wojciech.domagala 03.01.05, 07:32 A jak wygląda dostęp do internetu w województwie ??? Jesteśmy nadal na ostatnim miejscu w kraju ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa NIE JESTEŚMY Z INT. DALEKO ZA MURZYNAMI Z RPA IP: *.globit / 217.98.57.* 03.01.05, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 10:39 I te informacje mnie dobily. Dowiedzialam sie, ze sa nowe zasady statystyczne:). I ze naleze do wiekszosci:(((. I jak tu zyc przy takiej konkurencji? A tu jeszcze w tych 100 facetach (na 110 kobiet) jest Mario i jego koledzy, ksieza, starzy kawalerowie mieszkajacy z mamusiami, panowie majacy stale miejsca pod sklepami z piwem... No i przypadki psychiatryczne... Widac, faceci sa wymierajacym gatunkiem:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: 213.199.233.* 03.01.05, 12:18 nie czytaj statystyk tylko walcz o trego prawie idealnego, oni jeszcze nie wymarli, trezba wiedziec gdzie ich szukac i tyle, pozdrowienia w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:12 Dzieki. Chociaz wlasciwie zartowalam. Feministycznie. Bo ja to mam raczej problemy z podjeciem decyzji:))). Ale dziekuje za cieple mysli:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:26 cholera ta to ma powodzienie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:32 Tez sie nad tym fenomenem zastanawiam:))). Tego "powodzienia":))). Bo zapomnialam dodac, ze w tej setce facetow sa tez tacy, ktorzy maja niejakie problemy ze wzrokiem:))). Cale szczescie:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:58 oj Aniu Aniu tylko stara panna nam nie zostań ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:50 Dlaczego NAM? Jesli zostane, to sama sobie, a nie NAM :P. Wolalabym tez byc szczesliwa stara panna niz nieszczesliwa mloda mezatka:))). Poza tym teraz nie ma starych panien, sa niezalezne samodzielne kobiety zwane singlami. Nie slyszales? Ide do szkoly. Bo mam mature przed soba, a Ty mi o takich dziwnych rzeczach piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś