chemiczny.ali 06.03.05, 00:19 Jade sobie dzisiaj do pracy, slonce swieci, a tu co trzeci samochod ma wlaczone swiatla mijania. Drazni mnie to. Czy ci dyletanci nie zdaja sobie sprawy, ze strwarzaja zagrozenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba53 Re: Kierowcy ze swiatlami 06.03.05, 06:13 wraca wątek z poprzedniego roku !!!Czy nie istnieją inne ciekawsze tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.debacom.pl 06.03.05, 09:00 jadę sobie i wytrzeszczam gały, bo co rusz jedzie jakiś dyletant bez świateł. Zupełnie bez wyobraźni, jak mu kalendarz pozwolił, to wyłączył i basta! To dopiero drażni! A słonko jak to słonko -o tej porze roku częściej go nie ma niż jest. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.kielce.net.pl 06.03.05, 09:25 Znowu zaczynasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 06.03.05, 17:18 Gość portalu: kasia napisał(a): > Znowu zaczynasz? Bede doputy dopuki debile beda palic swiatla w dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 13:16 chemiczny.ali napisał: [...brednie...] debil powrócił... Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 06.03.05, 17:19 Gość portalu: jasiek napisał(a): > chemiczny.ali napisał: > [...brednie...] > > debil powrócił... Wlacz sobie nidforspid i nie pie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.03.05, 18:21 Nie dyskutujcie z idiotą. Zresztą nawet się nie wysilił tylko przepisał post z zeszłego roku chyba tylko po to zeby wk... ludzi którzy mają odrobinę rozumu. To beton do którego nic nie przemówi , dla niego czarne jest białe i szkoda waszego czasu na pisanie tu czegokolwiek. P.S. Jade dziś z Miedzianej Góry ,pochmurno , śnieg sypie a tu co trochę kretyni bez włączonych swiateł , którzy jak komiczny.chemiczny.ali uważają , że jak od 1.03 nie trzeba to znaczy , że trzeba oszczędzac prądnicę . Że tez przez to zeszły rok od marca do paxdziernika bez świateł nikt nie przywalił w Twój ciemny niczym właściciel samochód , może by ci się klepki w mózgu przestawiły na właściwe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.03.05, 18:25 A przy okazji dla tych którzy nie pamiętają tego samego postu tego samego autora sprzed roku , dziś jest niedziela , pochmurna , śnieg pada co trochę cały dzień i może co 20 debil jechal dziś bez świateł stwarzając zagrożenie. Więc chemiczny chyba masz coś z głową , skoro widzisz swiecące słońce. Nalezy to leczyć bo jak je widzisz tez po nocach , to jeszcze zabijesz swoim nieoświetlonym samochodem jakiegos niewinnego człowieka. LUDZIE , NIE PISZCIE TU NIC WIĘCEJ , TO TYLKO PROWOKATOR I W DODATKU BEZROZUMNY ,JAKBY MIAŁ TROCHĘ ROZUMU TO NAPISAŁBY TO W SŁONECZNY DZIEŃ! Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 06.03.05, 19:23 Gość portalu: miki napisał(a): > A przy okazji dla tych którzy nie pamiętają tego samego postu tego samego > autora sprzed roku , dziś jest niedziela , pochmurna , śnieg pada co trochę > cały dzień i może co 20 debil jechal dziś bez świateł stwarzając zagrożenie. > Więc chemiczny chyba masz coś z głową , skoro widzisz swiecące słońce. Nalezy > to leczyć bo jak je widzisz tez po nocach , to jeszcze zabijesz swoim > nieoświetlonym samochodem jakiegos niewinnego człowieka. > > LUDZIE , NIE PISZCIE TU NIC WIĘCEJ , TO TYLKO PROWOKATOR I W DODATKU > BEZROZUMNY ,JAKBY MIAŁ TROCHĘ ROZUMU TO NAPISAŁBY TO W SŁONECZNY DZIEŃ! Debilu! Ja pracuje i mieszkam w Warszawie, a nie w Miedzianej Gorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal TRAGIchemiCZNY ALI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 19:30 komiczny.ali napisał: > Debilu! > Ja pracuje i mieszkam w Warszawie, a nie w Miedzianej Gorze! to wypierd*laj na Gazeta.pl>Forum>Regionalne>Mazowieckie>Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: TRAGIchemiCZNY ALI 06.03.05, 22:01 Sam wypie..j pograc w nidforspid Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 06.03.05, 19:20 Debilu! Mowa tu o wlaczaniu swiatel kiedy jest ladna pogoda. Ale widac to do twojej debilnej glowki nie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatNIK Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 06.03.05, 21:00 chemiczny.ali napisał: > Debilu! > Mowa tu o wlaczaniu swiatel kiedy jest ladna pogoda. > Ale widac to do twojej debilnej glowki nie trafia.``<.. Powiem tak: Debilu!Siedzisz w tej w W-wie i do twojej debilnej główki nie trafia fakt,iż jest w opracowaniu nowelizacja kodeksu drogowego,i jak dobrze pójdzie to niewykluczone,że jeszcze w tym roku zostanie to uchwalone przez Sejm,a nowe przepisy weszłyby w życie od 1 stycznia 2006 roku. W związku z tym musi to trafić do twej debilnej głowki,że będziesz musiał jeździć okrągły rok na światłach,by nie stanowić zagrożenia dla innych,którzy w przeciwieństwie do ciebie mają rozum i rozumieją co to znaczy bezpieczeństwo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 06.03.05, 22:10 Gość portalu: podatNIK napisał(a): > chemiczny.ali napisał: > > Debilu! > > Mowa tu o wlaczaniu swiatel kiedy jest ladna pogoda. > > Ale widac to do twojej debilnej glowki nie trafia.``<.. > Powiem tak: > Debilu!Siedzisz w tej w W-wie i do twojej debilnej główki nie trafia fakt,iż > jest w opracowaniu nowelizacja kodeksu drogowego,i jak dobrze pójdzie to > niewykluczone,że jeszcze w tym roku zostanie to uchwalone przez Sejm,a nowe > przepisy weszłyby w życie od 1 stycznia 2006 roku. > W związku z tym musi to trafić do twej debilnej głowki,że będziesz musiał > jeździć okrągły rok na światłach,by nie stanowić zagrożenia dla innych,którzy w > > przeciwieństwie do ciebie mają rozum i rozumieją co to znaczy bezpieczeństwo > jazdy. Gosciu! Ty chyba jestes poje..y! Jakie bezpieczenstwo? Ktos ci nakladl do lba glupot i potem je bezmyslnie powtarzasz. Pewnie polaczki w sejmie jak zwykle beda chcialy byc bardzie europejskie od bardziej cywilizowanych krajow, ale licze jednak na rozsadek niektorych ugrupowan. Do twojej wiadomosci: taki przepis istnieje w 8 na 45 europejskich krajach, glownie skandynawskich. We Francji i Szwajcarii za takie cos (za swiecenie w dzien swiatlami mijania) natomiast mozna dostac mandat. Poniewaz jest to niebezpieczne z wielu wzgledow. 1. Pogarsza widocznosc samochodu na tle slonca. 2. Nie pozwala ocenic odleglosci zblizajacego sie pojazda. 3. Zagraza pieszym i motocyklistom, ktorzy staja sie mniej widoczni. 4. Meczy oko ludzkie, ktore nie jest stworzone do wpatrywania sie w jasne i migoczace punkty. 5. Pogarsza widocznosc pojazdow uprzywilejowanych. 6. Oznacza niepotrzebny wzrost wydatkow na benzyne. 7. Oznacza dodatkowe niepotrzebne zanieczyszczenie srodowiska. 8. I wiele innych A jezeli czujesz potrzebe bycia oswietlnym jak choinka, to widocznie jestes pedalem, ktory musi uzewnetrzniac swoje skolnnosci na kazdym kroku. Pomaluj wiec sobie wlosy na czerwono, wsadz kolczyka w jezyk i w dupe, ale daj innym zyc bezpiecznie! Zapalone swiatla mijania w dzien staly sie w Polsce najtansza forma tjuningu optycznego. Wtedy samochod wyglada bardziej agresywnie i mozna sie poczuc maczo w takim aucie, co nie? Ale taki debil-polaczek jak ty i tak pewnie tego nie zrozumie, bo on hce byc europejski. Smiechu warte. Zaloz sobie lepiej brewki, jak juz chcesz stosowac tjuning optyczny. BUHAHAHAHAH Ale kretyn z ciebie synku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonny Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 22:15 idz chemiczny.ali wyjebac swoja matke, to ci przejdzie cw..u zgnily! Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 07.03.05, 08:57 Gość portalu: Jonny napisał(a): > idz chemiczny.ali wyjebac swoja matke, to ci przejdzie cw..u zgnily! Och, jaki zlosnik! Nie ma to jak 'bad look', brewki i te sprawy, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.pl / 80.51.176.* 06.03.05, 21:11 chemiczny ali z malym fiutkiem czekal caly rok zeby byc znowu w centrum uwagi hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Słońce było i dogrzało w główeczkę? IP: *.visp.energis.pl 06.03.05, 22:01 Kolejny biedak. Drażnią Cię światła u innych? Masz słaby system nerwowy. Może sam jesteś niebezpieczeństwem na drodze. Popatrz tylko na tępaków, którzy, niczym kamikadze, wyłaniają się nagle od strony silnego słońca. A te dwa, lekceważone punkciki swiateł - SĄ WIDOCZNE! Pewnie nie mylę się, podejrzewając Cię o lekceważenie jazdy w zapiętych pasach? Ciekawe, jakimi teoriami chcesz jeszcze nas zaciekawić (pewnie długo już jeździsz - dłużej, niż 9 miesięcy?). Pozdrawiam. Oczywiście, znani rajdowcy, którzy zalecają jazdę w pasach i na światłach cały rok, to durnie, którzy mogą od Ciebie uczyć się jazdy... Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Słońce było i dogrzało w główeczkę? 06.03.05, 22:12 Gość portalu: Zenon napisał(a): > Kolejny biedak. Drażnią Cię światła u innych? Masz słaby system nerwowy. Może > sam jesteś niebezpieczeństwem na drodze. Popatrz tylko na tępaków, którzy, > niczym kamikadze, wyłaniają się nagle od strony silnego słońca. A te dwa, > lekceważone punkciki swiateł - SĄ WIDOCZNE! Pewnie nie mylę się, podejrzewając > Cię o lekceważenie jazdy w zapiętych pasach? Ciekawe, jakimi teoriami chcesz > jeszcze nas zaciekawić (pewnie długo już jeździsz - dłużej, niż 9 miesięcy?). > Pozdrawiam. Oczywiście, znani rajdowcy, którzy zalecają jazdę w pasach i na > światłach cały rok, to durnie, którzy mogą od Ciebie uczyć się jazdy... Tak? Jak jestes slepy, to moze powinienes udac sie do lekarza od oczu? Synku, tobie tylko sie wydaje, ze wiesz o co chodzi w prowadzenia samochodu. Technicznie jestes na etapie nidforspid. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Słońce było i dogrzało w główeczkę? 07.03.05, 08:01 jade sobie rano przez maisto drogi nei odgarniete snieg sypie a jakies palanty jezdza bez swiateł. Przeczytaj sobie tumanie jak swiatła działaja na bezpeiczenstwo. Nie chcesz nie jezdzij na swiatłach nikt Ci nie kaze Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Słońce było i dogrzało w główeczkę? 07.03.05, 09:19 Sypiacy snieg jak najbardziej kwalifikuje sie do wlaczenia swiatel. Jestes downem czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Kretynom nie przetlumaczysz IP: 70.84.247.* 07.03.05, 08:38 Oni sa swiecie przekonani ze robia dobrze. To ten typ kutasow, ktorzy zakladaja opony zimow i iezdza 120 km/h. A potem sie dziwia, ze jak to, oni mieli wypadek. Przeciez mieli zimowki. To ten sam rodzaj skretynienia. Ja taki fagasom zawsze mrugam, bo mam nadzieje, ze niektorzy po prostu zapomnieli zgasic swiatla. Kilka razy zdarzylo mi sie, ze pomoglo, ale czesc to nierefermowalni geje, ktorych po prostu rajcuje jazda na swiatlach. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 08:46 dokładnie to samo mozna napisac na dzienciłow jezdzacych w zime przy padającym sniegu bez swiateł. Co jak juz nie ma nakazu jazdy na swiatłach to swiete krowy bez wzgledu na warunki panujace jezdza bez swiateł a pozniej zdziwka ze cos sie stało. A co do opon mam nadzieje ze nei spodkam Cie na tyle swojego samochodu. Nie obrzucaj inwektywami innych którzy dbaja o sowje bezpieczenstwo. Naszczescie ludzi którzy jezdza na swiatłach i na zimówkach jest wiecej. I kto tu jest gejem kretynem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kretynom nie przetlumaczysz IP: 70.84.247.* 07.03.05, 08:48 O ile umiem czytac ze zrozumieniem, a chyba umiem, w tym watku jest mowa o jezdzie na swiatlach w sloneczny dzien. Ala niektorych jednak ta sztuka (czytania ze zrozumieniem) jest widze nieosiagalna. A moze masz dysleksje? Albo dysinteligencje? haha Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 08:55 hm wiec Ci tłumacze inteligenice ze samochodu o ciemnych kolorach nie widac w cieniu czy zalesionym terenie. Pomysl troche ciemnoto. Pewnie masz starego Golfął albo BMW sprowadzome z Niemiec i trzeba zaszpanowac a na rozum brakuje mniejsca. Koncze rozmawiac z Toba bo jestes pokroju kobylybbb Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 08:59 czerwony_borsuk napisał: > hm wiec Ci tłumacze inteligenice ze samochodu o ciemnych kolorach nie widac w > cieniu czy zalesionym terenie. Pomysl troche ciemnoto. Pewnie masz starego > Golfął albo BMW sprowadzome z Niemiec i trzeba zaszpanowac a na rozum brakuje > mniejsca. Koncze rozmawiac z Toba bo jestes pokroju kobylybbb A to dlaczego nie ma zakazu sprzedazy samochodow w ciemnych kolorow, co? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 09:05 bo jest cos takiego jak swiatła. Idac Twoim tropem to dlaczego nie zabronili robic cienia ?? dalczego nie powycinali lasów ?? dlaczego sa samochody ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 09:18 Swiatla mijania sa do jazdy w nocy i w przypadku mniejszej przejrzystosci powietrza. Jak juz musisz miec swiatla, to zamontuj sobie dzienne. Bedzie wtedy cool gosc. Zapytaj Niemcow, dlaczego oni, tacy praktyczni i cywilizowanie ludzie, nie jezdza w dzien na swiatlach. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 09:28 zapytaj czemu jezdza Szwdzi , Dunczycy , Hiszpanie , Węgrzy itd. A woli chyba nie byłęs w niemczech skoro nie wiesz ze wiekszosc samochodów jezdzi tam na swiatłach po autostradzie i tak samo jest we Francji. Za głupi jestes zeby to pojąc widocznie Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kretynom nie przetlumaczysz 07.03.05, 09:41 czerwony_borsuk napisał: > zapytaj czemu jezdza Szwdzi , Dunczycy , Hiszpanie , Węgrzy itd. A woli chyba > nie byłęs w niemczech skoro nie wiesz ze wiekszosc samochodów jezdzi tam na > swiatłach po autostradzie i tak samo jest we Francji. Za głupi jestes zeby to > pojąc widocznie Zapytaj lepiej czemu w wiekszosci cywilizowanych krajow w Europie NIE JEZDZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Kretynom nie przetlumaczysz IP: 81.210.21.* 14.03.05, 13:39 Wypraszam sobie, ja mam Golfa i jezdze na swiatlach 24h :) Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kretynom nie przetlumaczysz 14.03.05, 15:58 Gość portalu: gogi napisał(a): > Wypraszam sobie, ja mam Golfa i jezdze na swiatlach 24h :) Tak myslalem, ze masz Golfa. Pewnie I albo II. BUHAHAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Kretynom nie przetlumaczysz IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 23:52 > chemiczny.ali napisał: > Tak myslalem, ze masz Golfa. > Pewnie I albo II. > BUHAHAHAHAHA! To i tak niezle, ze orientujesz sie w modelach. Ale napisz mi cos empirycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kretynom nie przetlumaczysz 15.03.05, 08:24 Czemu ine opel manta? heheh Nie trawie burakow w golfach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.userbeam.de 07.03.05, 09:28 Widze, ze polaczki jak zwykle musza byc swietsze od papieza. A moze to chodzi o to, ze jak sie ma pusto we lbie, to na zewnatrz trzeba chwalic sie czym innym? Zalosni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kierowcy ze swiatlami IP: 70.84.247.* 07.03.05, 09:56 Oni mysla, ze sa tacy europejscy! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Pochocki Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 11:59 W zupełności się zgadzam z kolegą "chemicznym" nie ma potrzeby nie potrzebnie marnować akumulatora i jeździć na światłach w dzień. Widoczność w dzień jest bardzo dobra więc naprawdę niezrozumiałe jest włączanie świateł w dzień, zresztą problem ten można by też o włączanie kierunkowskazów jak się stoi w korku i chcemy skręcić. Ja włączam dopiero jak ruszam nie widzę powodu aby zarówki miały się marnować. I choć jeżdzę autem średniej klasy (Skoda Fabia Limousine) nie widzę powodów aby nie zaoszczędzić w ten sposób parę groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Kierowcy ze swiatlami 07.03.05, 12:01 daleko zajedziesz z tą oszczędnością ! gratuluję podejścia do tematu 1 Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 07.03.05, 12:17 Nie prowokuj, dobrze? Nie masz Skody, bo kierowcy Skod to wsiochy, ktore nie wiedza co to internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjnhm lkj,yju'.iu Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 11:14 jak jesteś tak oszczędny durniu, to kup sobie bilet miesięczny mzk na wszystkie linie. Wtedy nie będziesz się musiał martwić o oszczędzanie żarówek. Pierwszorzędna głupota. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 10.03.05, 12:26 Gość portalu: gjnhm lkj,yju'.iu napisał(a): > jak jesteś tak oszczędny durniu, to kup sobie bilet miesięczny mzk na wszystkie > > linie. Wtedy nie będziesz się musiał martwić o oszczędzanie żarówek. > Pierwszorzędna głupota. Gratulacje Przeciez to prowokator! Juz mowilem, ze kierowcy Skod nie umieja korzystac z internetu, bo to tepaki. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Gratuluję :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.03.05, 12:15 No tak, tylko ze to nie jest zadna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Gratuluję :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.03.05, 12:17 tylko co ?? głupota ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Gratuluję :)))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.03.05, 12:20 Tak, masz racje. Jazda na swiatlach w pogodny dzien to glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Pochocki Re: jesteście niesprawiedliwi IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.03.05, 13:02 To że poruszam się jednym z lepszych aut w klasie średniej (pomijając że mój model "sedan" z wyglądu kwalifikuje się do wyższej) nie może mnie stawiać na równi z mieszkańcami wsi. A tak wogule to nie wiem dlaczego uważacie że robię tu (jak co niektórzy koledzy piszą - prowokację). Chciałem ustosunkować się co do tego wątku, w dalszym ciągu uważam że włączanie światem w dzień to głupota, gdzieś nawet kiedyś czytałem że promieniowanie z żarówki jest szkodliwe dla zdrowia. Choć uważam że raczej za mocno przesadzone zważywszy że Skoda dla o ekologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kka Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.kielce.msk.pl 07.03.05, 16:27 światła są to to aby ich używać ale chyba nie wszyscy umieją je zastosować!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Kierowcy ze swiatlami IP: 81.210.21.* 14.03.05, 13:45 Tymbardziej, ze przepisy mowia wyraznie ze motocykle musza jezdzic przez caly rok na swiatlach i mam nadzieje, ze wejdzie w zycie ustawa, ktora nakaze to samo samochodom i traktorom, aby komiczny.ali tez musial dostosowywac sie do przepisow. Ali napisz czym jezdzisz, to jak Cie spotkam w dzien naprzeciwko to jeszcze wlacze drogowe, abys mnie lepiej widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 14.03.05, 15:57 Fijalkowski! Z ciebie jest naprawde taki gogus, czy tylko takiego udajesz? Mam nadzieje, ze twoj brat nie jest taki glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Kierowcy ze swiatlami IP: *.acn.waw.pl 15.03.05, 00:06 > chemiczny.ali napisał: > Fijalkowski! > Z ciebie jest naprawde taki gogus, czy tylko takiego udajesz? > Mam nadzieje, ze twoj brat nie jest taki glupi? Hehehehe, nie bardzo wiem do czego ma sie twoj tekst. Wg net etykiety atakujemy opinie a nie osoby, wiec Twoja odpowiedz jest wbrew jakimkolwiek zasadom, ale to nic nowego, bo trole dzialaja wbrew zasadom. Skoro przedstawiles sie za mnie to ujawnij swoja twarz. A moze sie wstydzisz, wiec podajesz sie za kogos innego. A tak btw propagowanie terrozyzmu, a twoj nick to robi, jest karany, wiec nie wiem co na to operatorzy gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczny.ali Re: Kierowcy ze swiatlami 15.03.05, 08:29 Gość portalu: gogi napisał(a): > > chemiczny.ali napisał: > > Fijalkowski! > > Z ciebie jest naprawde taki gogus, czy tylko takiego udajesz? > > Mam nadzieje, ze twoj brat nie jest taki glupi? > > Hehehehe, nie bardzo wiem do czego ma sie twoj tekst. Wg net etykiety atakujemy > opinie a nie osoby, wiec Twoja odpowiedz jest wbrew jakimkolwiek zasadom, ale t > o > nic nowego, bo trole dzialaja wbrew zasadom. Tylko sie nie poplacz. Ja atakuje buractwo, a twoja osoba jest buracka, wiec nie widze problemu. > Skoro przedstawiles sie za mnie to ujawnij swoja twarz. A moze sie wstydzisz, > wiec podajesz sie za kogos innego. A tak btw propagowanie terrozyzmu, a twoj > nick to robi, jest karany, wiec nie wiem co na to operatorzy gazety. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś