Dodaj do ulubionych

Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statystyc...

03.01.05, 07:32
A jak wygląda dostęp do internetu w województwie ???

Jesteśmy nadal na ostatnim miejscu w kraju ???
Obserwuj wątek
    • Gość: aa NIE JESTEŚMY Z INT. DALEKO ZA MURZYNAMI Z RPA IP: *.globit / 217.98.57.* 03.01.05, 09:46
    • Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 10:39
      I te informacje mnie dobily. Dowiedzialam sie, ze sa nowe zasady
      statystyczne:). I ze naleze do wiekszosci:(((. I jak tu zyc przy takiej
      konkurencji? A tu jeszcze w tych 100 facetach (na 110 kobiet) jest Mario i jego
      koledzy, ksieza, starzy kawalerowie mieszkajacy z mamusiami, panowie majacy
      stale miejsca pod sklepami z piwem... No i przypadki psychiatryczne... Widac,
      faceci sa wymierajacym gatunkiem:))).
      • Gość: keraj Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: 213.199.233.* 03.01.05, 12:18
        nie czytaj statystyk tylko walcz o trego prawie idealnego, oni jeszcze nie
        wymarli, trezba wiedziec gdzie ich szukac i tyle, pozdrowienia w szukaniu
        • Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:12
          Dzieki. Chociaz wlasciwie zartowalam. Feministycznie. Bo ja to mam raczej
          problemy z podjeciem decyzji:))). Ale dziekuje za cieple mysli:))).
          • Gość: asd Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:26
            cholera ta to ma powodzienie.... ;)
            • Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:32
              Tez sie nad tym fenomenem zastanawiam:))). Tego "powodzienia":))). Bo
              zapomnialam dodac, ze w tej setce facetow sa tez tacy, ktorzy maja niejakie
              problemy ze wzrokiem:))). Cale szczescie:))).
              • Gość: asd Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:58
                oj Aniu Aniu tylko stara panna nam nie zostań ;))
                • Gość: Ania Re: Tacy jesteśmy - najnowsze dane Urzędu Statyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 07:50
                  Dlaczego NAM? Jesli zostane, to sama sobie, a nie NAM :P. Wolalabym tez byc
                  szczesliwa stara panna niz nieszczesliwa mloda mezatka:))). Poza tym teraz nie
                  ma starych panien, sa niezalezne samodzielne kobiety zwane singlami. Nie
                  slyszales? Ide do szkoly. Bo mam mature przed soba, a Ty mi o takich dziwnych
                  rzeczach piszesz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka