Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 07:09 Wiadomo wojewoda nie ma przebicia w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misterxy Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:37 (...)otwarcie placówki nie oznacza zatrudnienie kilkudziesięciu osób z regiony. (...) z regionU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:41 To chyba normalne, że szukają kogoś z doświadczeniem zawodowym. Po co im sprzątaczka z regionu na stanowisko rzecznika prasowego? Miejsce pochodzenia nie powinno (w tym przypadku) się w ogóle liczyć. Ważne jest doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Mam pytanie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:24 Czy aby napewno budynek od Skanski został zakupiony zaplacony? Jezeli nie to o czym my mowimy Czy ktos wie ile woła Exbud?skanska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Mam pytanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:54 Z tego co mi wiadomo to budynek został wydzierżawiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł NOWAK Re: Mam pytanie.... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 26.02.05, 15:43 Bedzie niedługo odpowiedz pisemna, to bedziw wszystko dokładnie wiadomo. Z tego co ja wiem - jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.ne.client2.attbi.com 08.03.05, 21:18 mam nadzije, ze w tej izbie celnej nie bedzie doswiadczonego Gwiazdzinskiego , chyba ja jedyna nie pozwolilam popelnic mu przestepstwa nie przynoszac lapowki i czekalam na odprawe celna 5 dlugich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 09.03.05, 17:01 Nie kitujesz, taki by był cwany?. Może sobie coś zmyślasz, albo kogoś pomyliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 09.03.05, 17:01 Powafa, nie ściemniasz. Chyba coś kręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś