Gość: S.P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 08:22 Co t za informacja? Aby informacja byla pelna musi odpoiadać na pytanie: kto? co?, gdzie?, kiedy?, jak?, dlaczego?, z jakim skutkiem? Takie artykuly są malo informatywne. Wstyd dla Gazety!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy - karawaka Re: Pożegnanie technikum geologicznego IP: 81.6.129.* 12.06.05, 21:44 Do geologa poszedłem z milości do kamieni i z Tą Szkołą zwiazane sa moje najciekawsze wspominienia i przeżycia. Jasiu umiał i chciał stworzyć najwspanialszą więź międzi nami uczniami i nauczycielami. To nie była szkoła to była rodzina. Pamiętacie Kaczkę, Bogusia, Raketę, Szynkę, Baśkę, dziś nie ma już takich pedagogów, odeszli jak nasza Szkoła. Przez całe życie spotykałem wiele osób które kończyły najwspanialszą budę w Kielcach i zawsze to że należeliśmy do jednej rodziny otwierało wszystkie drzwi. Bardzo przeżyłem zakończenie istnienia Geologa. Lecz do tego smutku dochodzi fakt że nikt z absolwentów nie snuje żadnych refleksji na łamach. Czy wspomienia sostały również wyprowadzone jak sztandar ? Odpowiedz Link Zgłoś
eradkie Re: Pożegnanie technikum geologicznego 13.06.05, 13:04 Witaj Ja też kończyłam Geologa, to najlepsza szkola jaka mogła istnieć. E. Odpowiedz Link Zgłoś