Gość: makabra IP: 80.48.137.* 21.07.05, 07:25 Macie do czynienia z sekretarkami w dziekanatach, napiszcie jakie są I te z innych instytucji jak oceniacie. ja lubię panią Zosie, nie znam nazwiska, w sekretariacie AŚ na Leśnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ian_Curtis Re: sekretarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:41 Mi sekretarki z AŚ dokładnie z INP na Swiętokrzyskiej kojarzą się z panią Krysią z lat 80 najlepiej z filmu Barei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka Re: sekretarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:56 Bo to jest najlepszy dziekanat:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszka Re: sekretarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:57 Ten na Leśnej. OCZYWIŚCIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikolo Re: sekretarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:58 Na Politechnice w dziekanacie wydziału Elektryki, Automatyki i Informatryki są bardzo miłe panie. Przez te kilka lat, które spędziłem na uczelni wiele razy szybko i bezproblemowo załatwiły mi sprawę, mimo, że nie raz przychodziłem np. w dni wolne od pracy, a pomimo to spotkałem się z przychylnym nastawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: sekretarki 21.07.05, 09:11 W moich czasach (no dobra nie tak odległych) to było nie do pomyślenia .. ;-))) Choć akurat ja nie miałem z nimi większego problemu ale inni... no coment. Swojego czasu wisiał na kartce na tablicy pod dziekanatem kawał napisany przez studentów: Przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie a lekarz się pyta - gdzie pani pracuje ? a baba: - w dziekanacie... Może mało śmieszny ale prawdziwy był :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: sekretarki IP: 80.48.137.* 21.07.05, 20:16 Fajną sekretarkę ma prezydent Lubawski, fatalną marszałek Wołdźko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: sekretarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:41 no i ukończyłes debilu hamsterek jakąś zawodówkę, czy śmieciarzem jesteś jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarz Re: sekretarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:51 Sekretarka wojewody Magda Fudala jest niezła tylko już niemłoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limba Re: sekretarki IP: *.kielce.net.pl 22.07.05, 16:20 To nie chodziło na pewno o sekretarkę marszałka, tylko o tę na przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szparkasekretarka Re: sekretarki IP: 80.48.137.* 22.07.05, 22:23 To pewnie chodzilo o tę jedzowatą, klimakteryją blondynę, co jest w "pentagonie" od stu lat. Nosi sie, jakby była dyrektorem urzędu, nie ona jedna w tych budynkach zresztą zapomina, jaka jej rola. Odpowiedz Link Zgłoś