sea 23.05.01, 07:54 Szukam kogos z pomyslem na zalozenie klubu i z dooza iloscia samozaparcial. Status jest brakuje tylko pomieszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 19:46 Hm...moj dobry czlowieku, to utopijny plan...Byl juz kiedys swiat gier tak sklep jak i czesciowo miejsce do grania w karcianki chociazby...i zszedl. Byl takze drugi swiat gier i kantyna mos eisley przeslawna, piwem i winem plynaca...i one zeszly. Byl tez wreszcie klub RPG z "prawdziwego" zdarzenia niedaleko naszej ukochanej szkoly(jakies 5 metrow:)) i takze on marnie skonczyl - przynajmniej na razie a i watpie aby wrocil niczym feniks z popiolow. RPG jest w kielcach skazane na zaglade i parkowe, wzglednie cmentarne( zaleznie od klimatow) sesyjki. Powstanie klubu RPG jest wiec z gory skazane na zaglade... Bezimienny, zagubiony malkavianin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: 10.30.161.* 29.05.01, 15:22 Fakt, ciężko z graniem w Kielcach. Ja od kilku lat szukam grupy graczy studentów. Bez efektu. Ale nie można się załamywać. Potrzeba tylko kogoś, komu będzie zależeć i będzie miał dużo czasu. Ktosiu odezwij się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinczow Re: RPG w KIELCACH IP: 192.168.13.* / *.ds13.agh.edu.pl 30.05.01, 01:15 Ja grywam... tyle ze w Krakowie. Ale jak jestem w Pinczowie (kolo Kielc) to i tam czasem gram. Ale proponuje zajrzec na www.adresy.pinczow.com i poszukac kogos o nazwisku Mazurek Rafal - on napewno pokieruje Was po kieleckim swiecie RPG ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: 10.30.161.* 30.05.01, 13:58 Facet z Pinczowa, pokieruje nas po Kieleckim RPG? Nie zrozumiałeś mnie. Ja znam kilku gości, którzy grają (jeszcze kilku z widzenia), ale nie chcą specjalnie rozmawiać z kimś z zewnątrz. Tu chodzi o kogoś, komu by zależało i miałby dość samozaparcia by zebrać wokół siebie ludzi. Kogos takiego w Kielcach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 31.05.01, 08:56 Gość portalu: sayonara napisał(a): Kogos takiego w Kielcach nie ma. Mysle ze sa tacy ludzie ale niestety po klapie Lochu najstarszego klubu w kielcach jest straszliwa nedza nikomu sie nie chce a jak juz cos powstanie to niedlugo pozniej pada z roznych powodow przewaznie ze wzgledu na brak pomieszczenia do grania Moi znajomi juz sie znoodzili tym i niechca zabrac sie za cokolwiek teraz raczej teoretyzuja na temat grania niz graja choc czasem nam to sie zdarza potrzeba ludz ktorzy wezma sie za to jak najlepiejk ktorzy beda chcieli porozmawiac z wladzami miasta itp wlasnie takich ludzi szukam jesli ktos taki sie znajdzie niech napisze do mnie a wtedy moze obmyslimy jakis plan udalo mi sie zoganizowac 3 gry terenowe wraz moimi przyjacioolmi kloob z prawdziewgo zdarzenia mam nadzieje tez mi sie uda Sea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: 10.30.161.* 31.05.01, 15:10 Ja myślę, że pomieszczenie da się załatwić. Ludzie zakładają kluby w małych miasteczkach i zawsze jakoś ten lokal znajdą. Kwestia w ludziach. Nie chce się im. Większosć moich znajomych też już tylko teoretyzuje. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 20:52 No to jest duzy problem. Byl taki klub "pod zalatanym bebnem" czy jakos tak. I skonczyl sie, bo nie byla to wina sali, czy czynszu. Po prostu ludzie przestawali tam chadzac...I w kielcach tak juz jest...Moze po prostu trzeba przeczekac....A za to bardziej interestuja mnie LARP-y o ktorych wspominales......Mozna cos blizej?? Bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 04.06.01, 17:28 Gość portalu: Bezimien napisał(a): > No to jest duzy problem. Byl taki klub "pod zalatanym bebnem" czy jakos tak. I > skonczyl sie, bo nie byla to wina sali, czy czynszu. Po prostu ludzie > przestawali tam chadzac...I w kielcach tak juz jest...Moze po prostu trzeba > przeczekac....A za to bardziej interestuja mnie LARP-y o ktorych > wspominales......Mozna cos blizej?? Niestety teraz juz nie ma kto organizowac Borkonu bo tak sie nazywala owa gra a larp byl tylko jeden w kielcach ktory organizowalem wraz z kmplami i byla to moze nie calkowita ale klapa :( > Bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 04.06.01, 17:26 Gość portalu: sayonara napisał(a): > Ja myślę, że pomieszczenie da się załatwić. Ludzie zakładają kluby w małych > miasteczkach i zawsze jakoś ten lokal znajdą. Kwestia w ludziach. Nie chce się > im. Większosć moich znajomych też już tylko teoretyzuje. Niestety. Akurat bywalem pod zalatanym bebnem i wszystko sie skonczylo dzieki temu ze byly za wysokie oplaty za czynsz. kto zaplaci 12 baniek za samo pomieszczenie ??? napewno ie uczniowie i studenci Mysle ze ludzie by sie znalezli ale potrzebny jest ktos kto ich zbierze Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 04.06.01, 13:48 Gość portalu: Bezimien napisał(a): [ciach narzekania] > Powstanie klubu RPG jest wiec z gory skazane na zaglade... > Bezimienny, zagubiony malkavianin nie wiedzialem ze malkavy to tacy pesymisci, moze juz wystarczy tego personal horror? :> fakt ze byl i gandalf i nawet 2 swiaty gier i zdechlo, ale wszystko polega na tym zeby sie uczyc na bledach, a najlepiej na cudzych. Graczy jest w kielcach sporo, a jakby podliczyc jeszcze ccg i bitewne to mysle ze troche nas jest, jednak jesli wszyscy wychodza z zalozenia ze to sie nie moze udac, to bedziemy mieli takie bagno jak teraz ze po cokolwiek trzeba jechac np do kraq, albo zamawiac przez siec i czekac, czekac, czekac... dobry klub nie jest zly, tylko niech sie juz sesja zakonczy, to sie wezmiemy za jedynie sluszne sesje - rpg co myslicie o postawieniu stronki rpg w kielcach ? mozna by tam wstawic liste graczy i w ten sposob lapac kontakty na druzyny, zobaczcie cos takiego jest na www.legenda.phg.pl ja jestem chetny do dzialania i mam nadzieje ze ten watek nie umrze tak jak sklepy rpg w kielach[ ah zapomnialbym o wspanialym wyborze rpg w empiku LOL] Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 04.06.01, 13:52 samemu sobie odpowiadac, niedobrze ze mna, ale chwilowo tabl ogl. na legendzie nie dziala, w kazdym razie jest to skrypt php, gdzie mozna podac w co sie gra i mail, uaktulaniana na biezaco pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 04.06.01, 17:31 Taka strona to świetny pomysł, jestem za. Nie mam pojęcia o HTML, ale jak ktos chce pogadać o RPG to piszcie sayonara@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 04.06.01, 17:32 nie jest to zly pomysl zeby zrobic strone kieleckiego rpg. ale kto sie za to wezmie. ja niestety nie mam czasu na robienie storn jesli ty kag masz czas i jakis pomysl to oki trzeba jest to jakas szansa na to zebysmy sie poznali i cos wspoolnie zrobili a niech wladze tego miasteczka nam pomoga wkoncu taki nasz przywilej ze maja robic wszystko w naszym interesie i interesie maiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 04.06.01, 17:35 sea napisał(a): > nie jest to zly pomysl zeby zrobic strone kieleckiego rpg. ale kto sie za to > wezmie. ja niestety nie mam czasu na robienie storn jesli ty kag masz czas i > jakis pomysl to oki trzeba > jest to jakas szansa na to zebysmy sie poznali i cos wspoolnie zrobili a niech > wladze tego miasteczka nam pomoga wkoncu taki nasz przywilej ze maja robic > wszystko w naszym interesie i interesie maiasta sea ale z Ciebie optymista :-)))) Z tymi władzami, naturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 04.06.01, 17:43 wprawdzie akurat teraz na nadmiar czasu nie narzekam, ale moge zaczac to powoli robic, na razie najwyzej bede robil strone na jakims szablonie, a pozniej bedziemy myslec nad finalnym jej wygladem. I jeszcze jedno - wiem ze gracze i mg w wawie w kraq i w wrocku [ i pewnie w i nnych miastach tez] maja umowione miejsce gdzie sie spotykaja i gdzie przewaznie mozna jakiegos rpgowca spotkac, mysle ze powinnismy sie jakos umowic, pogadac i zastanowic sie i nad tym. Bo mysle ze takie miejsce to bylaby fajna sprawa. jesli wpadacie czasem na irc, to mozna mnie tam zlapac wieczorami/w nocy na np. #magiaimiecz pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 18:51 kag napisał(a): > nie wiedzialem ze malkavy to tacy pesymisci, moze juz wystarczy tego personal > horror? :> > fakt ze byl i gandalf i nawet 2 swiaty gier i zdechlo, ale wszystko polega na t > ym > zeby sie uczyc na bledach, a najlepiej na cudzych. Graczy jest w kielcach sporo > , > a jakby podliczyc jeszcze ccg i bitewne to mysle ze troche nas jest, jednak jes > li > wszyscy wychodza z zalozenia ze to sie nie moze udac, to bedziemy mieli takie > bagno jak teraz ze po cokolwiek trzeba jechac np do kraq, albo zamawiac przez > siec i czekac, czekac, czekac... > dobry klub nie jest zly, tylko niech sie juz sesja zakonczy, to sie wezmiemy za [ciach o stronce m.in. co nie znaczy ze nieistotne] Ok,troche zaspalem(sloneczne dni ostatnio)ale juz powracam do dyskusji.Wiem,kolezanka ciagle uwaza ze jestem toreadorem(jak ona hehe) ale mniejsza o to. Za to powiem jedno.Paruje od was niemal boski optymizm. Dlaczego? Juz mowie, wszystko ql gracze itp. tylko zapomnieliscie o jednym.O rzeczy z ktora gracz taki jak ja moze sie spotkac...Eliciarstwo mianowicie(wiem ze to niebezpieczny temat,ale...)Bo nie wszyscy sa tak zajebiscie chetni do grania z kims kto jeszcze nie skonczyl 20 lat(absurd,jakby to wiek swiadczyl o psychice).Przyznaje sie bez bicia, ze dopiero urzadzam moja 18:).I wiem z doswiadczenia, ze ludzie "starsi" patrza z pogarda na nas.I tego sie nie da za bardzo zmienic.Wiem ze wieje znowu pesymizmem, bo jak jako 12- 14 letni gnojek biegalem do ś.p.Gandalfa na gransko w M:TG sprawy przedstawialy sie inaczej.Byl tylko WFRP,KC i moze (fanfary)Zew Cthulhu...Potem wraz z powodzia nowych(glownie narracyjnych) systemow RPG sytuacja diametralnie sie zmienila.(wiem znowu narzekam:)) Chodzi mi tylko o to ze starsi gracze czasem zle oceniaja sytuacje.Graczy jest duzo, lecz w wieku licealnym...Ale tu tez trzeba uwazac bo wiem z doswiadczenia ze wielu z nich to perfidni manczkini.Zreszta ja nie gralem chyba z 4 miechy i tez pewnie bede sie slinil na widok goblina itp.:)) Amen Bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 05.06.01, 08:39 hmm... co do eliciarstwa no coz to niezalezy od wieku tylko od tego co soba reprezentujesz :) ja natomiast mialebym ochote zagrac z mlodymi graczami (no sam az taki stary nie jestem) ale zawsze to jakies inne spojrzenie na swat gry. Zreszta chodzi o to zebysmy sie wlasnie spotykali w klubie i w jakis sposob egzystowali w nim wiec nie mozna bedzie moowic o eliciarstwie i innych podzilach teraz wracam do pracy wiec napisze cos moze pozniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 05.06.01, 11:10 Wiek nie jest ważny. Gdzie się spotykamy i jaki jest znak rozpoznawczy KILKU GNIEWNYCH GRACZY :))? Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 06.06.01, 07:28 Mysle ze najlepszym wyjsciem jest knajpa kaprys na koziej tylko trzeba by ustalkic jakis madry termin zeby wszystkim pasowal. Czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.sniadek.gv.edu.pl 06.06.01, 08:27 UF...chyba za drazliwa kwestie poruszylem:) W kazdym badz razie gadalem ostatnio z kumplem, Szymkiem Barchanem. Moze go znacie, i mowil mi o gostkach ktorzy moga zalozyc klub(700zl na mies.) gdzies na sienkiewicza, tylko potrzebu8ja kogos do spraw ekonomicznych i organizacyjnych.Wyliczylismy ze byloby do tego okolo 60 jak nie wiecej osob i skladka bylaby ok.10-20 zl. Nie wiem dokladnie, jak go znacie to dokl;adnie wypytajcie bo to zajebista propozycja... p.s. kag...tak a propo to nigdy nie gralem w Wampira:)))) wszystko zalezy od mentalnosci Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 06.06.01, 09:16 znam tych co maja zamiar zrobic ten klub ale mysle ze nic z tego nie wyjdzie niestety, bedzie tak jak pod zalatanym bebnem matki beda przychodzily po maloletnie dziewcznki ktore nie maja pojecia co to RPG a przychodza do swoich hmmm.. Chlopakow lub na wagary ew. mozna tam bedzie zobaczyc balagan i smrod taniego spirytusu. Mysle ze i mnie i wam nie chodzi o cos takiego tylko o klub ktory bedzie czysty spokojny itp i ktory mozna bedzie pokazac znajomym nie bojac sie ze wlasnie kolega kangur pije tam flaszke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 06.06.01, 09:26 Kaprys jest OK. Proponuje godziny wieczorne, a znakiem rozpoznawczym niech będzie MiM albo Portal pod pachą :)). I jeszcze jedno. Zauważyliście, żę tylko 4 osoby wpisują się pod ten temat. To mało :(( Klub dla czterech to raczej małe szanse Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 06.06.01, 10:36 sea napisał(a): [ciach dziewczynki, wagary, spiryt] >Mysle ze i mnie i wam nie chodzi o cos takiego tylko o klub > ktory bedzie czysty spokojny itp i ktory mozna bedzie pokazac znajomym nie > bojac sie ze wlasnie kolega kangur pije tam flaszke :) klub powinien dotyczyc rpg, ccg i bitewnych [itp] , zadnego spirytu bo to tylko rozwali klub, a na spiryt sa inne miejsca i czas wagarowiczom tez podziekujemy, a dziewczynki niech wpadna jak podrosna ... bo mysle ze ten przyszly klub powinien propagowac tez rpg, widac ze jest nas dosc malo, pewnie duzo ludzi tylko cos tam slyszalo o rpg, ale nie wiedza co i jak i nawet nie wiedza gdzie mogliby sie czegos dowiedziec, a w klubie mozna by organizowac co jakis czas sesje otwarte dla wszystkich, ktorzy chca sie dowiedziec o co w tym wszystkim chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:40 > mysle ze ten przyszly klub powinien propagowac tez rpg, widac ze jest nas dosc > malo, pewnie duzo ludzi tylko cos tam slyszalo o rpg, ale nie wiedza co i jak i > > nawet nie wiedza gdzie mogliby sie czegos dowiedziec, a w klubie mozna by > organizowac co jakis czas sesje otwarte dla wszystkich, ktorzy chca sie > dowiedziec o co w tym wszystkim chodzi > HMmm...To jest dobre podejscie, ale pamietaj ze musisz miec duzo cierpliwosci dla beginnerow i takich jak ja co nie pamietaja nawet jak podrecznik do WFRP wyglada...A tak w ogole to fakt..nie jestem pewien czy knajpy to dobre miejsca...Poza tym jesli chodzi o znaki rozpoznawcze...czy licza sie takze magie sprzed"znowelizowania" czyli takie wieeelkie:)) z stronkami o warzonie:)) Ja tez zreszta zagralbym, ale nie wiem na czym stoje, bo nie gralem dluuuugo, a glupio byloby od poczatku zrobic z siebie idiote(choc podobno z tego sie nie wyrasta...) Bezimienny,znow zagubiony malkavianin nie z podrecznika lecz z natury:) Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 08.06.01, 09:40 Gość portalu: Bezimien napisał(a): > HMmm...To jest dobre podejscie, ale pamietaj ze musisz miec duzo cierpliwosci > dla beginnerow akurat cierpliwosc to jest to z czym nie mam problemow, a podrecznik do wfrp nie wyglada na tyle rewelacyjnie zeby pamietac jego wyglad ;) >A tak w ogole to fakt..nie jestem pewien czy knajpy to dobre > miejsca...Poza tym jesli chodzi o znaki rozpoznawcze...czy licza sie takze magi > e sprzed"znowelizowania" czyli takie wieeelkie:)) z stronkami o warzonie:)) knajpy tylko jako miejsce gdzie sie mozna spotkac w weeekend, przeciez nie bedziemy robili klubu w nkajpie :> > Ja tez zreszta zagralbym, ale nie wiem na czym stoje, bo nie gralem dluuuugo, a glupio byloby od poczatku zrobic z siebie idiote(choc podobno z tego sie nie > wyrasta...) nie przejmuj sie, ja jestem beznadziejnym graczem i mg, wiec i tak podwyzszysz poziom :> nie ma co sie przejmowac, nikt do nikogo nie bedzie strzelal ani z nozem po kielcach nie ganial :) > Bezimienny,znow zagubiony > malkavianin nie z podrecznika > lecz z natury:) to moze mape ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 06.06.01, 10:28 Gość portalu: Bezimien napisał(a): [ciach] > moga zalozyc klub(700zl na mies.) gdzies na sienkiewicza wszystko fajnie ze jeszcze ktos o tym mysli, ale nie wiem czy koniecznie klub musi byc akurat na sienkiewicza i za 700, to moze wynajmijmy exbud ;) a powaznie t oczywiscie mozna sie zastanawiac... > p.s. kag...tak a propo to nigdy nie gralem w Wampira:)))) > wszystko zalezy od mentalnosci no to zasluzyles na odznake WoD Free ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 06.06.01, 10:31 mnie odpowiada, a termin .. mysle ze jakbysmy sie umowili to ja jakos nawet od czwartku wieczorem bylbym uchwytny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 06.06.01, 17:41 SOBOTA WIECZORKIEM??? KAPRYS??? MAGIA ALBO PORTAL JAKO ZNAK ROZPOZNAWCZY??? Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 07.06.01, 08:24 niestety panowie ale ja mam troche malo czasu ostatnio. Niestety przestane sie udzielac przynajmniej do konca tego tygodnia no chyba ze znajde chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 07.06.01, 15:43 Sea, a gdzie entuzjazm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 07:51 Gość portalu: sayonara napisał(a): > Sea, a gdzie entuzjazm??? ....konca tego tygodnia no chyba ze znajde chwile ano jest tutaj entuzjazmu jak go nazwaliscie niestracilem, i mam zamiar trzymac sie go koorczowo poprostu niemam czasu zeby dokladnie przeczytac to co wy napisaliscie, przeanalizowac i odpowiedziec w miare skladnie :) a co do spotkania w sobote hmm.... mnie najbardziej pasuje niedziela kolo 17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 08.06.01, 09:21 Moze byc niedziela. Ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 08.06.01, 09:43 ok, ja tez powinienem w niedziele dac rade i jeszcze odpowiem odnosnie starych mimow, bo oczywiscie zapomnialem - jak dla mnie moga byc i stare, poznam, mozna tez przyniesc wszystkie ew. w ramach znaku rozpoznawczego mozna przyprowadzic ze soba redakcje mima i/albo portala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 12:00 Niedziela, Kaprys, Godz 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 12:46 widze ze troche przysnelismy :) mam nadzieje ze jednak pojawi sie tu wicej ludzi niz nas 3 no i moze bezimiennego ktory sie niepojawial juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 09:24 Yo! Hmm...nie wiedzialem ze wam tak mnie brakuje:) myslalem ze jestem tu tylko od wkurzania ludzi(sorka). Bylem kurcze na wycieczce, tera jest cos kolo 9 rano a ja juz na gazecie.pl:)) Przegapilem kurka ta niedziele...Fakt, jest nas tu tylko czterech, no raz sie pojawil undying, ale to nie na tym temacie wiec sie nie liczy. Hm...mam tylko jedno pytanie...w co bysmy grali??? Bo jak na razie to jest masa o RPG i umawianiu sie...Jeszcze jedno...ten kaprys czy tam inna knajpa...To mialoby sluzyc graniu tam, czy tylko obgadaniu roznych spraw...W knajpach jest tyle ludzi...czasem znajomych ktorzy tylko przeszkadzaja...No ale nic.Grunt to pozytywne podejscie...Pozdrawiam. Bezimienny,skacowany i wymeczony przez gorska pogode malkavianin:P Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara Re: RPG w KIELCACH 14.06.01, 11:50 OK. Bezimienny. Byliśmy w Kaprysie. Postanowiliśmy spróbować zrobić ten klub. Jutro wyślę do wszystkich coś w rodzaju plakatu - reklamówki. Będziemy wieszać to w szkolach i wszedzie gdzie sie da. Jak bedzie odzew, znaczy że klub jest potrzebny. Jestes zainteresowny agitacją, wyslij mi maila albo wpisz to na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 15.06.01, 14:01 SEA, KAG sprawdźcie swoje skrzynki. Wysłałem Wam moją wersję ogłoszenia. Sory, że tak późno, ale strasznie jestem zabiegany ostatnio. Gorąca prośba, potwierdźcie, że dostaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 17.06.01, 18:47 odpowiadam dopiero teraz bo mnie nie bylo, do mnie nie dotarlo..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w KIELCACH IP: 213.25.225.* 18.06.01, 14:01 do mnie dotarlo tylko polskie znaki mi sie jakos dziwnie zmienily :)) ale ogolnie tresciowo jest sooper takie moga byc a i jeszcze jedna sprawa czas bede mial dopiero od 26 bm Sea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sea Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 08:40 ej panowie co z wami na formum sie robia przeciagi ?mam nadzieje ze niezarzuciliscie pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 20.06.01, 08:45 do mnie tez doszlo i tez polskie znaki jakos zaszyfrowane :>> a o pomysle nie zapomnialem tylko mam finisz na uczelni :) i sie musze sprezac a sprezarek brak, w dodatku jak zwykle cyklicznie powrocila mi chec na wfb i starm sie przed tym obronic :) jak tylko roszyfruje ten rtf to rozpoczne akcje informacyjno-propagandowa pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 20.06.01, 09:29 Sorry za te polskie znaki, do tej pory nikt się nie skarżył :) Ja rozpocząłem akcję propagandową i już rozwiesiłem kilka ogłoszeń. Mam nadzieję, że wkrótce ukryci miłośnicy RPG zasypią nas mailami :)) Aha, ja też mam czas dopiero od 26, bo w tą sobotę wyjeżdżam z Kielc na kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
bezimienny Re: RPG w KIELCACH 20.06.01, 09:32 Uf...Juz jestem. Sayonara: wyslalem maila, jak mozesz to odeslij ten projekt plakatu. Hm...w sumie to ja tez nie mam czasu bo koniec roq i w ogole sprawy rozne trzeba zalatwiac, a na forum bede czesciej bo juz wiecej czasu bedzie. Hm...no i trzeba by ustalic pewne sprawy co do klubu itp. Sayonara wiesz o co chodzi, jak chcesz to wyslij kopie maila, bo mi server wysiadl i teraz nie moge... Bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w KIELCACH 21.06.01, 12:44 uff ostatnio spotkalem na #rpg-pl 2 mlode damy :) oczywiscie z kielc hmm coraz wiecej coraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 21.06.01, 17:40 Keep doing >:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Yo. He...spoko tylko ze tam nie ma polskich fontow ale to i tak pikus:) To jest finalna wersja? Bo juz z kumplem drukujemy i niedlugo bedziemy rozlepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 27.06.01, 00:00 Kielczanie, RPGowcy, Rodacy !!! drukujcie swoje kopie i kserujcie je, albowiem niedlugo nadejdzie godzina zero ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 11:28 czesc. ojojojojoj....cos wywialo polowe forum:)) wakacje robia swoje:P a kopie sie robia:) pap Bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara Re: RPG w KIELCACH 28.06.01, 09:08 Panowie kilka dni nie było mnie w Kielcach, ale wróciłem. U mnie na razie brak jakiegokolwiek odzewu w skrzynce :(( Ale czekam, myśle że wkrótce można by się znowu spotkać (na początku lipca ??) celem podsumowania efektów i wzmożenia motywacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w KIELCACH IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 14:43 efektow narazie nie widze :( a co do spotkania spoko prosze tylko o podanie terminu Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w KIELCACH 29.06.01, 15:38 co do soptkania to ok, tylko ustalmy dokladny termin i jeszcze najwazniejsze - wyslijcie mi jeszcze raz tresc ogloszenia, bo stracilem swoja na skutek malej awarii - kag@skrzynka.pl pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimien ciekaw jestem dlaczego nikomu nie chce sie zmieniac tematu:) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 09:31 witam. hm...tak jak mowilem nie wstrzeliliscie sie w sezon i jesli moglbym cos sugerowac, to lepiej sie teraz przygotowac i *poczekac* az skoncza sie wakacje. (chyba juz o tym pisalem...starcza dementia :)) a tak z innej beczki...potrzebuje mapek do EOB 3, szlag mnie juz trafia...:(( jesli ktos to ma to plz email me. aha...tylko na skrzynke anubis666@poczta.wp.pl, bo ta na gazecie sie zwalila i nie chce mi hasla odczytac(albo ktos sie jarnal i zmienil:)))) Bezimienny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: ciekaw jestem dlaczego nikomu nie chce sie zmieniac tematu:) IP: *.kiel.gazeta.pl 01.07.01, 11:21 Gość portalu: Bezimien napisał(a): > witam. > hm...tak jak mowilem nie wstrzeliliscie sie w sezon i jesli moglbym cos > sugerowac, to lepiej sie teraz przygotowac i *poczekac* az skoncza sie wakacje. Sugerować mógłbyś, ale nikt Cię nie zmusza, abyą brał w tym udział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 10:15 niezmieniamy tematu bo wlasnie o tym ma sie toczyc dyskusja o RPG w naszym Pieknym Miescie nad Silnica :) a co do tego czy warto sie zajmowac klubem i szukaniem ludzi teraz : mysle ze tak, a mysle tak dlatego ze ludzie ze studjow wlasnie zjezdzaja do domoow i prawdopodobnie beda siedziec tu przez czas jakis zanim wyroosza na wojarze, pogoda wcale nie jest rewelacyjna wiec wyjezdzac nawet na krodko to ni e jest dobry pomysl. I najwazniejsza sprawa nie wolno odkladac wszystkiego na pozniej bo obudzimy sie z reka w nocniku takie jest moje zdanie HOWG Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w Kielcach 03.07.01, 18:00 hej na pewno czesc ludzi wyjechala, ale pewnie tez sporo osob przyjechalo, nie ma co odkladac, bo przeciez rozruszanie tego troche zajmie, wiec im wczesniej sie zacznie tym wczesniej podbijemy swiat, ee, to nie to forum ;) , tzn tym wczesniej klub zacznie dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: *.kiel.gazeta.pl 04.07.01, 09:23 W takim razie proponuję spotkanie, celem podsumowania naszych działań. Pytanie - piatek wieczorem, sobota, czy niedziela? Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w Kielcach 04.07.01, 13:21 mnie szczerze moowiac najbardziej pasuje niedziela kolo godz 16 lub 17 i najlepiej w kaprysie :) jest nowa ladna barmanka :)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: *.kiel.gazeta.pl 04.07.01, 13:34 Ok. niedziela, godz 17. Będę. Aha, sea, czytałem Tunel w Nowej Fantastyce. Nie jest aż taki zły :)) I mam nadzieję, że rzeczywiscie jest ładna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w Kielcach 04.07.01, 16:28 wprawdzie wyjezdzam na weekend, ale jesli tylko zdaze wrocic do 17 to przyjde pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 08:28 Ladna to slowo daje ze jest.:) a co do spotkania moze uda mi sie mlodziez sciagnac na nie oni moga w jakis sposob pomooc. Wpadlem na pomysl zebysmy zrobili tez taka tabelke imie nazwisko data urodzenia nr dowodu lub legitymacji szkolnej podpis i zbierali podpisy zawsze z takim papierkiem jak jest na nim iles tam podpisow powiedzmy 200 :P hehe no niewazne mozna pokazac ze jest zainteresowanie mozna by tez do tego dolozyc podpisy rodzicow lub cos podobnego. zreszta pogadamy w niedziele ja napewno w kaprysie bede :)) wkoncu mi sie ona podoba :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: *.kiel.gazeta.pl 05.07.01, 15:40 Gość portalu: sea napisał(a): > a co do spotkania moze uda mi sie mlodziez sciagnac na nie oni moga w jakis > sposob pomooc. Dobry pomysł. Im nas wiecej tym lepiej. No to do niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 15:38 no coz gdzies nasz temat znika pomiedzy innymi oczywiscie nie tak waznymi :) ale nie o tym chcialem. Co do niedzielnego spotkania: jest zle ale nie beznadziejnie :) juz zrobilem tabele za ktora mam nadzieje wszyscy z ochota sie wezma i znajda doozo chetnych ktorzy wpisza tam swoje dane, ogloszenia trzeba bedzie zozwiesic jeszcze raz ja do tego zatroodnie mlodszego brata :) i mysle ze z koncem tego miesiaca moosimy sie wybrac juz do jakiegos urzedu pomyslalem jeszcze nad patronatem, czy ktos by sie zgodzil (tu uklon do panow z Gazety Wyborczej) byc naszym patronem pomooc nam a w zamian za to bysmy chwalili i wielbili naszych dobroczyncow (w taki sposob jak oni tego beda chcieli). na piatek mam zamiar pzrygotowac kolo 50 kopii tabelki i rozdac wam niestety tez mam ograniczenia w uzywaniu ksera :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: *.kiel.gazeta.pl 11.07.01, 10:56 Gość portalu: sea napisał(a): > no coz gdzies nasz temat znika pomiedzy innymi oczywiscie nie tak waznymi :) Nie damy mu zniknąć :)) OK, ja już zacząłem ponownie rozwieszać te ogłoszenia. Hej, kag, jesteś gdzieś tam? Odezwij się. Jihad przeciwko marazmowi i powolnej śmierci wyobraźni trwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 08:23 ja dzis wydrookuje troche ogloszen i dam bratu do rozwieszania a i jeszcze jedna sprwa co do tych ogloszen trzeba by tam zmienic spotkanie z konca czerwca na koniec lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: *.kiel.gazeta.pl 14.07.01, 12:10 Byłem w piątek w Kaprysie, tabel jeszcze nie było. A w sprawie grania mam się z Tobą skontaktować, więc się kontaktuje. Napisz, czy wyjdzie coś dziś z tego, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 13:12 Ehh tabel nie bylo bo mialem je przyniesc na sesje, na ktorej miales sie pojawic:(. ja niemam dostepoo do sieci w soboty niestety i niemialem sie jak odezwac (wymienimy sie nr telefonow bedzie prosciej) ale podobno Marcin powiedzial ci zebys byl na przystanku po 15, dzisiaj zaniose te tabelki do kaprysu i mam nadzieje ze juz wiecej takich nieporozumien niebedzie btw bylem 5 min po tobie w kaprysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: *.kiel.gazeta.pl 16.07.01, 13:52 Gość portalu: sea napisał(a): > Ehh tabel nie bylo bo mialem je przyniesc na sesje, na ktorej miales sie > pojawic > btw bylem 5 min po tobie w kaprysie Mam pecha :(( Ale trudno, mam nadzieję że sesja była fajna :)) Co do telefonów. pomysł genialny, powinniśmy byli to zrobic wcześniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w Kielcach 14.07.01, 23:45 hej, jestem jestem, chyba mialem chwilowa hibernacje ale juz sie budze i zabieram do roboty, do konca tygodnia powinienem byc uchwytny pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.07.01, 13:12 sooper :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: 10.30.161.* 19.07.01, 13:00 Kag, sea !! jesteście gdzieś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 07:20 ano jestem tylko niewiem co z wami sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w Kielcach 26.07.01, 11:31 Ludzie co sie z wami dzieje ? zyjecie ? zaczol sie larp w wampira w kielcach moze bysmy sie jakos zebrali i pogadali z tymi co robia larpa to mlode chlopaki ale cos z tego moze da sie wyniesc :) moze jednak wymienimy sie telefonami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sayonara Re: RPG w Kielcach IP: 10.30.161.* 26.07.01, 15:53 OK. Ale powiem ci sea, że straciłem wiarę :(( Mój telefon wyslę Cio mailem OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 07:46 hmm niebardzo rozumiem czemu straciles jeszcze sie za nic nie wzielismy tak naprawde (chyba). Zadzwonie do ciebie jak bedzie ta drama w kielcach moze to cie podbooduje troszke bo tych ludzi tam sie zebralo kilkoro (ok 20) zawsze to juz jakis poczatek choc sa mlodzi i niewiele w gloowach maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w Kielcach 17.09.01, 16:32 no dobra koniec hibernacji.. co kto gdzie i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 09:42 no juz myslalem ze umarles, ale widze ze naszczescie jestes. Niewiem co gdzie i kiedy narazie stracilem troche zapalu i niemoge sie dobrac do statusu klubu, ale jak bede mial go juz w rekach to dam znac i wtedy proponuje wybrac sie do urzedu miasta wybory sie skonczyly idziemy do wygranych :)) i blagamy o miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w Kielcach 24.09.01, 12:42 hej :) co tam blagamy, przeciez zwyciezcy popieraja oddolne inicjatywy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w Kielcach 25.09.01, 07:36 kag napisał(a): > hej :) co tam blagamy, przeciez zwyciezcy popieraja oddolne inicjatywy ;)) Obys mial racje i zebysmy dostali to co chcemy a nawet wiecej ja dzis bede powtornie dzwonil o status bo jak narazie mi go nie dostarczyli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: RPG w Kielcach IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 11:39 ptzyjrzalem sie telefona do Urzedu Miasta i jedyne rozsadne to byly te 2 trzeba wybrac ktoras z tych osob i zaczac z nia prowadzic negocjacje :) Wydział Oświaty i Nauki Adam Jaskóła (041) 36-76-727 (ul.Szymanowskiego 6) Wydział Rozwoju i Promocji Miasta Tadeusz Żołnierczyk (041) 36-76-143 (Rynek 1) Odpowiedz Link Zgłoś
kag Re: RPG w Kielcach 25.09.01, 14:31 widze ze dales tez msg na pl.rec.gry.rpg. ja sie tez rozgladam po stronach za jakims sensownym forum, a co do zalatwaiania spraw w miescie to najpierw statut, a potem dzialamy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sea Re: RPG w Kielcach 28.09.01, 12:13 jest szansa ze gosc wkoncy wezmie sie za zanalezienie tego statusu dzi wiec w przyszlym tygodniu powienien byc juz u mnie. Jutro naczy sie w sobote w Kaprysie bedzie sie odbywala kolejna odslona dramy jesli by cie to zainteresowalo to moze sie zobaczymy ja bede na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś