Dodaj do ulubionych

Ruszył proces lekarzy ŚCO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 04:49
Miałem wątpliwą przyjemność z tymi ludzmi. I powiem szczerze, że obserwując
ich postępowanie dopuszczam argumenty lekarzy. Nie bardzo mi się chce
wierzyć, aby mając opinię inną niż własna, a w zasadzie radykalnie różną
podjęli bez dalszych konsultacji decyzję o przeprowadzeniu tak poważnego
zabiegu. Nie mniej jednak, postępowanie tych państwa budzi nie tylko u mnie
mieszane uczucia. I zapewniam, że nie jestem ani lekarzem ani prawnikiem i
nikogo reprezentującego te zawody nie mam w rodzinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: POlak Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: *.umig.busko.pl / 217.96.110.* 21.06.05, 07:32
      Ty głupku nie wierz w żadną sprawiedliwość w sądzie. To farsa
      • Gość: Jan Ukarać, napiętnować, odsunąć od pracy IP: *.itpp.pl 27.06.05, 16:58
        ŚCO - jeszcze tak skorumpowanej placówki nie widziałem, nie wierzę w choćby
        odrobinę uczciwości w sądach. Placówką rządzi "grupa o charakterze
        złodziejskim", ustawiają wybranym firmom przetargi i dzielą się kasą z
        zawyżonych cen dostaw a na pracownikach zdzieraja na max-a.
        Można to sprawdzić chociażby sprawdzając jak liczny jest udział różnych firm w
        przetargach, zazwyczaj jest jedna, prawo teraz dopuszcza jedną ofertę ważną w
        przetargu, jaka jest zmienność dostawców - prawie zero. Firmy nie chcą iść z
        tym do sądu bo ten jest też stronniczy istarają się odpuścić albo dogadać.
        Niech się leczą tam w przyszłości aktualni złodzieje szpitala - tego im życzę.
    • Gość: faya Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 07:56
      Okaleczyli kobietę, pracować nie powinni, bo zagrażają innym!!! PODAJCIE
      nazwiska tych zwierząt, nieuków! Wszystko przyklepane przez pana GÓździa.. Ręcę
      opadają.
      • Gość: aaaaaa Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: 212.244.153.* 21.06.05, 08:27
        oj faja tyś to prawdziwy FAJA
        • antybehemot Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO 21.06.05, 08:38
          a kto przygotiwywał operacje ?? czy lekarz operujacy sam sobie przygotowuje
          operacje czy robiato pomocnicy ?? a co do diagnozy to juz cos innego
          • Gość: Alekxs Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: 81.6.128.* 21.06.05, 17:26
            Trudno oceniać, kto jest winny, ale PACJENTKA NIE MA PIERSI!
            A taki tok myślenia doprowadzi do tego, że zupełnie bezkarni lekarze, obsługa,
            szpitale itd będą tak traktować każdego pacjenta - BO NIEWIADOMO KTO JEST WINNY!

A tak wogóle, czy szpital podjął jakiekolwiek działania, które uniemożliwią
            takie błędy w przyszłości? Czemu o to nikt się nie pyta i na taki temat nie ma
            artykułów?
    • Gość: Alekxs Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: 81.6.128.* 21.06.05, 17:20
      Niestety ta pani już oczywiście przegrała! Świadczy też o tym charakter tego
      artykułu (przy okazji chciałbym dodać, że ten artykuł dostałem w newsletterze 2
      razy).
      Ale chciałbym poddać czytelnikom pomysł. Przecież my możemy za sąd zadecydować i
      odsunąć danych delikwentów od wykonywania zawodu. Po prostu będąc na Onkologii
      kategorycznie żądajmy rejestracji do innego lekarza, a oni sami się wyeliminują!
      • senta Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO 21.06.05, 17:58
        Co za koszmarny komentarz do tego artykulu.
        Racje ma maz poszkodowanej.Jesli w procesie wystepuje swiadek,ktorego zona jest
        wiceprezesem sadu,to sprawe powinien rozpatrywac sad w innym miescie.
        To jasne..inaczej kontekst wyroku bedzie zawsze podejrzany.
        • Gość: polski pacjent Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: 80.48.137.* 22.06.05, 05:57
          Ktoś wprowadził oszczedności i nie było badania srodoperacyjnego. Dziwne, zę
          zagineła dokumentacja, skoro nie chcą jej absolutnie chorym wydawać, moze ktoś
          chcial pomóc kolegom. A swoja drogą szpital onkologiczny nadal jest w budowie,
          bo jakos sie nie slyszało o jego odbiorze, czyli skoro nie oddany, to nie
          rozliczony. Z niecierpliwoscia czekam na dzień aż wkroczy tam krajowy NIK,
          jakoś do tej pory ta szacowna instytucja nie pokusiła się o sprawdzenie, jak w
          onkologii są wydawane pieniadze podatników i dlaczego niektóre kieleckie
          kamienice w rejonie KCK są podobne jak bliźniak do siedziby dyrekcji
          onkologicznej.
          • Gość: asdf Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO IP: *.usagreetings.com / 64.71.148.* 22.06.05, 11:50
            W takim przypadku (pozytyny wynik biopsji) NIE wykonuje się badań śródoperacyjnych.
          • baba53 Re: Ruszył proces lekarzy ŚCO 27.06.05, 17:27
            naprawdę jesteś pacjent lecz z drugiej strony ulicy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka