Gość: posel nowak IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 22.03.05, 19:34 gdzie informacja na stronach loklany GW? www.raportnowaka.com/news.php?typ=news&id=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmmmmmmmmmmmmm Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 25.03.05, 19:51 czy jeszcze glodujecie,grubasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 25.03.05, 21:47 Czy moze ktos dac Narodowi lepszy przyklad na patriotyczna postawe ? Toronto i cala patriotyczna Polonia swiata jest z Panem, Panie posle Nowak. Dziekujemy za takie poswiecenie dla dobra Naszej Ojczyzny. Tylko przez prezentacje radykalnych postaw mozemy sprzeciwiac sie dalszej obstrukcji moralnej spoleczenstwa i wyniszczenia naszej gospodarki. Tak twardo i nieustepliwie zachowal by sie Anglik, Japonczyk i mamy tez piekny przyklad Polaka. W takiej postawie protestu jest wiedza, profesionalizm i reakcja na bezskutecznosc dotychczasowych srodkow uzycia dyplomacji, perswazji. Ta banda zlodzieji i malwersantow jest glucha i slepa na ogrom korupcji ukladow w obszarze idiotycznie chyba nazwanym "wymiaru sprawiedliwosci". Pan posel Nowak domaga sie ; no wlasnie czego ON sie domaga ? "TO NIE GWOZDZIE CIE PRZYBILY - TO MOJ GRZECH" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:55 Naród ma posła Nowaka w dupie i całe szczeście bo jego akcja to błazenda wielka. A poseł ma w dupie Toronto, bo ono na niego nie głosuje. Czyż nie chodzi to to aby ponownie zostać posłem? Za wszelką cenę? Telewizja może pokaże, jakiegoś wywiadziku sie udzieli, zostanie prawdziwym patriotą. Zaden Anglik nie głodował by w pomieszczeniach Izby Gmin. Kiedy towarzyszu Filipie był jakiś strajk głodowy w parlamencie kanadyjskim? Nowak to kabotyn i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 25.03.05, 22:34 O, nie ! Pan posel Nowak to dla nas wielki Polak. Czlowiek honoru i wielki oredownik sprawiedliwosci spolecznej. Niech Bug ma go w swej opiece. Jestesmy z nim a on bedzie naszym poslem....poslem Narodu na zle i na dobre. Pieknie buduje swoja historje zycia i pracy dla Polski. To jest to wlasciwe parcie w wyznaczanym sobie, narzucanym sobie, niech bedzie nawet chorobliwym ale radykalnie logicznym kierunku. Zabito O.J.Popieluszke bo w owym czasie prezentowal odosobniona i osamotniona postawe. Gdyby takich postaci wowczas bylo dziesiec albo i wiecej, nadal zyby w srod nas. O czy by dzisiej...o tym samym co wowczas mu nie wolno bylo mowic. A gdyby do posla Nowaka dolaczyli inni poslowie ? Alez nie - Nowak nigdy nie walczyl w ich sprawie. Nowak nigdy nie walczyl o "ich Polske". "Polske Nowaka" a Polske innego posla nawet prawicy dzieli cwaniactwo w ktore sie wroslo, ktorym sie karmilo.... zwycieska mysl motlochu, zyciowe kredo pomazancow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:35 Dlaczego w twojej Kanadzie nikt nie głoduje w parlamencie, nie ma "wielkich Kandayjczyków", a świat jest normalny? Bo tam na pozerach poznają się szybciej i nikt im nie wierzy. Nowak to błazen i tyle. Porównanie z ks. Jerzym jest obraźliwe dla księdza, bo on nie był błaznem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:32 Bo w Kanadzie nie ma takich osob jak autor tego postu, i tylu nie myslacych w parlamencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.04.05, 08:11 Mnie rozwala dosłownie jak ludzie wrzucają całą historię do jednego worka i traktują to jako argumenty-co ma wspólnego poseł nowak z księdzem Popiełuszko - sporo Pan przesadził. Z tego co pamiętam Popiełuszko nie uprawiał kampanii wyborczej i to jeszcze w tak kretyński sposób... Robi kampanię, zgrywa głupa, a są tacy co uważają go za bohatera narodowego - to ja już nic nie rozumiem. Ale widzę ostatnio, że głupota jest sposobem na sukces, to może i panu nowakowi się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Protest głodowy w Sejmie trwa dalej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:03 Witam i dziękuje! Nie chce oceniać całej wypowiedzi ale przynam, ze dotychczas używane działania i środki faktycznie były dyplomacja i perswazją opartą o moje konstytucyjne prawo do zapytan, interpelacji oraz interwencji poselskich. Niestety z przykrościa stwierdzam, że pomimo, ze podnoszone przezemnie kwestie są bardzo powazne, udzielanemi odpowiedzi były w dużej cześci spuszczaniem po mnie brzytwie, nie mowiąc o tym, ze działaniam tym ze strony pytanych nie towarzyszyła dogłebna próba "prostowania" tych patologii. Przykład? Interpelacja w sprawie naruszania ustawy antykorupcyjnej. Prosze zauwazyć, ze całe wojewodztwo mazowieckie nie odpowiedziało premierowi, kto na tym terenie narusza te przepisy. Nie zrobił tego nawet Kaczynski. Premierowi tez sie nie spieszy, zeby zadać aż do skutku tych informacji. Moze Premier, stary komuch, wyszedł z zalozenia, ze taki geodeta lub budowlaniec na urzedzie ma zarabiac jak policjant lub kierwca TRANSBUDU na boku? Moje postulaty to nic innego jak przedłuzenie interpelacji i zapytan. Nie domagam sie niczego, do czego nie miałbym prawa. Dalej - uwazam, ze rzad i pytani maja dawno te dane, nie chca jednak podać, bo wiedza, ze wyjdzie z tego niezłe trześienie scena polytyczną. Najgorsze jest jednak to, ze do obecnej chwili nikt mi nie odpowiedział w zadnym przedmiocie, nie zrobił tego premier, nie zrobiło tegop prezydium Sejmu, a powinno strzec praw posłow wynikajacych z konstytucji oraz ustawy o sprawowaniu mandatu posła i senatora. Podam dalszy przykład. Zadam wykazu sledztw, w ktorych w kielcach zgineły akta. Nie ma sprawy, po jakim czasie jakos otrzymuje takie dane. Jak prosze o podanie, ktory prokurator prowadził dana sprawę - odpowiedzi brak Pytam sie - co ze mnie za poseł, kiedy majac taka informacje prokuratura nie chce jej podac? Jezeli przyjałem mandat i ślubowałem Narodowi, ( powiedziałem nawet - "... tak mi dopomóż Bóg", to co ma zrobić, szczegolnie, gdy wiem, ze moje postulaty dotyczą dziesiatek tysiecy ludzi, jezeli nie wiecej, niekiedy ogromnych patologii ( jak mafia LPG )? Informuje, ze protest trwa nadal, bedzie trwał do pełnego sukcesu,a od pierwszego dnia nastepnego posiedzenia Sejmu transparent bedzie wisiał ponownie... bedzie tak długo wieszany, aż "posłowie" na Sejm RP sie zreflektują i zechca zrozumieć co jest istotą ich działalnosi oraz... złoznego ślubowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 13.04.05, 10:19 facey ośmiesza się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!????? Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 26.03.05, 15:06 podobno po świetach mają głodować radni w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:18 ...kiedy przestanie pan włazić układowi w .... Prosze zacząć rzetelnie piać, po jak razie nie jest to zadne dziennikarstwo lecz zwykłe kretactwo prasowe oraz oszukiwanie czytelników Przykład? Złozenie 500 pozwów w sprawie emerytrów z Doliny Nidy. Co pan napisał? ... ze to emeryci sami złożyli pozwy. Jest pan zwykłym kłamcą. Jezeli chodzi o moj protest głodowy, to prosze napisać czytelnikom prawde o co mi chodzi - prosze podać postulaty- sa na stronie internetowej. A moze nie potrafi pan ich przeczytać bo pana egoizm oraz narcyzm, jak również odpowiednich rozmiarów mózg nie pozwalają panu tego zrozumieć. Nadal kazdy dziennikarz Echa Dnia ma zakaz wejścia do mojego biura poselskiego oraz zapewnienie, ze z Wami nie rozmawiamy Niech pan dalej kombinuje, to tym razem panu nie... odpuszcze, tak jak zrobiłem w przypadku posądzenia mnie o rozbicie szyby i konsumpcje wodki w towarzystwie KLEWEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:30 "żeby nie wiem jak się natężał", to i tak zostanie kabotynem i pajacem, nikt nie będzie go inaczej pamiętał, niestety. Jak sie nie ma nic do powiedznia, albo zbyt dużo do powiedzenia, a chce sie btć kimś to się wpada w błazenadę. Od wielkości do śmieszności tylko jeden mały krok, powiedział kiedyś (niewielki wzrostem) Napoleon Bonaparte. Może trzeba przczytać coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 26.03.05, 18:44 Dokladnie jest tak jak to przedstawia pan posel Nowak. Wam przedstawicielom prasy dupa lata ze strachu. Dlatego nie wiem tylko czy skutecznie lekcewazycie wysilek pana posla Nowaka. Wasza medialna przekaziorow wiarygodnosc spada. Mam nadzieje ze rozsadni Kielczanie dokladnie tak potraktuja waszego szmatlawca "ECHO DNIA" jak wy traktujecie lekcewazaco argumenty posla Nowaka. To najlepsza dla was antyreklama. Gdyby taki protest posla do parlamentu zdazyl sie w "wolnym swiecie" cala prasa i wszystkie dostepne media pokazywaly by posla na pierwszej stronie w kolejnosci punktujac jego zadania. Zorganizowano by konferencje prasowa w celu wykazania, udowodnienia spoleczenstwu ze argumenty protestujacego sa alogiczne. Ze sa to sny urojone....no sprobojcie ? Ale wy medialni spadkobiercy PAP-u tuby POLITBIURA PRL-u nie mozecie inaczej. Inaczej nie potraficie i to jest dla mnie w tym przypadku protestu posla Nowaka najcenniejsza okazja by wykazac wam wasze uzaleznienie. Wasze ograniczenia. Wasze standardy informacyjne. Wy ktorzy pod publike krzyczycie "precz z komuna" nazywajac sie "wolna i niezalezna prasa".? Daleko wam do takowej. Czynicie to spoleczenstwo zniewolonym. Zniewalacie go dzien po dniu swa dziennikarska perwersja, ludzi malych i mialkich. Pozdrawiam Pana panie Wrobel i niech juz Pan nie klamie! Myslami jestesmy z Panem panie posle Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:08 Witam! Fakt, teraz jest najlepsza okazja, to jest dobry test, pokazac, ze media sa uzaleznione i upartyjnione, a raczej usitwione. Np ECHO DNIA to tak naprawde jakis tam dodatek do bisnesu jakiegos tam pana, zakupiony pewnie o po to, zeby nie opisywac niektorych politykow Jedak najlepszy dowod na to jak funkcjonuja obecnie polskie media widac po pewnym artykule w tgodniku Newsweek z tego tygodnia. Zapraszam do przeczytania. To jest jakis horror. Autorka nawet nie wie, co tak dokadnie napisala. To jest dowod na to, ze to Filip ma racje Artzkul zostanie odczytany w Sejmie z trybuny. Beda niezle jajca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Radio Chicago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:35 Jedyna stacja, ktora dala mi czas na antenie... 20 minut na zywo, jest Radio Panorama z Chicago. Bylo to wczoraj o 3.3o rano A w Polsce? Nic! Jakies migawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:15 tak, pokazałyby, jako przykład szkodliwego dla państwa pieniactwa. Potem straż marszałkowska sumiennie wywaliłaby go na zbity pysk, a media na drugi dzien znalazły sobie innego bohatera. Posła nikt by do Izby drugi raz nie wybrał i sczezł by w odbycie niepamięci, czego ja Nowakowi życzę szczerze. Jak tam w ty Canadzie jest taka wolność słowa i nie ma Politbiura itp. to dlaczego nie ma bojowników w stylu Nowaka? Może się boją błazeństwa? A może nie wybierają takich pajaców do Parlamentu? W Kanadzie szurnietych nie brakuje, ale nikt nie robi z ich wariackiego zachowania cnoty, bo pieniaczy obchodzi sie szerokim łukiem. Co im sie zreszta należy. A Nowaka frustracja ogrania, że nikt o nim nie pisze, nikt nie wie, nikt nie słyszał. Więc i ja przestaje robić darmową reklamę. Panie pośle Nowak, pomóż pan straży marszałkowskiej, pobij się pan sam. I sfotografuj własną komórką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Polska zmartwychwstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:28 Jakubie, wreszcie! Bo juz naprawde sie o Ciebie martwilam. Duzo zdrowka i radosci:). Panu Poslowi tez zycze wszystkiego dobrego:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Polska zmartwychwstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:32 dziekuje bardzo i zycze rowniez wiele dobrego. Jakubie- ja na pewno wytrwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Tu jest link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:31 newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=11926 o zmowie dziennikarzy z politykami ( niektorymi ) Ci ludzie sa chorzy na slawe i bycie gwiazda... to oni maja ciag na szklo naprawde zapraszam. Takiego "samoboja" to juz dawno nie widzialem... glupoty tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: Tu jest link IP: 81.6.129.* 27.03.05, 00:59 Hi hi , chyba z tydzien sie nie odzywalem i czekalem... Jest dokladnie tak jak myslalem, pies ze zlamana noga za Poslem sie nie obejzal. Pozostalo tylko zalosne skomlenie o wzmianki w mediach z trybuny sejmowej. I tak zostanie. A ja dalej strajkuje w formie "strajku jedzeniowego" ;-)) I wygrywam! A jak tam psyche Posla ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Tu jest link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:50 facet - naucz sie czytac! Ten link mowi wlasnie o tym, dlaczego nic nie napisali. Przeczytaj rowniez ... postulaty to zrozumiesz, dlaczego tak jest A teraz... na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
baba53 Re: Tu jest link 27.03.05, 11:13 a świąteczne dni też Pan tam siedzi i głoduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Tu jest link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 12:48 ...w Sejmie nie ale w domku tak- z daleka o marudzacej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: Tu jest link IP: 81.6.129.* 27.03.05, 13:11 Posle , przeciez wlasnie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Dziekuje za p o t w i e r d z e n i e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 15:12 ...i bardzo dobrze, problem w tym, ze nie powinni sie zmawiac. Dobrze, ze taki madrala to potwierdza. Tym stwierdzeniem najadlem sie na jakis jeden dzien ( nawet nie wie pan jak smakowlo ). Jak pan sadzi GW w Kielcach tez sie zapisala to tej "zmowy"? ... nie szczekaja, a karawana idzie mimo wszystko dalej. Kto ma racje, czy moje postulaty ( interpelacje i zapytania ) sa sluszne okaze sie niebawiem. Co sie tyczy zas mediow, to zobaczymy kto kogo przetrzyma? Jezeli ta zmowiona prasa sadzi, ze im sie to uda, to stwierdzam - zalosnie sie myla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Protest nadal trwa IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 29.03.05, 10:03 Zbigniew nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:11 ... a w środe będzie znów transparent na sali obrad. Bedzie tak, az do pelnego sukcesu... zapewniam, ze niedlugo beda spore efekty Szczególy bedą na stronie: www.raportnowaka.pl/tekst.php?p=region_ck do redakcji: teraz juz nie bedzie zadnego info jakiejkolwiek redakcji. Mozna sobie kopiowac ze strony, ale zachowaniem obowiazjacych zasad Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent6 Re: protest głodowy trwa nadal 31.03.05, 20:45 Czy pan głodował w świeta?Ile teraz Pan waży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:17 Głoduje cały czas, w święta tez, jedynie co "konsumuje" to cherbaty owocowe ( bez cukru )np. jakas dzika róża itd. Najwększy problem to wyjałowione podniebienie, stąd taki ciąg do innych smaków. Nie wazyłem sie, ale tluszczu juz mało co zotalo. Sądze, ze pozostało jakies 80 kg. Myśle, ze dopiero teraz zaczyna sie problem, za chwile skonczą sie "zapasy" Jutro powiem ile waże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:57 nieno rewelacja panie posle tak trzymac (z diet poselskich i wynagrodzenia za prace tez pan zrezygnowal, czy tez kisza sie pieniazki na kacie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:39 Panie drogi! Dieta poselska nie idzie na zarcie lecz jest refundacja wydadków zwiazanych z obsluga mandatu posła. Przed chwilą wydałem 20 zł na kawe i cole dla dziennikarzy. Czy my nie rozumiemy, co znaczy dieta poselska, dieta radnego? Co do uposazenia, to informuje, ze miedzy innymi pisanie tutaj świadczy o tym, ze pracuje. Więc...!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:43 no tak tylko ze pan za biadolenie i nierobienie nic dla Polakow bierze slone pieniazki odemnie i od innych, bo czyz to nieprawda ze to ja pana utrzymuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:31 ... ja juz kiedys pisalem, ze w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad 6 mln zl ( CIT, VAT, PIT, obrazowo to ca 1200 razy wiecej niz) kapitał załozycielski firmy ). A ile pan zaplacił? Jezeli przebił pan tą kwote to mozemy gadac, kto kogo utrzymuje? O Panstwa prócz tego uposazażenia nie wziałem nigdy ani grosza ( nawet nie odpisuje jednej zlotówki w ramach PIT) Biadolić to pan biadoli, ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365 dni w roku. Kwota jaka wzialem w tym miesiacu to lacznie 7500 zł. Zamienimy sie? Ale w drugi dzien swiat wielkanicnych jedzie pan na interwencje do Zielonej Gory i Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.05, 13:22 Gość portalu: posel nowak napisał(a):.. jedynie co "konsumuje" to cherbaty owocowe .`` Panie pośle: HERBATY !!!! HERBATY !!!!! posel nowak napisał(a):``...ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365 dni w roku ``. Panie pośle:ja już niczego nie rozumiem,wszystko mi się poplątało. Nie dość,że Pan głoduje/który to już dzień głodówki?-coś chyba ok.100/,to jeszcze Pan nie śpi?! Zlituj się Pan nad swoim organizmem!!/nawiasem mówiąc to nie każdy miesiąc ma 31 dni i nie każdy rok ma 365 dni/ posel nowak napisał(a):..w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad 6 mln zl...`` Panie pośle: ja też chciałabym tyle zapłacić!!!!,a reszta dla mnie!!,ale dla ludzi nauki,kultury,służby zdrowia to są tylko mrzonki. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku Ja-Ga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:47 RHB 4066 w Lodzi - prosze sobie poczytac. Urzad Skarbowy w Lodzi na Dowborczyków Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 10:46 Niech pan nie żartuje- jest Pan połsem charytatywnie. A z tym głodowaniem-chce PPan zabłysnąc. Zreszta czego sie psodziewac po człwieku który starował z listy Samoobrony. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:48 ta a jak zaslabnie to jeszcze z naszych podatkow sie bedzie leczyl, i to nie w szpitalu na czarnowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:55 pan posel ma ciezka prace siedzi w domu i se klika za NASZA KASE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 10:58 klika?? eeeee, co Ty BBB?? Elektoratu szuka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:02 no to ladnie zylem w bledzie..... no tak teraz lepper mu niepomoze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:34 p to nam dali intenet, zeby z Wami klikać. To w ramach kontaktu ze spleczenstwem. W Wy macie zgode przelozonych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:48 a pan ma? zdaje sie ze to spoleczensto jest pana przelozonym? i niewydaje mi sie ze ono tego od pana wymaga panie p osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:03 w wykonywaniu mandatu posła jestem niezalezny i niezawisły, mandat mam od 6339 wyborców a nie od spolecznstwa jako takiego, nadto pan na pewno nie jest mojm wyborcą Po drugie pan nie jest upowazniony do wypowiadania sie za spoleczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:06 a pan jest? 6000 to jak mala wioska panie p osle wiec niech pan laskawie sie zajmie robota i niemarnuje moich pieniedzy, pozatym wspolczuje tym co pana wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:32 co to za kretynstwo, to hihihi, Slodka blondynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: taaa IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 12:37 chyba wolę słodkie hihihii od bełkotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:04 to jest własnie Wasz poziom. Nie mozecie dorównac, to chcecie sprowadzić poziom do swojego poziomu, czyli... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: taaa 01.04.05, 13:09 No jakże ośmielismy sie nie podzielic zachwytu nad panskim poświeceniem. Panie Posle, jest pan czasem żałosny. No i nie tak dawno na tym forum, o ile dobrez pamietam , wypiierał sie Pan, ze nie kandydował Pan z listy Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: taaa IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 13:09 Szanowny panie brzydzę się wami i wdać się z wami w dysputę znaczy stoczyć się, jak już pisałem wcześniej nie pochlebiaj sobie łaskawy panie... Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 13:14 Przypomina sobie Pan jak Pan sprawdzał przydatnosc pracowników do pracy w mleczarni w Pińczowie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:20 juz wtedy mial zapedy do polityki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: właśnie co z tą mleczarnią ? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 13:36 jest jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK Re: właśnie co z tą mleczarnią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:37 jaka znowu mleczarnia... ludzie? Ja kupilem mase upadłosci w postaci naniesien budowalnych a nie mleczarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK prosze podać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:36 Jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: prosze podać... 01.04.05, 13:38 badała Pan cczy mają dobra energie, (albo cos w tym stylu, szamanką nie ejstem) nakłądjąc im na głowe ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK Re: prosze podać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:40 moze pani sprecyzowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: prosze podać... 01.04.05, 13:40 a co z tym kandydowaniem z listy Samoobrony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: prosze podać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:43 nigdy nie twierdziłe, ze nie kandydowalem z tej listy bo to jest niepodawzalny fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:37 co z ta meczarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:41 A ot sukcesy naszego pana p olsa: www.raportnowaka.com/news.php?typ=sukcesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:45 napisze jak bede miał ochote, a wam wtedy szczeny opadną pocztajat sobie chocby polityke!!! To, ze nie przekopiowalem czegoś ta, nie znaczy ze nie ma zadnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:46 pan sie chwali czy sie zali? panie p osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:48 KONIEC!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 13:51 No cóz, jak sie nie m arguemntów to po co zaczynac dyskusje. pana wyborca nie ejstem, ale zamist wymyslac komus od Idiotek, moze naleząłoby wziac słownik ortograficzny do reki??? A ja naiwnie mysłam, ze to "churtowo" kiedyś rzeczywiscie było literówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:55 co mam wyjasniać- pomowienie? Chce pani? - prosze przed sadem cywilnym za naruszenie dobr osobistych ( za to testowanie pracownikow ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: a może te dłonie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 13:58 leczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 14:07 A nieprawda??? Tak samo jak to, ze Pan startował z listy Samoobrony??? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 14:09 a to chyba taka metoda-przeciwników postraszyc sadem, niech siedza cicho. po co chamy nie klaksają w dłonie i nie chwalą- jaki to Pan Nowak jest dobry i wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:12 To nie jest straszenie, tylko ochrona dóbr osobistych ( patrz Kodeks cywilny), chyba ze poslowie nie maja do tego prawa? Twierdzenie, ze sprawdzałem pracowników, tak jak pani pisała - jest pomowieniem. Niech pani dalej tak twierdzi Zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.05, 13:46 Gość portalu: posel nowak napisał(a):.. jedynie co "konsumuje" to cherbaty owocowe .`` Panie pośle: HERBATY !!!! HERBATY !!!!! posel nowak napisał(a):``...ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365 dni w roku ``. Panie pośle:ja już niczego nie rozumiem,wszystko mi się poplątało. Nie dość,że Pan głoduje/który to już dzień głodówki?-coś chyba ok.100/,to jeszcze Pan nie śpi?! Zlituj się Pan nad swoim organizmem!!/nawiasem mówiąc to nie każdy miesiąc ma 31 dni i nie każdy rok ma 365 dni/ posel nowak napisał(a):..w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad 6 mln zl...`` Panie pośle: ja też chciałabym tyle zapłacić!!!!,a reszta dla mnie!!,ale dla ludzi nauki,kultury,służby zdrowia to są tylko mrzonki. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku Ja-Ga Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Panie Pośle Nowak! 01.04.05, 14:20 Nie jestem czerwona wszą, wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:20 Właśnie zrobiłem koniec pozdrawiam P.S. Dzieki temu bylo widać zamiar sprowokowania mojej osoby. Niestety nie udało się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:21 Taaaaaak, nie jestem...? Co sobie wyprasza? Ubodło? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Panie Pośle Nowak! 01.04.05, 14:41 Pani Nowak, nie ma pan ŻĄADNYCH argumentów, a chce Pan dyskutowac. Czasem nawet czytałam cio te zPan wypisuje. Ale cóz, jesli dyskuja sie konczy w moemencie kiedy nie zgadzam sie z Panem to po co ją zaczynać?? Tak apropos, jestem człaonkiem PSL. :)) I jestem duman z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:42 PARANOJA! U Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:43 To prosze zapytac sie wojta Solca o jego majatek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: brzydzę się każdą władzą IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 14:52 władza deprawuje - zawsze i wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Panie Pośle Nowak! 01.04.05, 14:47 To ma byc ARGUMENT?? no ale cóż sie spodziewca jak ktos pisze cherbata albo churt. :)))) Pozdrawim. Przykro mi ale szkoda mi an pisanei na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:23 ... a prokuratura wzieła sie teraz mocno do pracy. Ustalić koordynaty tego lewaka, to zaden problem! Niech robi to dalej. Gosiewski sie przekonał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:43 ..a a Jakub swoje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.05, 23:38 A moze Posel Nowak pozwie do sadu np marszalka sejmu ze mu biedaczkowi orderu za glodowanie nie przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew NOWAK Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:11 spadaj...i wez sie za czytanie postulatów... ze zrozumieniem. Jemu prosze powiedziec, zeby nauczył sie wypełniac poprawnie oświadczenie majatkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:07 I tu widac jak reprezentant suwerena wybrany w demokratycznych wyborach proporcjonalnych traktuje wyborcow.. Co prawda Nowak nie ma mandatu obligatoryjnego , ale zawsze poznasz prostego, niewykształconego odpowiednio człowieka bez przygotowania do pełnionej funkcji po jego stosunku do wyborcow. I to nie jest istotne czy do tych co glosowali na niego czy nie. Wyborca Twoj Pan i juz. A postulaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak odpowiadam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:07 ... a co mialby konkretnego zrobic dla regionu? To jedno pytanie, Drugie - kto mialby robic to co robia ja obecnie? Bez panstwa prawa nie ma rozwoju!!! 1750 spraw tylko w Kielcach zawieszonych, przewaznie bezprawnie, dziesiatki ukrecanych, niekiedy totalan bezkarnosc pewnych osob, naruszone zasady konkurencji, wyzysk, ja w Biedrace ( do kilku interwencji duzych rozmaiarów to ja sie przyczynilem - Biedorna w Kielcach i depot w Pinczowie, Impel, itd ), dziesiatki zaaranzowanych bankructw a nastepnie ustawionego syndykowania. itd Prosze zobaczyc co kupily od syndyków: DORBUD POLONEZ HANAWAG SUPRIMEX MITEX Błachut inni ( mam wymieniac ? ) co sprzedal i na jakich zasadach - syndyk Andrzej KELNNER itd I to ma byc zdrowy, zrównowazony rozwój gospodarczy? Oligarchia polityczno -prawnicza sie bogaci, a ludziom to pewnie trzeba dać kitu z okien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Wyksztalcenie mam inne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:09 ... a na stronie sejmowej go nie bede zmieniac, bo jest ciekawiej, tym bardziej, ze jest to... elektryk stoczniowy juz pisalem jakie mam wyksztalcenie i gdzie to było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Wyksztalcenie mam inne... IP: 80.51.251.* 03.04.05, 23:41 Posle wlasnie dlatego wszyscy maja cie za oszoloma . Nawet nie wiesz co moglbys zrobic ;-) Niezle jaja. Ale szukac wyimaginowanych problemow to my juz widzielismy. Zaraz pewnie bedzie postulat o plan 5-letni .. LPR pasuje do Pana jak ulal .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: odpowiadam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:31 Proszę przybliżyć temat Dorbudu. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian_Curtis Re: Jakubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:49 Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale będę bronił do śmierci twojego prawa do mówienia tego Voltaire, Wolter (François Marie Arouet 1694 - 1778) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Ty Bacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:03 pier... sie bucu zaje.... pizd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Zapraszam ponownie IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 12.04.05, 13:08 bedzie za kilka godzin ponowienie akcji na trybunie, bedzie jutro, bedzie w kazdy dzien posiedzen Sejmu, bedzie do skutku, tak dlugo jak bedzie trwal protest glodowy pozdrawiam bedzie tez plik video na stronie internetowej www.raportnowaka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Zapraszam ponownie 12.04.05, 16:36 Ostatni taki cyrk był w wykonaniu posła Janowskiego ,może po zakończeniu kadencji załapie się pan do jakiegoś kabaretu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Re: Zapraszam ponownie IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 12.04.05, 16:58 jak podsype pani jakis psychotropow do jakiegos napoju to nie tak bedzie pani skakac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Zapraszam ponownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:50 a co pan p osel lyka psychotropy? jakie? tak z ciekawosci pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Posel Nowak....meczennik postkomuny ! IP: 207.96.151.* 14.05.05, 15:27 he, he...fajne ! ...jestem sklonny poslow Janowskiego i posla Nowaka okreslic meczennikami postkomuny. To niewatpliwie symbole naszego wspolczesnego oporu. Niezwykle cenie sobie takie postawy. Mamy w naszej historii dosc duzo postaci protestujacych. One wpisuja sie na stale w nasze zycie Polakow duchowe i emocionalne...np o. Piotr Skarga, O.J.Popieluszko. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Prześladowanie Posła Nowaka 20.05.05, 09:26 129 dni głodówki i niezlesie pan trzyma i niezle wygląda. 3 miesiac mija a pan dalej tworzy szoł. A jak tam mleczarnia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_borsuk Re: Prześladowanie Posła Nowaka 20.05.05, 09:35 nie mleczarnie. Czy donosiciele maja to do siebie ze sa ograniczeni i nie rozumiej słow , prostych słow takich jak mleczarnia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Prześladowanie Posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:40 boze ales ty jelop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:36 nowak WTF nie jednemu psu Burek! Odpowiedz Link Zgłoś