Gość: Hamster IP: 195.117.18.* 24.07.02, 14:28 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=20&w=2534059 Żeby nam tak koło d.... robić na forum ogólnopolskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dm_ Re: Nooo kolego daniel...teraz to sobie nagrabiłe 24.07.02, 16:47 Gość portalu: Hamster napisał(a): > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=20&w=2534059"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=20&w=2534059</a> > Żeby nam tak koło d.... robić na forum ogólnopolskim !!! faktycznie, nieladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Nooo kolego daniel...teraz to sobie nagrabiłe IP: *.mega / 192.168.1.* 24.07.02, 16:52 dm_ napisała: > Gość portalu: Hamster napisał(a): > > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a> > f=20&w=2534059"ta > > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=20&w=2534 > 059</a> > > Żeby nam tak koło d.... robić na forum ogólnopolskim !!! > > > faktycznie, nieladnie... HALO HALO DLACZEGO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Nooo kolego daniel...teraz to sobie nagrabiłe 24.07.02, 16:54 Gość portalu: daniel napisał(a): > HALO HALO DLACZEGO ?? nie poszlabym na inne forum obrabiac tylek swoim ziomkom. Masz cos, to tutaj to powiedz. Zreszta, nei rozumiem, dlaczego mamy (kielczanie, forumowicze) skakac sobie do oczu, co drugi watek taki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Nooo kolego daniel...teraz to sobie nagrabiłe IP: *.mega / 192.168.1.* 25.07.02, 07:50 dm_ napisała: > Gość portalu: daniel napisał(a): > > > HALO HALO DLACZEGO ?? > > nie poszlabym na inne forum obrabiac tylek swoim ziomkom. > Masz cos, to tutaj to powiedz. Zreszta, nei rozumiem, dlaczego mamy > (kielczanie, forumowicze) skakac sobie do oczu, co drugi watek taki jest. > > Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi !!! 25.07.02, 08:29 Tylko spokojnie! Popieram, to co napisał Daniel. Przecież ma do tego prawo. Nikomu nie obrabiał niczego tylko opowiedział o sytuacji, która go zastała na kieleckim forum. Czy wszystkie tego typu wątki w Polsce muszą się kojarzyć z ubecją, czy innymi szpiegami? Czy ja też jestem zły, bo zadzwoniłem na policję, kiedy sąsiad o trzeciej w nocy balował na całego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: !!! IP: *.mega / 192.168.1.* 25.07.02, 09:01 rafi - dzięki przywracasz mi wiarę w to forum mam nadzieję że wątek totalnej inwigilacji i śledztwa prowadzonego przez Hamstera przejdzie do historii jako niechlubny przypadek kieleckiego forum...dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: !!! 25.07.02, 09:23 Gość portalu: daniel napisał(a): > rafi - dzięki przywracasz mi wiarę w to forum mam nadzieję że wątek totalnej > inwigilacji i śledztwa prowadzonego przez Hamstera przejdzie do historii jako > niechlubny przypadek kieleckiego forum...dzięki i pozdrawiam No to życzę wam powodzenia i srajcie dalej we własne gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
nowyy Re: !!! 25.07.02, 09:47 CO do jazdy po Kielcach to mam swoje zdanie (pozostawie je póki co dla siebie), ale widze że koleś poszedł się poprostu wypłakać na forum ogólne i z tego co przeczytałem (w jego wypowiedziach) to nie jest on ani za dobrym kierowcą ani pieszym ... I oczywiście teraz larum bedzie podnosić bo na kieleckim forum nie spotkał się z uznaniem ze strony kierowców i nietylko. I jak już całkowicie zawalicie swoje gniazdo, to co będziecie robić dalej???? i gdzie?? - ot pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: !!! 25.07.02, 10:33 "Srajcie razem we swoje gniazdo" (czy jakos tak) - no, Hamster, jak literacko powiedziane..... Wiem trochę, jak jeżdżą kieleccy kierowcy - jeżdżę nieraz po tym miescie samochodem, autobusem i chodzę, jako pieszy. Zauważyłem, że najwyżej 10% kierowców przepuszcza pieszych na przejsciach (gdzie mają pierwszeństwo!, o ile nie ma swiateł), połowa pozostałych kiedy już raczy się zatrzymać, w mało wybredny sposób ponagla pieszego, aby ten przebiegł szybko przez pasy. W Warszawie jest zupełnie odwrotnie. 10% kierowców nie przepuszcza pieszych. To są moje obserwacje po czteroletnim pobycie w tym miescie. Najgorsze jest to, że wsród tych, co nie przepuszczają w większosci znajdują się kierowcy z innych miast, również z woj. kieleckiego/swiętokrzyskiego... Piszę o tym, żebyscie mieli jasnosć, jakie jest moje zdanie na ten temat i dlaczego bronię Daniela. Piszę to na kieleckim forum, bo tu powstał nienawistny ryk na w/w kolegę, który "zakapował" swoj miasto i "ziomków". Nie piszę tego na forum samochodowym (czy jakims tam), bo nie ma co przenosić tej dyskusji poza Kielce. Może się teraz kilku osobom naraziłem, ale trzeba brać pod uwagę obie strony dyskusji. Przecież do tego własnie służy to forum. Zadajcie sobie pytanie: Dlaczego Daniel napisał roztrząsany przez nas wątek na tym innym forum? Miał do wyboru dwie możliwosci: napisać to tam lub na kieleckim, bo tu miały miejsce opisywane przez niego sytuacje. Wybrał pierwszą możliwosć. Słusznie. Ja bym zrobił to samo. Może nie wymieniałbym tylko nazwy miasta. Bo... no własnie, zamyka się koło graniaste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: !!! IP: *.mega / 192.168.1.* 25.07.02, 10:36 mistrzu kierownicy nie oceniaj moich kwalifikacji jak masz wątpliwości zapraszam na tor na Miedzianej Górze i możemy porównać umiejętności. Po drugie nigdzie się nie żaliłem tylko zapytałem i tyle, masz wątpliwości zapraszam do polemiku, po trzecie dziwi mnie wasz ton Hamster już przesadza a później się dziwicie że ktoś coś powie w polsce na Kielce posłuchajcie swoich atakujących wypowiedzi to przestaje byćśmieszne...nie pozdrawiam tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: !!! 25.07.02, 10:40 ludzie!!!!!!! opanujcie sie hamsterowi nei chodzilo o to jak kierowcy jezdza! chodzi o to zebyscie nie nadawali na ogolnopolskim na kielce!! jesli juz to wyciagajcie pozytywy , nie odwrotnie. Nie wazne w jakim temacie: czy to jak jezdzicie czy to jakie zarcie podaja w knajpie!. Swoje brudy pierze sie we wlasnych czterech scianach. a wy sie sprzeczacie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: !!! 25.07.02, 10:43 Nie na temat? Powtórzę się: "Srajcie razem we swoje gniazdo" (czy jakos tak) - no, Hamster, jak literacko powiedziane..... Wiem trochę, jak jeżdżą kieleccy kierowcy - jeżdżę nieraz po tym miescie samochodem, autobusem i chodzę, jako pieszy. Zauważyłem, że najwyżej 10% kierowców przepuszcza pieszych na przejsciach (gdzie mają pierwszeństwo!, o ile nie ma swiateł), połowa pozostałych kiedy już raczy się zatrzymać, w mało wybredny sposób ponagla pieszego, aby ten przebiegł szybko przez pasy. W Warszawie jest zupełnie odwrotnie. 10% kierowców nie przepuszcza pieszych. To są moje obserwacje po czteroletnim pobycie w tym miescie. Najgorsze jest to, że wsród tych, co nie przepuszczają w większosci znajdują się kierowcy z innych miast, również z woj. kieleckiego/swiętokrzyskiego... Piszę o tym, żebyscie mieli jasnosć, jakie jest moje zdanie na ten temat i dlaczego bronię Daniela. Piszę to na kieleckim forum, bo tu powstał nienawistny ryk na w/w kolegę, który "zakapował" swoj miasto i "ziomków". Nie piszę tego na forum samochodowym (czy jakims tam), bo nie ma co przenosić tej dyskusji poza Kielce. Może się teraz kilku osobom naraziłem, ale trzeba brać pod uwagę obie strony dyskusji. Przecież do tego własnie służy to forum. Zadajcie sobie pytanie: Dlaczego Daniel napisał roztrząsany przez nas wątek na tym innym forum? Miał do wyboru dwie możliwosci: napisać to tam lub na kieleckim, bo tu miały miejsce opisywane przez niego sytuacje. Wybrał pierwszą możliwosć. Słusznie. Ja bym zrobił to samo. Może nie wymieniałbym tylko nazwy miasta. Bo... no własnie, zamyka się koło graniaste... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: !!! IP: *.mega / 192.168.1.* 25.07.02, 10:55 Doroto masz rację tylko po co rozdmuchiwać ten wątek jakie brudy spytałem na tym forum dostałem takie wypowiedzi nie inne ok, poszedłem na ogólnopolskie i dostałem takie i ok. Więc Hamster jest nadgorliwym szpiegiem z krainy deszczowców trąpiącym ludzi z kielc piszących gdzie indziej, dwa nie wypowiadajcie się tutaj na temat postu z tamtego forum zapraszam tam i tyle... ja pozdrawiam mimo wszystko. A co kalania własnego gniazda to już chyba jakiś debilizm do potęgi.... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: !!! 25.07.02, 11:07 Gość portalu: daniel napisał(a): > Doroto masz rację tylko po co rozdmuchiwać ten wątek jakie brudy spytałem na > tym forum dostałem takie wypowiedzi nie inne ok, poszedłem na ogólnopolskie i > dostałem takie i ok. Więc Hamster jest nadgorliwym szpiegiem z krainy > deszczowców trąpiącym ludzi z kielc piszących gdzie indziej, dwa nie > wypowiadajcie się tutaj na temat postu z tamtego forum zapraszam tam i tyle... > ja pozdrawiam mimo wszystko. A co kalania własnego gniazda to już chyba jakiś > debilizm do potęgi.... debilizm do potęgi to twoje wypowiedzi oraz brak zrozumienia tekstu pisanego. Nawet własnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Hamster - agresja płynie z ciebie a fujjjj IP: *.mega / 192.168.1.* 25.07.02, 11:11 Wiesz wydawałeś mi się sympatycznym gościem ale właśnie utwierdziłeś mnie w przekonaniu że agresja przez Ciebie przemawia a to już śliskie bagno więc bądź łaskaw stonować... Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: !!! 25.07.02, 11:11 A tak na zakończenie tej dyskusji mam radę dla daniela i rafiego. Podajcje sobie ręce, stańcie 0,5m od ściany i zróbci bardzo szybki skłon w przód... Może wreszcie zaczniecie myśleć i przestaniecie wypisywać głupoty ! Bo napewno to wam już bardziej nie może zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: !!! IP: *.mega / 192.168.1.* 25.07.02, 11:18 Człowieku jakie głupoty posłuchaj swoich wypowiedzi jesteś zaciecwierzony i masz klapki na oczach ciekawy jestem ile wiosenek mistrzu masz że już tak się w tym wprawiłeś...... Odpowiedz Link Zgłoś