Gość: borsuk IP: 217.99.220.* 17.06.01, 19:28 Hej ludzie ze Skarżyska i okolic !!! Pogadajmy o naszych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanys Re: Skarżysko i okolice IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.01, 00:37 A znasz Wolke Plebanska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Skarżysko i okolice IP: *.*.*.* 18.06.01, 07:30 a o czym ty chcesz gadać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Skarżysko i okolice IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.01, 13:59 o Wolce i starych dobrych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: Skarżysko i okolice IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 11:16 jestem z suchedniowa pogadamy z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Skarżysko i okolice IP: *.*.*.* 18.06.01, 12:27 Gość portalu: xxxxxxxx napisał(a): > jestem z suchedniowa pogadamy z wami To świetnie bo ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvr Re: Skarżysko i okolice IP: 10.0.0.* / *.ctk.com.pl 18.06.01, 12:35 całkiem przyjemnie sobie rozmawiacie o tym, że rozmawiacie :-)) Aż tyle się dzieje w Skarżysku i okolicach ? pozdro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Kaszanów IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 23:37 Bliżyn pozdrawia mieszkańców pobliskiego Kaszanowa, ups... Suchedniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Kaszanów IP: *.*.*.* 19.06.01, 09:50 No to teraz się popisaleś - "szlachcic" z Bliżyna. Jeżeli masz chwilkę czasu to popatrz na swoje buciki - słomka nie wystaje z nich?! Patrz dobrze napewno coś zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśnik Wykopki??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 23:42 Przejeżdżałen ostatnio kilka razy przez Skarżysko. CAłe rozkopane !!!!! Co wy tam urządzacie wykopki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harom Re: Wykopki??? IP: *.int.ids.pl 20.06.01, 12:12 No niestety :(((( Nasze nieskorumpowane władze miasta dbają o interesy mieszkańców:))) Ul. Piłsudskiego jest juz robiona od listopada. Jak 800 metrowy odcinek to ładny wynik !!! Może mi ktoś powie ile osoba odpowiedzialna wzięła łapówki, że remontu dokonuje tak guzdrząca się firma? Ciekawe kto zadecydował również o zamknięciu mostu na Kamiennej na zachodnim kierując cały tranzyt ul. Ekonomii :))) Pozdrawiam serdecznie i chętnie pogadam na poziomie wyższym niż wystająca komuś słoma z butów :)) Odpowiedz Link Zgłoś