izakam51 26.06.05, 23:27 Poszukuję mam dzieci z wadami serca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik35 Re: dzieci z wadami serca 28.08.05, 16:18 Moja córeczka miała wade serca .Była operowana w Centrum w Warszawie.Jest prawie o.k bo nigdy nie będzie idealnie.Najlepszy kardiolog w Kielcach- doktor Rudkiewicz.Przyjmuje na Kościuszki - za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
izakam51 Re: dzieci z wadami serca 28.08.05, 22:26 Mój synek Kacper ma trzy latka i jest po trzech operacjach w Krakowie, tam tez jeżdzimy do kardiologa. Ile lat ma twoja córeczka? Iza Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: dzieci z wadami serca 29.08.05, 09:05 Moja córka ma 3,5 roku, miała otwór w przegrodzie międzyprzedsionkowej.Teraz wyniki badań są dobre tak na 80 %. Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa Re: dzieci z wadami serca 21.09.05, 14:18 Witam.Mam naimie ASIA mam 25 lat i terz mam córkę ,która miała złożoną wade serca-ubytek międzyprzedsiąkowy,miedzykomorowy i zwężoną tętnice płucną.Dziś Martynka jest po operacji ,ma 14 msc i czuje się świetnie wyniki są dobre,a psoci za dwóch.Miała 6 msc jak ją operowali w Poznaniu - profesor i ordynator szpitala ul.szpitalna Michał Wojtalik z 30 letnim doświadczeniem i właśnie do Niego jeżdzimy na kontrole.Pozdrawiam wszystkie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś