Dodaj do ulubionych

SUBKULTURY W KIELCACH

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.01, 19:56
Zawiedziona sie mocno czuje moja druga jazn, gdy widzi to co sie teraz dzieje z
mlodymi(czyt.13-15 lat) ludzmi. Kurwica szczerze mowiac bierze gdy sie widzi
setki takich gowniarzy popijajacych tanie winka przed wlasna szkola. I nie
chodzi mi tu bynajmniej o moralizowanie tylko gorycz i "modne" teraz
posthipisowskie sekty...Tam gdzie mieszkam niczym grzyby po deszczu wyrosla
masa grungy i hipisow z wyzej wymienionymi winami. Ale nie to jest
najgorsze...Szczyt wszystkiego to analogicznie osoby w tym samym wieku
sluchajace..Black metalu. No to juz jest kurwa parodia. Czy nic nie da sie z
tym zrobic??? Moze powrocimy do komor gazowych?? Albo jakis wymyslnych tortur?

Hail satan!
Obserwuj wątek
    • Gość: Beton Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.01, 14:03
      Jesteś koleś poprostu pierdolnięty.
      • Gość: Bezimien Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 18:55
        Hehehehehehe....a moze po prostu masz 13 lat i wlasnie skonczyles kolejne tanie
        vinko?:)
    • Gość: pinczow Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: 192.168.13.* / *.ds13.agh.edu.pl 04.06.01, 19:19
      To prawda i mam podobne zdanie, ale... boje sie ze niedlugo zaczen mowic tak
      jak sie obawiam czyli "Za moich czasow..." :)

Zawsze tak bedzie ze mlodzi ludzie beda zaskakiwac starszych. Pomysl co sie
      dzialo jak pojawil sie w Polsce rock, albo rock&roll :) Wtedy dopiero rodzicie
      (albo starsi ludzie) mowili - co te dzieci wyrabiaja - jak mozna tego sluchac,
      jak mozna tak zyc... :)

Ale takie juz jest zycie...
    • kag Re: SUBKULTURY W KIELCACH 04.06.01, 20:17
      Gość portalu: Bezimien napisał(a):

&#62Moze powrocimy do komor gazowych?? Albo jakis wymyslnych tortur?
      &#62 Hail satan!

a nie lepiej sie zrelaksowac na www.sieg-heil-szatan.prv.pl ?

pozdr
    • Gość: sayonara Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 06.06.01, 17:36
      Gość portalu: Bezimien napisał(a):

&#62 Zawiedziona sie mocno czuje moja druga jazn, gdy widzi to co sie teraz dzieje z
      &#62
      &#62 mlodymi(czyt.13-15 lat) ludzmi. Kurwica szczerze mowiac bierze gdy sie widzi
      &#62 setki takich gowniarzy popijajacych tanie winka przed wlasna szkola. I nie
      &#62 chodzi mi tu bynajmniej o moralizowanie tylko gorycz i "modne" teraz
      &#62 posthipisowskie sekty...Tam gdzie mieszkam niczym grzyby po deszczu wyrosla
      &#62 masa grungy i hipisow z wyzej wymienionymi winami. Ale nie to jest
      &#62 najgorsze...Szczyt wszystkiego to analogicznie osoby w tym samym wieku
      &#62 sluchajace..Black metalu. No to juz jest kurwa parodia. Czy nic nie da sie z
      &#62 tym zrobic??? Moze powrocimy do komor gazowych?? Albo jakis wymyslnych tortur?
      &#62
      &#62 Hail satan!
      Sorry stary, ale rozwliłeś mnie. Najpierw żalisz się na eliciarstwo starszych w
      RPG, a później nazywasz innych gówniarzami. Nie widzę nic złego w słuchaniu Black
      Metalu, natomiast propozycji komór gazowych nawet nie chce mi się komentować :((

• Gość: Bezimien Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 18:29
        Huhuhuhuhuhu...Ale jazda...Nie wiecie misie ze jak czlowiek ma dola to sie musi
        wyladowac??? KAG: ja tez wole relaks na sieg-heil-szatan tyle ze ostatnio ja
        zdjeli chyba:)))) Ale powaznie to nie sadzilem ze wezmiecie to tak
        powaznie...Spojrzcie ile tu idiotycznych tematow, ja tez chcialem miec w tym
        swoj wklad:)))))))

Bezimienny, przewrotny malkavianin:&#62
        • undying Re: SUBKULTURY W KIELCACH 06.06.01, 18:42
          sprytnie........
          jak zwykle odwrociles kota ogonem.......
          ciekawe czy w szkole tez ci tak latwo pojdzie

Undyin zwany szalonym koniem :)) (taka aluzja do BB)
          • Gość: nvr Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 07.06.01, 09:19
            hej ! Jakie subkultury ??? Czy żeby obalać winka w bramie, przeklinać, albo
            rzucać teksty w stylu "Heil Satan" :-) trzeba aż należeć do subkultury ? Myślę,
            że to jest pomieszanie pojęć. Subkulturę wiąże wewnętrznie (i jednocześnie
            odróżnia od innych) coś więcej, niż zamiłowanie do najpopularniejszego napoju w
            Polsce - to raczej wspólna idea (mniej lub bardziej mądra :-) style i wzorce
            (może anty-wzorce ?) zachowań.
            Myślę, że subkulur już nie ma, przynajmniej w Kielcach. Subkultury miały coś
            wspólnego z negowaniem wartości społecznych, a te są obecnie w zaniku, więc i
            nie ma już się "przeciw czemu" ze sobą identyfikować. Jedyną wartością, ale za
            to wspólną dla wszystkich, stała się kasa, więcej kasy, jeszcze więcej kasy,
            MAXIMUM KASY !!!
            W tego Boga wszyscy wierzą... Gdzie tu miejsce dla subkultur ?

Mam rację ? Chętnie poznam inne opinie na ten temat (o ile ktoś je ma).

hihi, punx not dead ! -;-)
            • Gość: sayonara Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 07.06.01, 09:27
              nvr, w pełni się z Tobą zgadzam.
              • Gość: nvr Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 07.06.01, 09:30
                Gość portalu: sayonara napisał(a):

&#62 nvr, w pełni się z Tobą zgadzam.

dzięki za zgodność, ale bynajmniej mnie to nie pociesza :-(
                Świat idei umarł...
                • Gość: sayonara Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kiel.gazeta.pl 07.06.01, 13:16
                  Ale nigdy nie zapomnisz KSU, The Billa, Dezertera, nie? I o to chodzi, jezeli w
                  cos wierzyles to zostaje.
                  • Gość: nvr Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 07.06.01, 13:25
                    Gość portalu: sayonara napisał(a):

&#62 Ale nigdy nie zapomnisz

HA ! HA !
                    nie wiem, czy nigdy (Alzheimer czycha ! skleroza też... co to ja miałem
                    napisać... ? :-)
                    człowiek coraz starszy, w garniturku do pracy przychodzi - bo tak trzeba :-(
                    "nie chcę pracy
                    w żadnym biurze
                    nie chcę chodzić
                    w garniturze !"

tjaaaaaa....................
                    • Gość: nvr Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 07.06.01, 13:31
                      &#62 Alzheimer czycha !

ale dałem popis ortografiiiiii :-)
                      chyba "czyha", łosiu
                      • Gość: Bezimien Re: SUBKULTURY W KIELCACH IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 09:16
                        Yo!

Matko moja jedyna...nie sadzilem ze moj glupi zart wywola taka dyskusje...ale
                        jezeli tak to juz sie wlaczam:P. Jesli chodzi o subkultury w kielcach to fakt,
                        niby ich nie ma, sa tylko ludzie starsi odnoszacy sie z pogarda dla mlodszych.
                        Ale mam ta swiadomosc ze ci mlodsi nas wypra i odejdziemy do lamusa(i to w
                        krotce, jak tylko wskocze w gajerek), natomiast jesli chodzi o idealy, to
                        bronie ich na kazdym kroku i w gruncie rzeczy to nawet sie ciesze ze wciaz
                        dostaje na kazdym kroku wpierdol od n(n+1) chamow, bo to znaczy ze nadal nie
                        proboje sie do nich dostosowac.Hahaha...smieszne stwierdzenie ale nie bede go
                        kasowac:) Grunt to wierzyc w cos.I do (marnego) konca.

Hail Jahwe:)))))))))

Bezimienny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka