kasia9948 29.06.05, 16:17 poszukuje takiego żeby kupić naturalne bez nawozów warzywa dla 6- miesięcznego dziecka, ewentualnnie miesko czy naturalnie robione wędliny Czy znacie takie gospodarstwa w naszym woj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakto Re: EKOLOGICZNE GOSPODARSTWO 30.06.05, 08:43 kasiu ja mam swoje bez nawozów króliki i moge ci sprzedać czasem mieso mój syn do 1 roku nie jadł chyba innego miesa niz nasze króliki - które są zresztą najdelikatniejszym ale nie najtańszym miesem osobiscie polecam naprzykałd klopsiki dla takiego szkrabika jak Twój pozdrawiam Ania mama Kornelke i Kruszynki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9948 Re: annakto 01.07.05, 16:10 możesz podać jakiś e-mail lub czy masz GG żebyśmy mogły omówić w/w sprawę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia9948 Re: annakto 01.07.05, 23:34 witam ponownie moje podstawowe pytanie brzmi gdzie mieszkasz ja skarżysko bochyba bym musiała przyjechać (chyba nie da się królika przesłać pocztą)a dwa kiedy byś ewentualnie miała jednego na zbyciu ,za ile, i czy w cene można wliczyć egzekucje . W domu mam dwóch chłopców 6lat i 6 m -cy i jak bym przywiozła takiego futrzaka to pewnie by biegał po ogródku bo starszy kocha wszystko co się rusza począwszy od mrówki ( wyj komary które są wyjątkowo uciążliwe ) u WAs też są? A czy w Twojej okolicy nikt nie ma dobrych warzyw na spzedaż? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annakto Re: annakto 02.07.05, 21:18 moze podam moje gg 5296577 i pogadamy konkretniej a warzywka napewno by sie znalazły Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: EKOLOGICZNE GOSPODARSTWO 09.07.05, 09:17 Ja moge tylko dodac ze moje dziecko bylo dosc duzym alergikiem jesli chodzi o konerwanty itp, od wszystkich wedlin go wysypywało. Kupowałam jednak na Kosciuszki w tym sklepie ze zdrową zywnoscia wedlinki , parówki i po nich wszystko było ok.POlecam Odpowiedz Link Zgłoś