Dodaj do ulubionych

Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 07:09
Wiadomo wojewoda nie ma przebicia w Warszawie!
Obserwuj wątek
    • Gość: misterxy Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:37
      (...)otwarcie placówki nie oznacza zatrudnienie kilkudziesięciu osób z regiony.
      (...)
      z regionU
    • Gość: misterxy Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:41
      To chyba normalne, że szukają kogoś z doświadczeniem zawodowym. Po co im
      sprzątaczka z regionu na stanowisko rzecznika prasowego?
      Miejsce pochodzenia nie powinno (w tym przypadku) się w ogóle liczyć. Ważne
      jest doświadczenie.
    • Gość: posel nowak Mam pytanie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:24
      Czy aby napewno budynek od Skanski został zakupiony zaplacony?
      Jezeli nie to o czym my mowimy

Czy ktos wie ile woła Exbud?skanska?
      • Gość: misterxy Re: Mam pytanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:54
        Z tego co mi wiadomo to budynek został wydzierżawiony
        • Gość: poseł NOWAK Re: Mam pytanie.... IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 26.02.05, 15:43
          Bedzie niedługo odpowiedz pisemna, to bedziw wszystko dokładnie wiadomo. Z tego
          co ja wiem - jest inaczej
    • Gość: Maria Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.ne.client2.attbi.com 08.03.05, 21:18
      mam nadzije, ze w tej izbie celnej nie bedzie doswiadczonego Gwiazdzinskiego ,
      chyba ja jedyna nie pozwolilam popelnic mu przestepstwa nie przynoszac lapowki
      i czekalam na odprawe celna 5 dlugich dni.
      • Gość: Ja Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 09.03.05, 17:01
        Nie kitujesz, taki by był cwany?. Może sobie coś zmyślasz, albo kogoś pomyliłaś
      • Gość: Ja Re: Izba Celna - zamieszania ciąg dalszy IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 09.03.05, 17:01
        Powafa, nie ściemniasz. Chyba coś kręcisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka