: nikto Re: Batugowski nie jest trenerem Pogonii Staszow IP: 206.172.85.* 17.05.01, 20:43
          tak tak trener b poprowadzil druzyne pogoni poraz ostatni we wtorek a potem sie
          pozegnal jak na prawdziwego mezczyzne przystalo.czy to bylo dobre posuniecie??
          przeciez przed sezonem byla mowa o zajeciu przyzwoitego miejsca w tabeli (wierz
          mi wiem cos o tym)ale w miare jedzenia........tak na wiosne przyszly wzmocnienia
          (uzupelnienia) ale naprawde b ciezko jest zbudowac druzyne ktora rok po roku by
          awansowala.....a latka leca.....haha..dlatego sadze ze decyzja ta troche
          pocghopna moim zdaniem zadecydowaly rozbieznosci zdan miedzy nim a zarzadem
          (panem jankowskim najlepszym chyba dzialaczem spotr. w regionie)
          mnie osobiscie cieszy fakt ze nareszcie dostrzegli nieudolna gre (moze
          zamierzona......)kolegi slawka a... odsylajac go do lamusa
          tym samym w pogoni bedzie nareszcie dobry stoper(mam nadzieje ze nie brytan bo
          to bedzie kabaretu ciag dalszy........)pozdrawiam......
          roe@poczta.gazeta.pl
        • Gość: nikto Re: Batugowski nie jest trenerem Pogonii Staszow IP: 206.172.85.* 17.05.01, 20:43
          tak tak trener b poprowadzil druzyne pogoni poraz ostatni we wtorek a potem sie
          pozegnal jak na prawdziwego mezczyzne przystalo.czy to bylo dobre posuniecie??
          przeciez przed sezonem byla mowa o zajeciu przyzwoitego miejsca w tabeli (wierz
          mi wiem cos o tym)ale w miare jedzenia........tak na wiosne przyszly wzmocnienia
          (uzupelnienia) ale naprawde b ciezko jest zbudowac druzyne ktora rok po roku by
          awansowala.....a latka leca.....haha..dlatego sadze ze decyzja ta troche
          pocghopna moim zdaniem zadecydowaly rozbieznosci zdan miedzy nim a zarzadem
          (panem jankowskim najlepszym chyba dzialaczem spotr. w regionie)
          mnie osobiscie cieszy fakt ze nareszcie dostrzegli nieudolna gre (moze
          zamierzona......)kolegi slawka a... odsylajac go do lamusa
          tym samym w pogoni bedzie nareszcie dobry stoper(mam nadzieje ze nie brytan bo
          to bedzie kabaretu ciag dalszy........)pozdrawiam......
          roe@poczta.gazeta.pl
    • Gość: nikto.. nowy "trener" pogoni IP: 206.172.85.* 17.05.01, 20:55
      w tym tygodniu zajecia prowadzi"zasluzony dla klubu" d brytan.........
      gdyby nie przejscie gasiora do hetmana.........on bylby nowy......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka