Dodaj do ulubionych

knajpy w Kielcach

• komuszek Re: knajpy w Kielcach 26.08.03, 00:25
      Z tym Heńkiem to chyba przesada, Kielcowo zawsze było biednym miastem a w
      wakacje ludie z kasą leżą na plaży i stąd takie pustki. Byłem u Ducha w
      Zagnańsku na imprezie z Angelo Mikiem - tam to jest chała. Przyjechało 100
      osób, i nie mieli jak zapłacić DJ. No to Angelo Mike zajebał im sprzęt
      grający ,zresztą pożyczony. Nauczka nie organizuj nic w wakacje bo ... Polecam
      Sielpię, Suków Daleszyce i zbieranie grzybów.
    • Gość: Flaku Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:26
      Dobre, jadę jutro do Borkowa, tam jest fajny zalew bo nikt nie utonie.
    • Gość: Keks Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:27
      Oczekuje tortu bo to już 300 wpis o knajpach na forum. Największy wątek
      • Gość: gabriel Tia tyle że wątek gdzieś uciekł!!! IP: 100.1.1.* 27.08.03, 09:30
        Bo banda zielonej młodzieży alternatywnej urządziłą sobie tu swoiste forum
        zjełczałej filozofii!!!!!!!!!!
    • Gość: EGO Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:12
      Jest super nowa knajpka dla kochających inaczej
    • Gość: liko Biedny MAM chciał sie dowiedzieć o knajpy... IP: 100.1.1.* 27.08.03, 09:24
      a ty jakaś walnieta nataszka, wiejski filozof miko i niezidentyfikowany obiekt
      nvr urządzili sobie prywatne pogaduchy ską inąd o żenującym poziomie-moze
      poprostu do siebie podzwońcie!!!!
    • Gość: Likogabryjel Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 23:29
      Coś się tak przyjecał starych forumowiczów, trochę szacunku dla 30 - latków
    • Gość: Lasko Re: knajpy w Kielcach IP: *.wsap-kielce.edu.pl 28.08.03, 12:10
      Tylko HIPNOZA tam jest bosko idz i sam zobacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kaszana Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 21:37
      Polecam superodlotową knajpę - EGO - to dla kochających inaczej przenieśli się
      tam z Placu Wolności. Geje łączcie się
    • Gość: Marcin79 Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 01:03
      Słychać, że powstaje nowa knajpka w okolicach Sienkiewicza - lokal po dawnym
      Okocimiu - złotym lokalu lat 90-tych. Ponoć otwiera ją właściciel Katharsis?
      Może to tylko plotki, bo otwarice miało być w czerwcu.
    • Gość: Wesoła Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 14:12
      Widziałem na Wesołej kawiarnię, która jest do sprzedanaia. Ekstra wystrój fajny
      lokalik, tylko cena 70000zł UFFF
    • Gość: dentysta Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 23:38
      Polecam nowy klub muzyczny w Puchatku widziałem, widziałem. Będzie bardzo
      fajnie, nawet w Krakowie takiego nie ma.
    • Gość: Małolat Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 01:03
      Tylko Camelot
    • Gość: natasza7 Re: knajpy w Kielcach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 16:45
      No witam
      Co słychać na zapomnianym przez forumowiczów wątku?
      Pozdrawiam :))
    • Gość: Sally Re: knajpy w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:58
      Co słychać z dyskoteką w Puchatku. Jagodzińskim zabrakło kasy?
      • Gość: AAA Re: knajpy w Kielcach IP: 195.117.18.* 25.02.04, 13:32
        Już jest...ogólnie up up up up !!
      • Gość: veilchen Re: knajpy w Kielcach - Mefisto: tam gwalca? IP: 81.210.54.* 25.02.04, 14:30
        chodza sluchy o sobotnim przestepstwie w Mefisto... ze podobno zgwalcono tam
        dziewczyne? prawda to? wiecie cos na ten temat?
        • Gość: david Re: knajpy w Kielcach - Mefisto: tam gwalca? IP: 81.6.129.* 18.04.04, 15:50
          W echu napisali ze bylo to w kanjpie na sienkiewicza i wszyscy mysleli ze to
          mefisto bo wszyscy teraz mowia o mefisto, gwalt byl w kamelocie a dokladnie
          spod kamelotu zawineli te dziewczyne gdzies do mieszkania na stok, bylo
          sprostowanie w echu.
          • olds_reader To jest najstarszy wątek na tym forum 07.05.04, 15:11
            • Gość: natasza7 Re: To jest najstarszy wątek na tym forum IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 15:45
              czyzby ktos chcial go reaktywowac;-)
              pzdr
              • hamsterek Re: To jest najstarszy wątek na tym forum 07.05.04, 16:00
                Nie mam nic na przeciwko ;-))) Knajpy - Reaktywacja !
                • natasza7 Re: To jest najstarszy wątek na tym forum 07.05.04, 16:07
                  witam witam i o knajpki pytam;-))) co słychać w stolicy Świętokrzyskiego? dawno
                  nie byłam i nie jestem w temacie jeżeli chodzi o knajpki - ostatnio w grudniu
                  odwiedzilam pub (niestety nie pamiętam nazwy) z motywami zeglarskimi - dosyc
                  przyjemnie - niestety wyprosili nas ok 23 - motywujac to tym iz nie jestesmy
                  stalymi bywalcami... jak mam byc stalym bywalcem skoro jestem w Kielcach raz na
                  jakis czas... ale wracajac do tematu - z Karczmy wyszlam baardzo pozno - mimo
                  ze tam nie ma juz dawnego klimatu - co oni zrobili z druga malą salką
                  (wlaściciel sie zmienil czy co?) pzdr
                  • Gość: kola Re: To jest najstarszy wątek na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:52
                    HAMSTER wiem kim jesteś :-)
                    spotkajmy się dziś w połowie drogi między CKM a TUNelem ,o północy na pistolety
                    • hamsterek Re: To jest najstarszy wątek na tym forum 03.06.04, 09:21
                      Gość portalu: kola napisał(a):

> HAMSTER wiem kim jesteś :-)
                      > spotkajmy się dziś w połowie drogi między CKM a TUNelem ,o północy na
                      pistolety

No masz ! dopiero dziś to przeczytałem. (Tak tylko piszę żeby nie wyszło że
                      jestem tchórzem co boi się pojedynków na gany).
                      Ty mnie znasz ale ja Ciebie nie samotny rewolwerowcze. Tak więc nie wiem nawet
                      do kogo strzelać, mogę niekcący postrzelić kogoś niewinnego i będzie afera.
                      Ujawnij swe paskudne oblicze !
                      • Gość: kola Re: To jest najstarszy wątek na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:14
                        pracujesz jeszcze w tp????!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka