komuszek Re: knajpy w Kielcach 26.08.03, 00:25 Z tym Heńkiem to chyba przesada, Kielcowo zawsze było biednym miastem a w wakacje ludie z kasą leżą na plaży i stąd takie pustki. Byłem u Ducha w Zagnańsku na imprezie z Angelo Mikiem - tam to jest chała. Przyjechało 100 osób, i nie mieli jak zapłacić DJ. No to Angelo Mike zajebał im sprzęt grający ,zresztą pożyczony. Nauczka nie organizuj nic w wakacje bo ... Polecam Sielpię, Suków Daleszyce i zbieranie grzybów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flaku Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:26 Dobre, jadę jutro do Borkowa, tam jest fajny zalew bo nikt nie utonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keks Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:27 Oczekuje tortu bo to już 300 wpis o knajpach na forum. Największy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriel Tia tyle że wątek gdzieś uciekł!!! IP: 100.1.1.* 27.08.03, 09:30 Bo banda zielonej młodzieży alternatywnej urządziłą sobie tu swoiste forum zjełczałej filozofii!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EGO Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:12 Jest super nowa knajpka dla kochających inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liko Biedny MAM chciał sie dowiedzieć o knajpy... IP: 100.1.1.* 27.08.03, 09:24 a ty jakaś walnieta nataszka, wiejski filozof miko i niezidentyfikowany obiekt nvr urządzili sobie prywatne pogaduchy ską inąd o żenującym poziomie-moze poprostu do siebie podzwońcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Likogabryjel Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 23:29 Coś się tak przyjecał starych forumowiczów, trochę szacunku dla 30 - latków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasko Re: knajpy w Kielcach IP: *.wsap-kielce.edu.pl 28.08.03, 12:10 Tylko HIPNOZA tam jest bosko idz i sam zobacz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszana Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 21:37 Polecam superodlotową knajpę - EGO - to dla kochających inaczej przenieśli się tam z Placu Wolności. Geje łączcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin79 Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 01:03 Słychać, że powstaje nowa knajpka w okolicach Sienkiewicza - lokal po dawnym Okocimiu - złotym lokalu lat 90-tych. Ponoć otwiera ją właściciel Katharsis? Może to tylko plotki, bo otwarice miało być w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoła Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 14:12 Widziałem na Wesołej kawiarnię, która jest do sprzedanaia. Ekstra wystrój fajny lokalik, tylko cena 70000zł UFFF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 23:38 Polecam nowy klub muzyczny w Puchatku widziałem, widziałem. Będzie bardzo fajnie, nawet w Krakowie takiego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małolat Re: knajpy w Kielcach IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 01:03 Tylko Camelot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza7 Re: knajpy w Kielcach IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 16:45 No witam Co słychać na zapomnianym przez forumowiczów wątku? Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sally Re: knajpy w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:58 Co słychać z dyskoteką w Puchatku. Jagodzińskim zabrakło kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: knajpy w Kielcach IP: 195.117.18.* 25.02.04, 13:32 Już jest...ogólnie up up up up !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veilchen Re: knajpy w Kielcach - Mefisto: tam gwalca? IP: 81.210.54.* 25.02.04, 14:30 chodza sluchy o sobotnim przestepstwie w Mefisto... ze podobno zgwalcono tam dziewczyne? prawda to? wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: david Re: knajpy w Kielcach - Mefisto: tam gwalca? IP: 81.6.129.* 18.04.04, 15:50 W echu napisali ze bylo to w kanjpie na sienkiewicza i wszyscy mysleli ze to mefisto bo wszyscy teraz mowia o mefisto, gwalt byl w kamelocie a dokladnie spod kamelotu zawineli te dziewczyne gdzies do mieszkania na stok, bylo sprostowanie w echu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza7 Re: To jest najstarszy wątek na tym forum IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 15:45 czyzby ktos chcial go reaktywowac;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: To jest najstarszy wątek na tym forum 07.05.04, 16:00 Nie mam nic na przeciwko ;-))) Knajpy - Reaktywacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
natasza7 Re: To jest najstarszy wątek na tym forum 07.05.04, 16:07 witam witam i o knajpki pytam;-))) co słychać w stolicy Świętokrzyskiego? dawno nie byłam i nie jestem w temacie jeżeli chodzi o knajpki - ostatnio w grudniu odwiedzilam pub (niestety nie pamiętam nazwy) z motywami zeglarskimi - dosyc przyjemnie - niestety wyprosili nas ok 23 - motywujac to tym iz nie jestesmy stalymi bywalcami... jak mam byc stalym bywalcem skoro jestem w Kielcach raz na jakis czas... ale wracajac do tematu - z Karczmy wyszlam baardzo pozno - mimo ze tam nie ma juz dawnego klimatu - co oni zrobili z druga malą salką (wlaściciel sie zmienil czy co?) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: To jest najstarszy wątek na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:52 HAMSTER wiem kim jesteś :-) spotkajmy się dziś w połowie drogi między CKM a TUNelem ,o północy na pistolety Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: To jest najstarszy wątek na tym forum 03.06.04, 09:21 Gość portalu: kola napisał(a): > HAMSTER wiem kim jesteś :-) > spotkajmy się dziś w połowie drogi między CKM a TUNelem ,o północy na pistolety No masz ! dopiero dziś to przeczytałem. (Tak tylko piszę żeby nie wyszło że jestem tchórzem co boi się pojedynków na gany). Ty mnie znasz ale ja Ciebie nie samotny rewolwerowcze. Tak więc nie wiem nawet do kogo strzelać, mogę niekcący postrzelić kogoś niewinnego i będzie afera. Ujawnij swe paskudne oblicze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: To jest najstarszy wątek na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:14 pracujesz jeszcze w tp????!!! Odpowiedz Link Zgłoś