Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 11:32 Czy nie nalezy nazwać cene za kilogram truskawki 0.40 groszy (czterdzieści groszy) cena mafina taką bowiem otrzymuje rolnik kto za tym stoi ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JÓZEF OLEKSY TO WSZYSTKO PRZEZ KOMUNISTÓW!! IP: 81.210.17.* 22.06.05, 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:34 Nie interesujesz się wyborami albo głosujesz na głąbów z PSL i Samoobrony, to masz co chciałeś. Nie potrafią zapewnić rentownosci produkcji truskawek, ogórków ...to co własciwie oni robią? Co potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zirytowany Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:31 Uwazasz ze ceny sa tak niskie.Ja bylem dzis na bazarze i truskawki kupowalem po 2zl.Duzo stalo samochodow zaladowanych koszykami z truskawkami.Dlaczego nie sprzedaz ich na bazarze.Jezeli sposcilbys cene na 1,50 zl to sprzedal bys kazda ilosc.Zaczal sie sezon i ludzie zaczynaja robic przetwory.Pomysl troche.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:44 Sprzedaj mi za zlotowke to kupie.Wiesniaki wiecznie narzekaja .Ze mna pracuje wiele chloporobotnikow maja tyle truskawek nawet nie poczestuja jedna truskawka tacy sa skapi.Nauczyli sie tylko narzekac ze im zle.Jakby im sie uprawa nie oplacala to by pole zalesili,a my jedlibysmy tania importowana truskawke.W upieglym roku narzekali na niska cene wisni na rynku chodzila po 2-3zl.My mieszczuchy musimy placic ciezkie pieniadze za warzywa i owoce.Jest nam bardzo ciezko i nie narzekamy.Wiesniacy sa wszedzie pierwsi maja na wszystko kase.Wysylaja dzieci do najlepszych platnych szkol,jezdza dobrymi samochodami.,maja piekne domy.Gdzie teraz na wsi widac biede.W miescie musimy liczyc sie z kazda zlotowka,Nie narzekajcie ze wam jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cece Re: Mafia truskawkowa IP: 193.25.222.* 22.06.05, 14:33 My mieszcuch nie narezkamy??? A co niby robisz?? Nie poczestowali Cie?? A musieli?? jak masz ochotę to sobie kup!! Niek nie ma takiego obowiązku, zwłąszcza jak jestes takim Gburem, Idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:14 Wiesniaku chyba cos Ci sie nie spodobaloChyba truskawki nie mozesz sprzedaz.Oferowalam zlotowke moze sprzedaz,zawsze to wiecej niz 40 gr.Jakbym byl gburem to nie pisalbym na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cece Re: Mafia truskawkowa IP: 193.25.222.* 24.06.05, 08:29 Jestem wiesniaiem i co z tego??? Zazdroscisz?? A gburem jestes zapewne- sądzac po stylu pisania. Poziomem to Ty chłopie nie błyszczysz. Szkoda słowdo takich kmiotków jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterxy Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:36 Ja słyszałem o 50 groszach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:11 Dzisiaj sa po 40 groszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Mafia truskawkowa IP: 81.219.215.* 24.06.05, 09:11 Miałam z koleżanką kupić 20 koszyczków truskawet po 2zł za koszyczek. Facet się umówił ,że przywiezie i na tym się skończyło . A po przerobieniu miałysmy wziąć jeszcze raz 20 koszyczków. Widac ,nie jest tak źle ze sprzedażą,skoro nie przywiózł tych truskawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fann Re: Mafia truskawkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 07:42 człowieku dostaniesz jeszcze Unia Europejska wam dopłaca ładne pare złoty ...wam na wsi pasuje zeby kilo kosztowało 5 złoty a miastowym złotówke ,najlepiej zeby chleb kosztował dyche toby wam sie opłacało i jeszcze jedno macie pola i jeszcze pracujecie za grosze w miastach Odpowiedz Link Zgłoś