Dodaj do ulubionych

protest głodowy w Sejmie...

IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 22.03.05, 19:34
gdzie informacja na stronach loklany GW?

www.raportnowaka.com/news.php?typ=news&id=4
Obserwuj wątek
    • Gość: mmmmmmmmmmmmmm Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 25.03.05, 19:51
      czy jeszcze glodujecie,grubasy
      • Gość: Filip Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 25.03.05, 21:47
        Czy moze ktos dac Narodowi lepszy przyklad na patriotyczna postawe ?
        Toronto i cala patriotyczna Polonia swiata jest z Panem, Panie posle Nowak.
        Dziekujemy za takie poswiecenie dla dobra Naszej Ojczyzny.
        Tylko przez prezentacje radykalnych postaw mozemy sprzeciwiac sie dalszej
        obstrukcji moralnej spoleczenstwa i wyniszczenia naszej gospodarki.
        Tak twardo i nieustepliwie zachowal by sie Anglik, Japonczyk i mamy tez piekny
        przyklad Polaka. W takiej postawie protestu jest wiedza, profesionalizm i
        reakcja na bezskutecznosc dotychczasowych srodkow uzycia dyplomacji, perswazji.
        Ta banda zlodzieji i malwersantow jest glucha i slepa na ogrom korupcji ukladow
        w obszarze idiotycznie chyba nazwanym "wymiaru sprawiedliwosci".

Pan posel Nowak domaga sie ; no wlasnie czego ON sie domaga ?

"TO NIE GWOZDZIE CIE PRZYBILY - TO MOJ GRZECH"
        • Gość: zx Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:55
          Naród ma posła Nowaka w dupie i całe szczeście bo jego akcja to błazenda
          wielka. A poseł ma w dupie Toronto, bo ono na niego nie głosuje. Czyż nie
          chodzi to to aby ponownie zostać posłem? Za wszelką cenę? Telewizja może
          pokaże, jakiegoś wywiadziku sie udzieli, zostanie prawdziwym patriotą.

Zaden Anglik nie głodował by w pomieszczeniach Izby Gmin. Kiedy towarzyszu
          Filipie był jakiś strajk głodowy w parlamencie kanadyjskim?

Nowak to kabotyn i tyle.
          • Gość: Filip Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 25.03.05, 22:34
            O, nie ! Pan posel Nowak to dla nas wielki Polak. Czlowiek honoru i wielki
            oredownik sprawiedliwosci spolecznej. Niech Bug ma go w swej opiece.
            Jestesmy z nim a on bedzie naszym poslem....poslem Narodu na zle i na dobre.
            Pieknie buduje swoja historje zycia i pracy dla Polski.
            To jest to wlasciwe parcie w wyznaczanym sobie, narzucanym sobie, niech bedzie
            nawet chorobliwym ale radykalnie logicznym kierunku.
            Zabito O.J.Popieluszke bo w owym czasie prezentowal odosobniona i osamotniona
            postawe. Gdyby takich postaci wowczas bylo dziesiec albo i wiecej, nadal zyby w
            srod nas. O czy by dzisiej...o tym samym co wowczas mu nie wolno bylo mowic.
            A gdyby do posla Nowaka dolaczyli inni poslowie ?
            Alez nie - Nowak nigdy nie walczyl w ich sprawie. Nowak nigdy nie walczyl
            o "ich Polske". "Polske Nowaka" a Polske innego posla nawet prawicy dzieli
            cwaniactwo w ktore sie wroslo, ktorym sie karmilo.... zwycieska mysl motlochu,
            zyciowe kredo pomazancow.
            • Gość: zx Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:35
              Dlaczego w twojej Kanadzie nikt nie głoduje w parlamencie, nie ma "wielkich
              Kandayjczyków", a świat jest normalny? Bo tam na pozerach poznają się szybciej
              i nikt im nie wierzy. Nowak to błazen i tyle.

Porównanie z ks. Jerzym jest obraźliwe dla księdza, bo on nie był błaznem.

• Gość: posel nowak Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:32
                Bo w Kanadzie nie ma takich osob jak autor tego postu, i tylu nie myslacych w
                parlamencie
            • Gość: Marcin Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 12.04.05, 08:11
              Mnie rozwala dosłownie jak ludzie wrzucają całą historię do jednego worka i
              traktują to jako argumenty-co ma wspólnego poseł nowak z księdzem Popiełuszko -
              sporo Pan przesadził. Z tego co pamiętam Popiełuszko nie uprawiał kampanii
              wyborczej i to jeszcze w tak kretyński sposób...
              Robi kampanię, zgrywa głupa, a są tacy co uważają go za bohatera narodowego -
              to ja już nic nie rozumiem. Ale widzę ostatnio, że głupota jest sposobem na
              sukces, to może i panu nowakowi się uda...
        • Gość: poseł nowak Protest głodowy w Sejmie trwa dalej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:03
          Witam i dziękuje!

Nie chce oceniać całej wypowiedzi ale przynam, ze dotychczas używane działania
          i środki faktycznie były dyplomacja i perswazją opartą o moje konstytucyjne
          prawo do zapytan, interpelacji oraz interwencji poselskich.

Niestety z przykrościa stwierdzam, że pomimo, ze podnoszone przezemnie kwestie
          są bardzo powazne, udzielanemi odpowiedzi były w dużej cześci spuszczaniem po
          mnie brzytwie, nie mowiąc o tym, ze działaniam tym ze strony pytanych nie
          towarzyszyła dogłebna próba "prostowania" tych patologii.

Przykład? Interpelacja w sprawie naruszania ustawy antykorupcyjnej. Prosze
          zauwazyć, ze całe wojewodztwo mazowieckie nie odpowiedziało premierowi,
          kto na tym terenie narusza te przepisy. Nie zrobił tego nawet Kaczynski.
          Premierowi tez sie nie spieszy, zeby zadać aż do skutku tych informacji.

Moze Premier, stary komuch, wyszedł z zalozenia, ze taki geodeta lub
          budowlaniec na urzedzie ma zarabiac jak policjant lub kierwca TRANSBUDU na
          boku?

Moje postulaty to nic innego jak przedłuzenie interpelacji i zapytan. Nie
          domagam sie niczego, do czego nie miałbym prawa.

Dalej - uwazam, ze rzad i pytani maja dawno te dane, nie chca jednak podać, bo
          wiedza, ze wyjdzie z tego niezłe trześienie scena polytyczną.

Najgorsze jest jednak to, ze do obecnej chwili nikt mi nie odpowiedział w
          zadnym przedmiocie, nie zrobił tego premier, nie zrobiło tegop prezydium Sejmu,
          a powinno strzec praw posłow wynikajacych z konstytucji oraz ustawy o
          sprawowaniu mandatu posła i senatora.

Podam dalszy przykład. Zadam wykazu sledztw, w ktorych w kielcach zgineły akta.
          Nie ma sprawy, po jakim czasie jakos otrzymuje takie dane. Jak prosze
          o podanie, ktory prokurator prowadził dana sprawę - odpowiedzi brak

Pytam sie - co ze mnie za poseł, kiedy majac taka informacje prokuratura
          nie chce jej podac?

Jezeli przyjałem mandat i ślubowałem Narodowi, ( powiedziałem nawet - "... tak
          mi dopomóż Bóg", to co ma zrobić, szczegolnie, gdy wiem, ze moje postulaty
          dotyczą dziesiatek tysiecy ludzi, jezeli nie wiecej, niekiedy ogromnych
          patologii ( jak mafia LPG )?

Informuje, ze protest trwa nadal, bedzie trwał do pełnego sukcesu,a od
          pierwszego dnia nastepnego posiedzenia Sejmu transparent bedzie wisiał
          ponownie... bedzie tak długo wieszany, aż "posłowie" na Sejm RP sie zreflektują
          i zechca zrozumieć co jest istotą ich działalnosi oraz... złoznego ślubowania
      • Gość: kol Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 13.04.05, 10:19
        facey ośmiesza się
    • Gość: !!!!!!!????? Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 26.03.05, 15:06
      podobno po świetach mają głodować radni w Kielcach.
      • Gość: posel nowak Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:18
        ...kiedy przestanie pan włazić układowi w ....

Prosze zacząć rzetelnie piać, po jak razie nie jest to zadne dziennikarstwo
        lecz zwykłe kretactwo prasowe oraz oszukiwanie czytelników

Przykład? Złozenie 500 pozwów w sprawie emerytrów z Doliny Nidy. Co pan
        napisał? ... ze to emeryci sami złożyli pozwy. Jest pan zwykłym kłamcą.

Jezeli chodzi o moj protest głodowy, to prosze napisać czytelnikom prawde
        o co mi chodzi - prosze podać postulaty- sa na stronie internetowej. A moze
        nie potrafi pan ich przeczytać bo pana egoizm oraz narcyzm, jak również
        odpowiednich rozmiarów mózg nie pozwalają panu tego zrozumieć.

Nadal kazdy dziennikarz Echa Dnia ma zakaz wejścia do mojego biura poselskiego
        oraz zapewnienie, ze z Wami nie rozmawiamy

Niech pan dalej kombinuje, to tym razem panu nie... odpuszcze, tak jak zrobiłem
        w przypadku posądzenia mnie o rozbicie szyby i konsumpcje wodki w towarzystwie
        KLEWEK
        • Gość: zx Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 15:30
          "żeby nie wiem jak się natężał", to i tak zostanie kabotynem i pajacem, nikt
          nie będzie go inaczej pamiętał, niestety. Jak sie nie ma nic do powiedznia,
          albo zbyt dużo do powiedzenia, a chce sie btć kimś to się wpada w błazenadę.

Od wielkości do śmieszności tylko jeden mały krok, powiedział kiedyś (niewielki
          wzrostem) Napoleon Bonaparte. Może trzeba przczytać coś na ten temat?
          • Gość: Filip Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.219-96-207.hull.mt.videotron.ca 26.03.05, 18:44
            Dokladnie jest tak jak to przedstawia pan posel Nowak.

Wam przedstawicielom prasy dupa lata ze strachu. Dlatego nie wiem tylko czy
            skutecznie lekcewazycie wysilek pana posla Nowaka. Wasza medialna przekaziorow
            wiarygodnosc spada. Mam nadzieje ze rozsadni Kielczanie dokladnie tak
            potraktuja waszego szmatlawca "ECHO DNIA" jak wy traktujecie lekcewazaco
            argumenty posla Nowaka. To najlepsza dla was antyreklama. Gdyby taki protest
            posla do parlamentu zdazyl sie w "wolnym swiecie" cala prasa i wszystkie
            dostepne media pokazywaly by posla na pierwszej stronie w kolejnosci punktujac
            jego zadania. Zorganizowano by konferencje prasowa w celu wykazania,
            udowodnienia spoleczenstwu ze argumenty protestujacego sa alogiczne.
            Ze sa to sny urojone....no sprobojcie ?
            Ale wy medialni spadkobiercy PAP-u tuby POLITBIURA PRL-u nie mozecie inaczej.
            Inaczej nie potraficie i to jest dla mnie w tym przypadku protestu posla Nowaka
            najcenniejsza okazja by wykazac wam wasze uzaleznienie.
            Wasze ograniczenia.
            Wasze standardy informacyjne.
            Wy ktorzy pod publike krzyczycie "precz z komuna" nazywajac sie "wolna i
            niezalezna prasa".?
            Daleko wam do takowej. Czynicie to spoleczenstwo zniewolonym.
            Zniewalacie go dzien po dniu swa dziennikarska perwersja, ludzi malych i
            mialkich.

Pozdrawiam Pana panie Wrobel i niech juz Pan nie klamie!

Myslami jestesmy z Panem panie posle Nowak.

• Gość: posel nowak Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:08
              Witam!

Fakt, teraz jest najlepsza okazja, to jest dobry test, pokazac, ze media sa
              uzaleznione i upartyjnione, a raczej usitwione. Np ECHO DNIA to tak naprawde
              jakis tam dodatek do bisnesu jakiegos tam pana, zakupiony pewnie o po to, zeby
              nie opisywac niektorych politykow

Jedak najlepszy dowod na to jak funkcjonuja obecnie polskie media widac po
              pewnym artykule w tgodniku Newsweek z tego tygodnia.

Zapraszam do przeczytania. To jest jakis horror. Autorka nawet nie wie, co tak
              dokadnie napisala. To jest dowod na to, ze to Filip ma racje

Artzkul zostanie odczytany w Sejmie z trybuny. Beda niezle jajca
            • Gość: posel nowak Radio Chicago IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:35
              Jedyna stacja, ktora dala mi czas na antenie... 20 minut na zywo, jest Radio
              Panorama z Chicago. Bylo to wczoraj o 3.3o rano

A w Polsce? Nic! Jakies migawki...
            • Gość: zx Re: Do redaktora Wróbla z Echa Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:15
              tak, pokazałyby, jako przykład szkodliwego dla państwa pieniactwa. Potem straż
              marszałkowska sumiennie wywaliłaby go na zbity pysk, a media na drugi dzien
              znalazły sobie innego bohatera. Posła nikt by do Izby drugi raz nie wybrał i
              sczezł by w odbycie niepamięci, czego ja Nowakowi życzę szczerze.

Jak tam w ty Canadzie jest taka wolność słowa i nie ma Politbiura itp. to
              dlaczego nie ma bojowników w stylu Nowaka?

Może się boją błazeństwa? A może nie wybierają takich pajaców do Parlamentu?
              W Kanadzie szurnietych nie brakuje, ale nikt nie robi z ich wariackiego
              zachowania cnoty, bo pieniaczy obchodzi sie szerokim łukiem. Co im sie zreszta
              należy.

A Nowaka frustracja ogrania, że nikt o nim nie pisze, nikt nie wie, nikt nie
              słyszał. Więc i ja przestaje robić darmową reklamę.

Panie pośle Nowak, pomóż pan straży marszałkowskiej, pobij się pan sam. I
              sfotografuj własną komórką.
    • Gość: Ania Re: Polska zmartwychwstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:28
      Jakubie, wreszcie! Bo juz naprawde sie o Ciebie martwilam. Duzo zdrowka i
      radosci:). Panu Poslowi tez zycze wszystkiego dobrego:).
      • Gość: posel nowak Polska zmartwychwstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:32
        dziekuje bardzo i zycze rowniez wiele dobrego. Jakubie- ja na pewno wytrwam
    • Gość: posel nowak Tu jest link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 19:31
      newsweek.redakcja.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=11926
      o zmowie dziennikarzy z politykami ( niektorymi )

Ci ludzie sa chorzy na slawe i bycie gwiazda... to oni maja ciag na szklo

naprawde zapraszam. Takiego "samoboja" to juz dawno nie widzialem... glupoty
      tez!
      • Gość: All Re: Tu jest link IP: 81.6.129.* 27.03.05, 00:59
        Hi hi , chyba z tydzien sie nie odzywalem i czekalem...
        Jest dokladnie tak jak myslalem, pies ze zlamana noga za Poslem sie nie
        obejzal. Pozostalo tylko zalosne skomlenie o wzmianki w mediach z trybuny
        sejmowej. I tak zostanie. A ja dalej strajkuje w formie "strajku
        jedzeniowego" ;-)) I wygrywam! A jak tam psyche Posla ??
        • Gość: posel nowak Re: Tu jest link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:50
          facet - naucz sie czytac! Ten link mowi wlasnie o tym, dlaczego nic nie
          napisali. Przeczytaj rowniez ... postulaty to zrozumiesz, dlaczego tak jest

A teraz... na drzewo
          • baba53 Re: Tu jest link 27.03.05, 11:13
            a świąteczne dni też Pan tam siedzi i głoduje?
            • Gość: posel nowak Re: Tu jest link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 12:48
              ...w Sejmie nie ale w domku tak- z daleka o marudzacej rodziny
          • Gość: All Re: Tu jest link IP: 81.6.129.* 27.03.05, 13:11
            Posle , przeciez wlasnie o to chodzi
            • Gość: posel nowak Dziekuje za p o t w i e r d z e n i e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 15:12
              ...i bardzo dobrze, problem w tym, ze nie powinni sie zmawiac.
              Dobrze, ze taki madrala to potwierdza. Tym stwierdzeniem najadlem
              sie na jakis jeden dzien ( nawet nie wie pan jak smakowlo ).
              Jak pan sadzi GW w Kielcach tez sie zapisala to tej "zmowy"?

... nie szczekaja, a karawana idzie mimo wszystko dalej.

Kto ma racje, czy moje postulaty ( interpelacje i zapytania )
              sa sluszne okaze sie niebawiem. Co sie tyczy zas mediow, to zobaczymy
              kto kogo przetrzyma?

Jezeli ta zmowiona prasa sadzi, ze im sie to uda, to stwierdzam

- zalosnie sie myla!!!
    • Gość: posel nowak Protest nadal trwa IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 29.03.05, 10:03
      Zbigniew nowak
    • Gość: posel nowak protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:11

... a w środe będzie znów transparent na sali obrad. Bedzie tak, az do pelnego
      sukcesu... zapewniam, ze niedlugo beda spore efekty

Szczególy bedą na stronie:

www.raportnowaka.pl/tekst.php?p=region_ck
      do redakcji: teraz juz nie bedzie zadnego info jakiejkolwiek redakcji.
      Mozna sobie kopiowac ze strony, ale zachowaniem obowiazjacych zasad
      • prezydent6 Re: protest głodowy trwa nadal 31.03.05, 20:45
        Czy pan głodował w świeta?Ile teraz Pan waży?
        • Gość: posel nowak protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:17
          Głoduje cały czas, w święta tez, jedynie co "konsumuje" to cherbaty owocowe
          ( bez cukru )np. jakas dzika róża itd. Najwększy problem to wyjałowione
          podniebienie, stąd taki ciąg do innych smaków.

Nie wazyłem sie, ale tluszczu juz mało co zotalo. Sądze, ze pozostało jakies
          80 kg. Myśle, ze dopiero teraz zaczyna sie problem, za chwile skonczą
          sie "zapasy"

Jutro powiem ile waże
          • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 08:57
            nieno rewelacja panie posle tak trzymac (z diet poselskich i wynagrodzenia za
            prace tez pan zrezygnowal, czy tez kisza sie pieniazki na kacie?)
            • Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:39
              Panie drogi! Dieta poselska nie idzie na zarcie lecz jest refundacja wydadków
              zwiazanych z obsluga mandatu posła. Przed chwilą wydałem 20 zł na kawe i cole
              dla dziennikarzy.

Czy my nie rozumiemy, co znaczy dieta poselska, dieta radnego?

Co do uposazenia, to informuje, ze miedzy innymi pisanie tutaj świadczy o tym,
              ze pracuje. Więc...!?
              • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:43
                no tak tylko ze pan za biadolenie i nierobienie nic dla Polakow bierze slone
                pieniazki odemnie i od innych, bo czyz to nieprawda ze to ja pana utrzymuje?
                • Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:31
                  ... ja juz kiedys pisalem, ze w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad
                  6 mln zl ( CIT, VAT, PIT, obrazowo to ca 1200 razy wiecej niz) kapitał
                  załozycielski firmy ). A ile pan zaplacił? Jezeli przebił pan tą kwote to
                  mozemy gadac, kto kogo utrzymuje?

O Panstwa prócz tego uposazażenia nie wziałem nigdy ani grosza ( nawet nie
                  odpisuje jednej zlotówki w ramach PIT)

Biadolić to pan biadoli, ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365 dni w
                  roku. Kwota jaka wzialem w tym miesiacu to lacznie 7500 zł. Zamienimy sie?

Ale w drugi dzien swiat wielkanicnych jedzie pan na interwencje do Zielonej
                  Gory i Poznania?
                  • Gość: Ja-Ga Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.05, 13:22
                    Gość portalu: posel nowak napisał(a):.. jedynie co "konsumuje" to cherbaty
                    owocowe .``
                    Panie pośle: HERBATY !!!! HERBATY !!!!!
                    posel nowak napisał(a):``...ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365
                    dni w roku ``.
                    Panie pośle:ja już niczego nie rozumiem,wszystko mi się poplątało.
                    Nie dość,że Pan głoduje/który to już dzień głodówki?-coś chyba ok.100/,to
                    jeszcze Pan nie śpi?! Zlituj się Pan nad swoim organizmem!!/nawiasem mówiąc to
                    nie każdy miesiąc ma 31 dni i nie każdy rok ma 365 dni/
                    posel nowak napisał(a):..w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad
                    6 mln zl...``
                    Panie pośle: ja też chciałabym tyle zapłacić!!!!,a reszta dla mnie!!,ale dla
                    ludzi nauki,kultury,służby zdrowia to są tylko mrzonki.
                    Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku
                    Ja-Ga
                    • Gość: poseł nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:47

RHB 4066 w Lodzi - prosze sobie poczytac. Urzad Skarbowy w Lodzi na Dowborczyków
              • bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 10:46
                Niech pan nie żartuje- jest Pan połsem charytatywnie. A z tym głodowaniem-chce
                PPan zabłysnąc. Zreszta czego sie psodziewac po człwieku który starował z listy
                Samoobrony. hihihihi
                • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:48
                  ta a jak zaslabnie to jeszcze z naszych podatkow sie bedzie leczyl, i to nie w
                  szpitalu na czarnowie
                  • bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 10:53
                    hihihi
                    • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:55
                      pan posel ma ciezka prace siedzi w domu i se klika za NASZA KASE!!!
                      • bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 10:58
                        klika?? eeeee, co Ty BBB?? Elektoratu szuka .
                        • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:02
                          no to ladnie zylem w bledzie..... no tak teraz lepper mu niepomoze:)
                      • Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:34
                        p to nam dali intenet, zeby z Wami klikać. To w ramach kontaktu ze
                        spleczenstwem. W Wy macie zgode przelozonych?
                        • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:48
                          a pan ma? zdaje sie ze to spoleczensto jest pana przelozonym? i niewydaje mi
                          sie ze ono tego od pana wymaga panie p osle
                          • Gość: posel nowak Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:03
                            w wykonywaniu mandatu posła jestem niezalezny i niezawisły, mandat mam od 6339
                            wyborców a nie od spolecznstwa jako takiego, nadto pan na pewno nie jest mojm
                            wyborcą

Po drugie pan nie jest upowazniony do wypowiadania sie za spoleczenstwo
                            • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:06
                              a pan jest? 6000 to jak mala wioska panie p osle wiec niech pan laskawie sie
                              zajmie robota i niemarnuje moich pieniedzy, pozatym wspolczuje tym co pana
                              wybrali
                    • Gość: Zbigniew NOWAK Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:32
                      co to za kretynstwo, to hihihi, Slodka blondynka?
                      • Gość: Ian_Curtis Re: taaa IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 12:37
                        chyba wolę słodkie hihihii od bełkotu...
                        • Gość: poseł nowak Re: taaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:04
                          to jest własnie Wasz poziom. Nie mozecie dorównac, to chcecie sprowadzić poziom
                          do swojego poziomu, czyli...
                          • bacha1979 Re: taaa 01.04.05, 13:09
                            No jakże ośmielismy sie nie podzielic zachwytu nad panskim poświeceniem. Panie
                            Posle, jest pan czasem żałosny. No i nie tak dawno na tym forum, o ile dobrez
                            pamietam , wypiierał sie Pan, ze nie kandydował Pan z listy Samoobrony.
                          • Gość: Ian_Curtis Re: taaa IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 13:09
                            Szanowny panie brzydzę się wami i wdać się z wami w dysputę znaczy stoczyć się, jak już pisałem wcześniej nie pochlebiaj sobie łaskawy panie...
                      • bacha1979 Re: protest głodowy trwa nadal 01.04.05, 13:14
                        Przypomina sobie Pan jak Pan sprawdzał przydatnosc pracowników do pracy w
                        mleczarni w Pińczowie?????
                        • Gość: BBB Re: protest głodowy trwa nadal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:20
                          juz wtedy mial zapedy do polityki....
                          • Gość: Ian_Curtis Re: właśnie co z tą mleczarnią ? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 13:36
                            jest jeszcze ?
                            • Gość: Zbigniew NOWAK Re: właśnie co z tą mleczarnią ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:37
                              jaka znowu mleczarnia... ludzie? Ja kupilem mase upadłosci w postaci naniesien
                              budowalnych a nie mleczarnie.
                        • Gość: Zbigniew NOWAK prosze podać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:36
                          Jak???
                          • bacha1979 Re: prosze podać... 01.04.05, 13:38
                            badała Pan cczy mają dobra energie, (albo cos w tym stylu, szamanką nie ejstem)
                            nakłądjąc im na głowe ręce.
                            • Gość: Zbigniew NOWAK Re: prosze podać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:40
                              moze pani sprecyzowac ?
                          • bacha1979 Re: prosze podać... 01.04.05, 13:40
                            a co z tym kandydowaniem z listy Samoobrony???
                            • Gość: poseł nowak Re: prosze podać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:43
                              nigdy nie twierdziłe, ze nie kandydowalem z tej listy bo to jest niepodawzalny
                              fakt
    • Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:37
      co z ta meczarnia?
    • Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:41
      A ot sukcesy naszego pana p olsa:
      www.raportnowaka.com/news.php?typ=sukcesy
      • Gość: poseł nowak Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:45

napisze jak bede miał ochote, a wam wtedy szczeny opadną

pocztajat sobie chocby polityke!!! To, ze nie przekopiowalem czegoś ta, nie
        znaczy ze nie ma zadnych
        • Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:46
          pan sie chwali czy sie zali? panie p osle
          • Gość: poseł nowak protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:48

KONIEC!!!!!!!!!!!!
            • bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 13:51
              No cóz, jak sie nie m arguemntów to po co zaczynac dyskusje. pana wyborca nie
              ejstem, ale zamist wymyslac komus od Idiotek, moze naleząłoby wziac słownik
              ortograficzny do reki??? A ja naiwnie mysłam, ze to "churtowo" kiedyś
              rzeczywiscie było literówką.
              • Gość: Zbigniew NOWAK Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:55
                co mam wyjasniać- pomowienie? Chce pani? - prosze przed sadem cywilnym za
                naruszenie dobr osobistych ( za to testowanie pracownikow )
                • Gość: Ian_Curtis Re: a może te dłonie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 13:58
                  leczą ?
                • bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 14:07
                  A nieprawda???
                  Tak samo jak to, ze Pan startował z listy Samoobrony???
                • bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 14:09
                  a to chyba taka metoda-przeciwników postraszyc sadem, niech siedza cicho. po co
                  chamy nie klaksają w dłonie i nie chwalą- jaki to Pan Nowak jest dobry i
                  wspaniały.
                  • Gość: Zbigniew NOWAK Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:12
                    To nie jest straszenie, tylko ochrona dóbr osobistych ( patrz Kodeks cywilny),
                    chyba ze poslowie nie maja do tego prawa? Twierdzenie, ze sprawdzałem
                    pracowników, tak jak pani pisała - jest pomowieniem. Niech pani dalej tak
                    twierdzi

Zapraszam...
                    • bacha1979 Re: protest głodowy w Sejmie... 01.04.05, 14:17
                      Boje sie. brrrrrr
      • Gość: Ja-Ga Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.05, 13:46
        Gość portalu: posel nowak napisał(a):.. jedynie co "konsumuje" to cherbaty
        owocowe .``
        Panie pośle: HERBATY !!!! HERBATY !!!!!
        posel nowak napisał(a):``...ja na ta kwote "zapieprzam" 24 h x 31 dni x 365
        dni w roku ``.
        Panie pośle:ja już niczego nie rozumiem,wszystko mi się poplątało.
        Nie dość,że Pan głoduje/który to już dzień głodówki?-coś chyba ok.100/,to
        jeszcze Pan nie śpi?! Zlituj się Pan nad swoim organizmem!!/nawiasem mówiąc to
        nie każdy miesiąc ma 31 dni i nie każdy rok ma 365 dni/
        posel nowak napisał(a):..w ciagu 10 lat w Polsce zapłacilem w Lodzi ponad
        6 mln zl...``
        Panie pośle: ja też chciałabym tyle zapłacić!!!!,a reszta dla mnie!!,ale dla
        ludzi nauki,kultury,służby zdrowia to są tylko mrzonki.
        Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku
        Ja-Ga
    • bacha1979 Re: Panie Pośle Nowak! 01.04.05, 14:20
      Nie jestem czerwona wszą, wypraszam sobie.
    • Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:20
      Właśnie zrobiłem koniec

pozdrawiam

P.S. Dzieki temu bylo widać zamiar sprowokowania mojej osoby. Niestety nie
      udało się...
      • Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:21

Taaaaaak, nie jestem...? Co sobie wyprasza? Ubodło?
        • bacha1979 Re: Panie Pośle Nowak! 01.04.05, 14:41
          Pani Nowak, nie ma pan ŻĄADNYCH argumentów, a chce Pan dyskutowac. Czasem nawet
          czytałam cio te zPan wypisuje. Ale cóz, jesli dyskuja sie konczy w moemencie
          kiedy nie zgadzam sie z Panem to po co ją zaczynać??
          Tak apropos, jestem człaonkiem PSL. :)) I jestem duman z tego.
          • Gość: posel nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:42

PARANOJA! U Pani...
            • Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:43

To prosze zapytac sie wojta Solca o jego majatek!
              • Gość: Ian_Curtis Re: brzydzę się każdą władzą IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 14:52
                władza deprawuje - zawsze i wszędzie!
            • bacha1979 Re: Panie Pośle Nowak! 01.04.05, 14:47
              To ma byc ARGUMENT?? no ale cóż sie spodziewca jak ktos pisze cherbata albo
              churt. :)))) Pozdrawim. Przykro mi ale szkoda mi an pisanei na tym forum.
    • Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:23

... a prokuratura wzieła sie teraz mocno do pracy. Ustalić koordynaty tego
      lewaka, to zaden problem! Niech robi to dalej. Gosiewski sie przekonał!
    • Gość: poseł nowak Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:43
      ..a a Jakub swoje. Pozdrawiam
      • Gość: all Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 01.04.05, 23:38
        A moze Posel Nowak pozwie do sadu np marszalka sejmu ze mu biedaczkowi orderu
        za glodowanie nie przyznal
        • Gość: Zbigniew NOWAK Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:11

spadaj...i wez sie za czytanie postulatów... ze zrozumieniem.
          Jemu prosze powiedziec, zeby nauczył sie wypełniac poprawnie oświadczenie
          majatkowe
          • Gość: Wyborca Re: Panie Pośle Nowak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:07
            I tu widac jak reprezentant suwerena wybrany w demokratycznych wyborach
            proporcjonalnych traktuje wyborcow..
            Co prawda Nowak nie ma mandatu obligatoryjnego , ale zawsze poznasz prostego,
            niewykształconego odpowiednio człowieka bez przygotowania do pełnionej funkcji
            po jego stosunku do wyborcow. I to nie jest istotne czy do tych co glosowali na
            niego czy nie. Wyborca Twoj Pan i juz. A postulaty
            • Gość: posel nowak odpowiadam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:07
              ... a co mialby konkretnego zrobic dla regionu? To jedno pytanie, Drugie - kto
              mialby robic to co robia ja obecnie?

Bez panstwa prawa nie ma rozwoju!!! 1750 spraw tylko w Kielcach zawieszonych,
              przewaznie bezprawnie, dziesiatki ukrecanych, niekiedy totalan bezkarnosc
              pewnych osob, naruszone zasady konkurencji, wyzysk, ja w Biedrace ( do kilku
              interwencji duzych rozmaiarów to ja sie przyczynilem - Biedorna w Kielcach i
              depot w Pinczowie, Impel, itd ), dziesiatki zaaranzowanych bankructw a
              nastepnie ustawionego syndykowania. itd

Prosze zobaczyc co kupily od syndyków:

DORBUD
              POLONEZ
              HANAWAG
              SUPRIMEX
              MITEX
              Błachut
              inni ( mam wymieniac ? )

co sprzedal i na jakich zasadach - syndyk Andrzej KELNNER itd

I to ma byc zdrowy, zrównowazony rozwój gospodarczy?

Oligarchia polityczno -prawnicza sie bogaci, a ludziom to pewnie trzeba dać
              kitu z okien
              • Gość: posel nowak Wyksztalcenie mam inne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:09
                ... a na stronie sejmowej go nie bede zmieniac, bo jest ciekawiej, tym
                bardziej, ze jest to... elektryk stoczniowy

juz pisalem jakie mam wyksztalcenie i gdzie to było
                • Gość: Wyborca Re: Wyksztalcenie mam inne... IP: 80.51.251.* 03.04.05, 23:41
                  Posle wlasnie dlatego wszyscy maja cie za oszoloma . Nawet nie wiesz co moglbys
                  zrobic ;-) Niezle jaja. Ale szukac wyimaginowanych problemow to my juz
                  widzielismy. Zaraz pewnie bedzie postulat o plan 5-letni ..
                  LPR pasuje do Pana jak ulal ....
              • Gość: Kibic Re: odpowiadam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:31
                Proszę przybliżyć temat Dorbudu. Dziękuję.
    • Gość: Ian_Curtis Re: Jakubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:49
      Nie zgadzam się z tym, co mówisz, ale będę bronił do śmierci twojego prawa do mówienia tego

Voltaire, Wolter (François Marie Arouet 1694 - 1778)
    • Gość: BBB Re: Ty Bacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:03
      pier... sie bucu zaje.... pizd....
    • Gość: posel nowak Zapraszam ponownie IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 12.04.05, 13:08
      bedzie za kilka godzin ponowienie akcji na trybunie, bedzie jutro, bedzie w
      kazdy dzien posiedzen Sejmu, bedzie do skutku, tak dlugo jak bedzie trwal
      protest glodowy

pozdrawiam

bedzie tez plik video na stronie internetowej

www.raportnowaka.pl
      • basia996 Re: Zapraszam ponownie 12.04.05, 16:36
        Ostatni taki cyrk był w wykonaniu posła Janowskiego ,może po zakończeniu
        kadencji załapie się pan do jakiegoś kabaretu ?
        • Gość: posel nowak Re: Zapraszam ponownie IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 12.04.05, 16:58
          jak podsype pani jakis psychotropow do jakiegos napoju to nie tak bedzie pani
          skakac
          • Gość: BBB Re: Zapraszam ponownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:50
            a co pan p osel lyka psychotropy? jakie? tak z ciekawosci pytam
    • Gość: Filip Re: Posel Nowak....meczennik postkomuny ! IP: 207.96.151.* 14.05.05, 15:27
      he, he...fajne !

...jestem sklonny poslow Janowskiego i posla Nowaka okreslic meczennikami
      postkomuny.

To niewatpliwie symbole naszego wspolczesnego oporu. Niezwykle cenie sobie
      takie postawy.

Mamy w naszej historii dosc duzo postaci protestujacych. One wpisuja sie na
      stale w nasze zycie Polakow duchowe i emocionalne...np o. Piotr Skarga,
      O.J.Popieluszko.
    • czerwony_borsuk Re: Prześladowanie Posła Nowaka 20.05.05, 09:26
      129 dni głodówki i niezlesie pan trzyma i niezle wygląda. 3 miesiac mija a pan
      dalej tworzy szoł. A jak tam mleczarnia ??
    • czerwony_borsuk Re: Prześladowanie Posła Nowaka 20.05.05, 09:35
      nie mleczarnie. Czy donosiciele maja to do siebie ze sa ograniczeni i nie
      rozumiej słow , prostych słow takich jak mleczarnia ??
    • Gość: BBB Re: Prześladowanie Posła Nowaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 09:40
      boze ales ty jelop
    • Gość: BBB Re: protest głodowy w Sejmie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:36
      nowak WTF nie jednemu psu Burek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka